![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty Body Shop,minerały, Art Deco, Smashbox, Guerlain
NIEAKTUALNE
Parę słów wstępu: W pierwszej kolejności proszę uprzejmie, nie proponujcie mi Avonu, Oriflame, Ziaja, Essence, Nivea, Wibo etc. Ta półka mnie niestety nie interesuje i na propozycje wymiany tego typu w ogóle nie będę odpowiadać. Proszę uprzejmie o czytanie opisów- nie wszystko jest na zdjęciach. Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym lub paczką,w bąbelkowej kopercie, dodatkowo zabezpieczone foliami/ taśmami ochronnymi w razie potrzeby- tego samego oczekuję od Ciebie. Osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła pierwsza. Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie. Na szaro- wymienione Na czerwono-dokładki Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Kosmetyki w moim wątku pochodzą prawie wyłącznie z Sephory, w której mam złotą kartę, niektóre z Douglasa, nie ma tu natomiast niczego kupionego na allegro. Nie szukam kosmetyków do pielęgnacji twarzy- jestem w trakcie kuracji dermatologicznej. Nie używam kosmetyków z parabenami. Najchętniej wymienię się za rzeczy z wish. Wishlista: -szampon Lush Juicy Shampoo -baza pod cienie Urban Decay lub Smasbox -micel Biodermy lub SVR do cery naczynkowej Wymienię: Kolorówka : -Art Deco Fixing Powder, puder utrwalający makijaż, 2/3 opakowania typu "pieprzniczka", opakowanie trochę sfatygowane (nosiłam w torebce), wyjściowa pojemność 10 g -Smashbox Lash DNA Mascara- czarny tusz, otwarty 14 października 2013r, ubytek około 1/3 -Guerlain Rouge Levres kolor 22 Greta-kultowa pomadka Guerlaina w biżuteryjnym etui, kolor to czysta, chłodna czerwień, ubytek max 15% -Rimmel 050 Paradise, testowana, z ubytkiem max5% , świetny odcień nude- mam z wymianki, ale to nie mój kolor -Lush Feeling Younger, rozświetlacz w kremie, ubytek około 10-15%,ważny do 04/06/14, kolor białej perły- jest super! -Make Up For Ever Waterproof Eyeliner nr 15, srebrzysty grafit, pozostała połowa (trudno to określić- używałam dzień w dzień przez miesiąc, więc na pewno jest więcej niż pół) -Sampar Glamour Shot - baza pod makijaż- wyłącznie pod minerały i podkłady w kompakcie, 30ml,pozostało jakieś 60% (nie ma na zdjęciu) -Eco Tools pędzel języczkowy, stan bardzo dobry-leci do xsunny -kredki No7 Boots Precision Eye Pencil, brązowe, krótkie, nowe Minerały: -Bare Minerals Matte Golden Fair, 6g, nowy, w kartoniku- (opakowanie nie jest w 200% szczelne, więc wygląda, jakby był testowany, ale plastikową banderolę ma nienaruszoną)-poleciał do MA66IE -Bare Minerals Hydrating Mineral Veil- mniej niż 1g, na przetestowanie - Lumiere Luminesse Foundation Medium Golden- 2/3 słoika 12g -Blusche Colombian Original Matte Foundation 6 g, nowy leci do jestemtutylkonachwilę -Blusche Colombian Full Matte Foundation 6 g, nowy-leci do Marigold19 -Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g leci do EbonyLuna Eeeech, co ja tu będę pisać- unikatowe, kultowe minerały, już nie do kupienia, bo producent się zlikwidował. Wszystkie kolory są bardzo jasne, za jasne dla mnie i to jedyny powód, dla ktorego się ich pozbywam. -Everyday Minerals cień Well Being shimmer słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Tide Pool,słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Rock Anthem (piękna fuksja) słoik 2.5g , raz testowany-leci do asullkaoo -Everyday Minerals cień Art Girl, słoik 2.5g , raz testowany -Everyday Minerals cień Vintage Denim, słoik 2.5g , raz testowany -Lucy Minerals Whisper Pink, cień 1g, perłowy róż,nowy -Everyday Minerals korektor Nuance, 1g, raz testowany -Silk Naturals pyłkowy cień mineralny 42- perłowa brzoskwinia, słoiczek 1g, testowany -Silk Naturals pyłkowy cień mineralny Fool's Gold- czerń ze złotymi drobinami, słoiczek 1g, testowany Kosmetyki koreańskie : -Missha Cell Renew Snail Cream - krem ze ślimakiem w saszetkach 9x 1ml- oddam jako całość-leci do mala_menda -Missha Near Skin Firming Peptide Peeling- peeling 4 saszetki po 6ml-oddam jako całość- leci do mala_menda Pielęgnacja i włosy: -olejek marchewkowy Diaderma- ubytek około 15%-leci do jestemtutylkonachwilę -Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream 4ml ,miniatura w kartoniku, nowa -The Body Shop Banana Shampoo 250ml- ubytek około 15% -Pharmaceris A Lekki krem głęboko nawilżający- ważny do sierpnia 2016, ubytek max. 10% -Yves Rocher Tradition de Hammam- maska błotna do włosów i twarzy,ważna do czerwca 2014r, jest 2/3 opakowania -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml-leci do asullkaoo -Physiogel balsam łagodzący do ciała 2x10ml, nowy ,nie ma na zdjęciu- leci do mala_menda Perfumy i odlewki -La Collina Toscana Signoria Fortress- 50/100ml-nie ma -Demeter Russian Leather Oil 8ml-ubytek testowy -Moksha Ava Luxe 15/30 ml, bez nakrętki Odlewki i próbki -Arabian Oud Arabian Prestige Original 4/5ml -Eau des Baux L'Occitanne 4/10ml -Olivier Durbano Lapis Philosophorum 1.5/5ml -Olivier Durbano Heliotrope 2.5/10ml -Laboratorio Olfattivo Daimiris 2/5ml -Maria Candida Gentile Gershwin 4/10ml -Untitled Maison Martin Margiela 1/1.5ml edt -Serge Lutens Santal Majuscule 1ml -Serge Lutens Bas de Soie 1ml -O des Soupirs LM Parfums 1ml -Fleur de Louis Arquiste 1ml -Atelier Cologne Grand Neroli 1.2ml -Atelier Cologne Bois Blonds 1.2ml -Atelier Cologne Trefle Pur 1.2 ml -Parfumerie Generale Felanilla 2ml -Embers Rouge Bunny Rouge 1.5ml -Bois d'Ombrie Eau d'Italie 0.5/1.6 ml -Guerlain Encens Mythique Orient 0.5 ml -Dorin Un Air d'Arabie Ambre 1ml -Illuminium Wild Tobacco 1ml -Missispi Medicine D.S. Durga 0.8ml -Amouage Jubilation XXV Man 2/10ml -Slumberhouse Vikt 2/10ml -Estee Lauder Wood Mystique 8/10 ml -Thierry Mugler Miroir des Majesties 6/10ml Próbki firmowe w kartonikach, oddam tylko jako zestaw za coś przydatnego: -Lady Gaga Fame 1.2ml -Si Giorgio Armani edp 1.5ml -Acqua di Gioa edp 1.5ml -212 VIP Carolina Herrera edp1.5ml -Miss Dior edp 1ml -J'adore Dior edp 1ml- leci do mala_menda -Lokówka Rowenta Elite Model Look model CF 2032- średnica 16 mm, z 2 stopniową regulacją temperaturą oraz z obrotowym podłączeniem przewodu. Raz użyta, ale to nie moja bajka, więc leży i się kurzy- leci do buzichocho -Anny 367 Most Wanted, 15 ml,raz użyty. Odcień obłędny (że aż umieszczę swatcha)-opalizująca złota zieleń (prawie identyczna z limitką Chanel 591 Alchimie) I dokładka: -Maybelline Color Tatoo 25 Everlasting Navy- świeży, dwa razy użyty, kod 26K500 -Inglot pomadka do ust Matte kolor 425, ceglasty brudny róż, raz przetestowana, w kartoniku, ważna 12 miesięcy od otwarcia, otwarta 20 lutego 2014r -Maybelline Whitestay podkład 30ml, świetne oceny na KWC, kolor N01Buff, raz testowany- w Polsce oficjalnie niedostępny. Kupiłam na all w marcu 2014r, niestety nie trafiłam z kolorem. -Peeling solny Organique Magnolia 100g, słoiczek, maźnięty palcem, ubytek max 1%-leci do asullkaoo -Inglot pigment AMC nr 31,głęboka leśna zieleń, kupiony w listopadzie 2013r, ubytek max 10%
wymiana Edytowane przez Pani Stettke Czas edycji: 2014-03-22 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty Body Shop,minerały, Art Deco, Smashbox, Guerlain
-Pharmaceris A Lekki krem głęboko nawilżający- ważny do sierpnia 2016, ubytek max. 10% -Yves Rocher Tradition de Hammam- maska błotna do włosów i twarzy,ważna do czerwca 2014r, jest 2/3 opakowania -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml kredka brazowa probka perfum Si moze cos u mnie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
-Missha Cell Renew Snail Cream - krem ze ślimakiem w saszetkach 9x 1ml-
-Lady Gaga Fame 1.2ml -Si Giorgio Armani edp 1.5ml -Acqua di Gioa edp 1.5ml -212 VIP Carolina Herrera edp1.5ml -Miss Dior edp 1ml -J'adore Dior edp 1ml i ewentualnie jeszcze Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream 4ml znajdziesz sobie coś u mnie? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za szminke Guerlain ?
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
coś za Lumiere? :O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za szampon Batiste i TBS?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś u mnie za -Eco Tools pędzel języczkowy, stan bardzo dobry?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za bananowy szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: -Lush Feeling Younger, rozświetlacz w kremie, ubytek około 10-15%,ważny do 04/06/14, kolor białej perły- jest super! ? ![]() podoba mi się również: -Guerlain Rouge Levres kolor 22 Greta-kultowa pomadka Guerlaina w biżuteryjnym etui, kolor to czysta, chłodna czerwień, ubytek max 15% (poza wątkiem posiadam perfumy CK - Obsession Night, które mogłabym ewentualnie również wymienić oraz peeling do twarzy z kwasami owocowymi BingoSpa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
-olejek marchewkowy Diaderma- ubytek około 15%
-The Body Shop Banana Shampoo 250ml- ubytek około 15% -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety, BC oddam tylko za jakis zapach z mojej Wish.
Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za ktorys podklad mineralny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się jedynie pomadka Guerlain i rozświetlacz w kremie.
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
-Missha Cell Renew Snail Cream - krem ze ślimakiem w saszetkach 9x 1ml- oddam jako całość
-Missha Near Skin Firming Peptide Peeling- peeling 4 saszetki po 6ml-oddam jako całość -Lady Gaga Fame 1.2ml -Si Giorgio Armani edp 1.5ml -Acqua di Gioa edp 1.5ml -212 VIP Carolina Herrera edp1.5ml -Miss Dior edp 1ml -J'adore Dior edp 1ml Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream 4ml -Physiogel balsam łagodzący do ciała 2x10ml, nowy ,nie ma na zdjęciu jeszcze sobie coś znalazłam ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za lokówkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Chyba jakoś inaczej liczyłyśmy wartość kosmetyków. Na moje oko pomadka Guerlain kosztuje więcej niż paleta Sleek
![]() Przechodząc do konkretów Vintage Romance już wymieniona, został Storm ewentualnie i oczywiście wszystkie błyszczyki. Nie wiem, czy zwróciłaś uwagę, że pojemność wyjściowa Lancome to 6g, taki dość malutki jest. A co Ty proponujesz?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mgłabym oddac np pedzelek Smash, co Ty na to?
![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2014-02-10 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się Guerlain Rouge Levres kolor 22 Greta-
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za
olejek marchewkowy Diaderma- ubytek około 15% -Pharmaceris A Lekki krem głęboko nawilżający- ważny do sierpnia 2016, ubytek max. 10% -Yves Rocher Tradition de Hammam- maska błotna do włosów i twarzy,ważna do czerwca 2014r, jest 2/3 opakowania -Batiste Dry Shampoo Gold Shimmer- 2/3 opakowania 200ml -Bare Minerals Hydrating Mineral Veil- mniej niż 1g, na przetestowanie - Lumiere Luminesse Foundation Medium Golden- 2/3 słoika 12g -Blusche Colombian Original Matte Foundation 6 g, nowy -Blusche Colombian Full Matte Foundation 6 g, nowy -Blusche Colombian Original Matte Foundation 1/2 opakowania 6g |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Szara Eminencja
|
podoba mi się Guerlain Rouge Levres kolor 22 Greta niestety nie mam nic więcej z Twojej wish aby ci coś jeszcze zaproponować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Szara Eminencja
|
20%? ciężko powiedzieć bo nie pamiętam ile jej było początkowo dorzucam zdjęcie
mgiełka ma ubytek 30% też mogę podrzucić foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.