|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Plotki, kłamstwo i związek ... Co mam zrobić ?!!!
Hey wszystkim . Jestem tutaj nowa ale stwierdziłam, że napiszę coś od siebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotki, kłamstwo i związek ... Co mam zrobić ?!!!
Masz słowo przeciwko słowu. Moim zdaniem, jeśli taka sytuacja że tego typu rzeczy na swój temat słyszysz pierwszy raz to powinnaś uwierzyć chłopakowi, tym bardziej że dziewczyna zaprzeczyła by coś takiego miało miejsce. Może ktoś coś wyolbrzymił i przekazał dalej. To jak zabawa w głuchy telefon.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Boję się , że on już nie będzie chciał ze mną rozmawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
po drugie - takie spotkanie z tą Kaśką jak dla mnie jest bez sensu. niekoniecznie w 5, ale przynajmniej w 3. no, chyba, że facet jest bliżej z tą laską i mydli jej oczy, żeby wyrwać/zaliczyć.
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dlaczego miałby nie chcieć z Tobą rozmawiać. Wytłumacz, że miałaś mętlik w głowie i musiałaś sobie wszystko poukładać i tyle. A na przyszłość uważaj kto co klepie językiem i komu można wierzyć. I nie patrz na fb....
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Takie spotkanie sam na sam z tą Kaśką nie ma sensu. Bardziej właśnie w 5. Jaa proponuje Tobie zapomieć o całej sprawie bo masz slowo przeciw słowu i możesz nigdy się nie dowiedzieć prawdy, a czyny Twojego chłopaka pokazują to, że traktuje Ciebie poważnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A bierzesz pod uwagę jeszcze inną opcję: że i twój chłopak i ta Kaśka są niewinni? Twój kuzyn ich ewidentnie nie lubi (świadczy o tym ta wypowiedź, że "mają coś na sumieniu"). Poza tym to nieco dziwne, żeby Kaśka nie wiedziała, że jesteś jego kuzynką, w końcu dobrze zna i Twojego chłopaka i Twojego kuzyna. To tylko teoria, nie było mnie przy tym
![]() Ale przemyśl to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A może se nawet trochę ponarzekał kiedyś, plus inni dorzucili po swoje "trzy grosze"? Zdarza się. Patrz na to, jak Cię traktuje i jak się zachowuje wobec Ciebie. Jeżeli jest OK, to tym razem odpuść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak serio to gdybym przejmowała się wszystkim, co usłyszę na swój temat, to chyba już bym z domu nie wychodziła. ludzie lubią interesować się cudzym życiem zamiast swoim. ktoś coś usłyszy, doda coś od siebie, poda dalej... lepiej pomyśl czy jesteś szczęśliwa z tym chłopakiem, jak do tej pory Cię traktował i czy takie sytuacje wcześniej miały miejsce, bo jeśli nie, ja bym chyba to zignorowała i nie doszukiwała się drugiego dna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
![]()
Po długim czasie spotkałam się z nim i uwierzyłam jemu .. Boli mnie samo to że teraz ma mało czasu bo studia , kolokwium jedno za drugim ... Chcę żeby znalazł dla mnie czas , wczoraj po zdanym kolokwium był ze znajomymi z grupy na piwie ale wrócił godzinę później ... smutno mi że laski z fbk wiedzą więcej o nim niż ja sama . i myślę że to ja jestem wpychana w grafik ... twierdzi że to nie prawda . widujemy się czw-pt-sob-ndz bo pon-śr ma zajęcia do wieczora . Dziś chcę się z nim spotkać bo mam dość tego że kłócimy się już kolejny dzień a chcę załatwić to na bieżaco ... Pytałam go o studniówkę , twierdzi że pójdzie jeżeli na 100% nie będę się czepiała jak z kimś pogada czy potańczy ... i że nie chce się kłócić przed studniówką i po studniówce bo to popsuje mi wieczór . Wymusiłam na dziś spotkanie bo czuję że on woli przebywać z ludźmi ze studiów niż z właśną dziewczyną .. twierdzi że to dziwne że dziś się mamy spotkać bo zawsze widujemy się w czwartek dopiero
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Coż dla mnie to jest normalnie, że od czasu do czasu wychodzę na miasto ze znajomymi z roku, czy z koleżankami sama i tak samo jest z moim chłopakiem i jego kumplami, nie widzimy w tym nic dziwnego czy nienormalnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałam się spotkać .. w pon był ze znajomi na piwie po kolokwium ,we wtorek nie wsiadł w ten uautobus co trzeba i nie wrócił na czas więc się nie spotkaliśmy , dziś powiedział że jego babcia miała atak serca i przeprasza mnie ale tel mu się rozładował i możemy spotkać się jutro ... już nie wiem czy zwyczajnie mnie nie zbywa ... nie bd się do niego odzywać już dziś ... ciekawe co jutro wymyśli ;(
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.