![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Słodkie chamstwo Suzanne
To wątek dla tych wszystkich osób, które uraziłam swoimi wypowiedziami na tym forum w ogólności. Czasem te wątki offtopic się pojawiają wśród dyskusji na inne tematy i jak mi moderator zwrócił uwagę, działo się to również z mojego powodu, bo zamiast ignorować pewne wypowiedzi, drążyłam.
Bez zbędnych manifestów z mojej strony: kto ma ochotę proszę się wypowiadać, obiecuję, że będę uważniejsza w odpowiedziach nic dotychczas, cokolwiek ktokolwiek napisze i te opinie, które będą jednoznacznie agresywne i prowokacyjne zignoruję, zamiast ripostować. Za każde przekroczenie granic z mojej strony i spowodowanie przykrości przepraszam bez wykrętów i usprawiedliwień.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 04:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne
Cytat:
"Jeden cham zburzy przyjemną zabawę, natomiast jeden kulturalny człowiek to zbyt mało żeby podnieść poziom zabawy chamów." Ryszard Kapuściński. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Bez przesady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale żeby zakładać wątek O SOBIE? Mój młody padawanie, wiele postów dopisać Ty musisz, aby celebrytą się stać.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Osobiście zgadzam się z tym, co piszesz w swoich komentarzach, bo piszesz mądrze i logicznie. Brakowało w Twoich wypowiedziach tylko spokoju i tolerancji. Proszę też Ciebie, żebyś nie uważała za prowokację tych wypowiedzi, z którymi się nie zgadzasz. Czasem to, co my uważamy za prowokację i zaczepkę tak naprawdę nie jest prowokacją i nie ma na celu obrażania kogokolwiek. Zwykłe, ludzkie nieporozumienie. Różne są Wizażanki, ale niezmiernie rzadko spotykam się na tym portalu z celową złośliwością (tak naprawdę to chyba nie spotkałam się z takim przypadkiem). Czasem do upadłego bronią swego stanowiska (no to też przecież ludzkie, ja sama zaliczyłam za to karniaka bo nie wiedziałam, kiedy odpuścić) ale celowej chęci 'dowalenia' przeciwnikowi tu nie ma. Jeśli ktoś opisuje problem, każda stara się pomóc, jak potrafi. Jeszcze raz dziękuję Ci za napisanie tego postu. ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego "słodkie"?
#7 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
nie bardzo potrafię zrozumieć ostatnie zdanie Twojego komentarza, ale o ile zrozumiałam je dobrze- uważasz, że Autorka się lansuje na celebrytkę. Ja tak nie myślę. Moim zdaniem, Suzanne założyła wątek, ponieważ chciała przeprosić kilka Wizażanek, z którymi skonfliktowała się w wielu róznych wątkach. Przecież nie można było oczekiwać, że będzie przekopywać te wątki i pod każdym z nich wklejać przeprosiny, więc zdecydowala się zrobić to jednorazowo, za pomocą nowego wątku. Osobiście Suzanne bardzo zyskała w moich oczach zakładając przeprosinowy wątek. Niewielu ludzi potrafi wprost powiedzieć: " Tak, to moja wina. Przepraszam". A jeśli ktoś przeprasza to trzeba przyjąć wyciągniętą rękę zamiast drążyć powody tych przeprosin.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Tak nazwała moje zachowanie jedna z wizażanek: określiła to "słodkim chamstwem Suzanne".
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale dobrze, może ja się nie znam i należy przepraszać z wielką pompą. Nie mój cyrk, nie moje małpy.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mijanou, dziękuję Ci bardzo! Za ten wpis i kolejny. Pooglądałam sobie moje poprzednie wpisy na wielu wątkach i rzeczywiście, patrząc na to z większym dystansem trudno jest zaprzeczyć, że kilkukrotnie przegięłam.
Napisałam już kilka przeprosin na privy, ale wiesz: jak coś palnęłam publicznie i kogoś upokorzyłam niepotrzebnie - publicznie, to też mogę za to publicznie przeprosić, żeby tą równowagę trochę odbudować. Było nie było jestem tutaj (na forum) niezbyt często, to zazwyczaj jakiś tydzień/miesiąc intensywnego klikania a potem cztery lata nic ![]()
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 08:13 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Zgadzam sie z Toba Paszczurku666.
Mnie jeszcze rozbawilo to: Cytat:
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2014-01-22 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Buc
|
serio?
![]() ![]() laska, zejdź na ziemię to jest forum. in-ter-ne-to-we.
#14 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
To ja byłam osobą, która zgłosiła jeden z jej postów do moderacji. Nie działam nigdy 'za plecami' i teraz oficjalnie o tym piszę. W tym wątku jednak uznaję, że Suzanne (po rozmowie z moderatorem ) i po własnych przemyśleniach po prostu szczerze użytkowników przeprasza. Może zamiast roztrząsać jej motywy, po prostu je przyjmijmy i zacznijmy wszystko od nowa? Dziewczyny, każdej z nas zdarzają się faux pas. Każdej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Haha nie podniecaj się tak, naprawdę nie ma czym. Życzę więcej luzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
A ja tam nie chodze i nie opowiadam, kogo i za co zglaszam, a uwazam, ze nie robie nic nikomu za plecami.
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A moim zdaniem autorka ma manię wielkości i to jest zabawne
![]() Obrażała inne Wizażanki, komentując coś w stylu "spójrz na mój profil i zobacz z kim rozmawiasz, i co robię z takimi jak Ty!" (no co? odzywasz się do nich niekulturalnie?), a teraz taki wątek ![]() Ale przeprosiny mimo wszystko, w jakiejkolwiek wersji, warto chyba jednak docenić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna przeprosiła. Dajcie już spokój i nie rozstrząsajcie tego pod kątem gwiazdorzenia. "Gwiazda Wiżażu"- cóż to jest? Zalecam wziąć sobie na wstrzymanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Wizażowy Kot Igor
|
Chyba już czas wyłączyć się z dyskusji. Nie mam zamiaru wywoływać kolejnej, niepotrzebnej tu nikomu awantury. Po to jest przycisk "zgłoś", żeby zgłaszać wszystkie nadużycia i nie bardzo wiem, dlaczego powinnam ukrywać fakt, że z tej opcji skorzystałam.
Tak, czy inaczej, swoje zdanie podtrzymuję i niniejszym kończę dyskusję. Wszystko, co mialam do powiedzenia w sprawie, zostało już napisane a mój dalszy udział w dyskusji byłby niepotrzebną trawestacją tych samych słów i powodem wielkiej wojny o pietruszkę. Dziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Buc
|
Cytat:
a dlaczego? dla mnie to jest śmieszne, żeby nie użyć innego dosadniejszego słowa. szczególnie, że autorka nie ma lat 15stu.
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
A kto Ci kaze ukrywac?! Ja tylko napisalam, ze to, ze ktos nie rozpowiada na prawo i lewo, gdzie, co, kogo zglasza nie oznacza, ze robi to "za plecami" i ze jest to gorsze niz mowienie o tym, kiedy uzylo sie przycisku ZGLOS.
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#24 | |
sissy that walk
|
Nie czytałam tych wszystkich przepychanek, ale:
1. Przeprosiny - fajnie, podziwiam, nie każdy potrafi. 2. Prośba o dalsze wypowiedzi nt. autorki - dziwne, to trochę tak jak przywiązać się do drzewa i postawić obok niego dwa kosze: w jednym piórka do głaskania, w drugim jajka do obrzucania.
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój z tym tematem
![]() Trzeba było napisać 'przepraszam' jak gdzieś się zagalopowałaś o tyle. Nie trzeba z siebie robić zaraz drama queen. I tak 'naczelną' nie zostaniesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
No może prawda.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez Suzanne Czas edycji: 2014-01-22 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, nie kandydujesz na prezydenta wizażu (chyba). Fakt, śmiesznie to wszystko wygląda.
#29 |
Konto usunięte
|
Wiem ze lubisz wplatac j.angielski w swoje wypowiedzi wiec napisze po angielsku.moja diagnoza: attention seeker.
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Zaznaczam, że kojarzę autorkę z zaledwie kilku wątków, ale odnoszę się do tego co napisała na wstępie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.