|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię rzeczy. Poszukuję Air Maxów ale mogę wymienić też na coś innego oczywiście
Poszukuję Nike Air Maxów albo jakichś fajnych adidasów nike w miarę dobrym stanie na wymianę rozmiar 41 dł. wkładki 26,5 cm i mogą być też ładne szpilki
Na nich właśnie najbardziej mi zależy, ale jak spodoba mi się coś innego to również się wymienię Mam na wymianę Książki: Pamiętniki Wampirów Księga I,II i III Zmierzch i Księżyc w Nowiu Blask Statek z papieru Ubrania: Nowe spodnie blady róż z metką Płaszczyk na wiosnę firmy Broadway NYC Koszulka z motywem z bajki myszka miki Biżuteria: Zawieszka do łańcuszka srebrna z brylantem Kolczyki i zawieszka playboy Mam wiele zawieszek do bransoletek Długi łańcuszek truskawka Długi łańcuszek otwierany okrągły z sową i zegarkiem w środku Inne: Ramki na zdjęcia Różne figurki porcelanowe Mogę znaleźć jeszcze jakieś rzeczy. Niestety nie dodają mi się załączniki więc zdj. mogę zrobić i wysłać na GG lub emaila ![]() Edytowane przez xxxjuliaxxxx Czas edycji: 2014-02-03 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię rzeczy. Poszukuję Air Maxów ale mogę wymienić też na coś innego oczywi
zapraszam do mnie, może coś Ci się spodoba
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię rzeczy. Poszukuję Air Maxów ale mogę wymienić też na coś innego oczywi
Znalazłam Cię
![]() Wstaw link do wątku w podpisie - to ułatwi organizację. Tuszem, jeśli jest nowy, jestem zainteresowana. Napisz co u mnie Ci się podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To zależy w jakim stanie masz książeczki. Poczekam na fotki
![]() A masz inne zdjęcia rzeczy ze swojego wątku?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.