|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Styczeń! Pilnie! Szukam podkładu Earthnicity, kosmetyków firmy Jane Iredale...Wymienię kolorówki i inne...
CIENIE DO POWIEK: cienie do powiek SISLEY ombres botaniques, kolory:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...otaniques.html - tu można poczytać trochę recenzji o cieniach
BALSAMY DO CIAŁA:
Luksusowy krem do ciała o zmysłowym zapachu ZEN. Jedwabista tekstura stapia się ze skórą i rozpieszcza ją przez cudowne nawilżenie dzięki egotycznej roślinie biwa. Współdziałanie pielęgnującej technologii high-tech, długotrwałego nawilżenia i składników o właściwościach restrukturyzacyjnych pozwala na wytworzenie się zapachu ZEN bezpośrednio na skórze. Skóra jest odczuwalnie miększa i ładnie połyskuje. PERFUMY DAMSKIE:
PERFUMY MĘSKIE:
RÓŻNE:
PRÓBKI/MINI:
INNE:
Mam na stanie akwarium o wym: 88dł. x 32szer. x 36 wys. - w niezłym stanie Rzeczy wyszczególnione na szaro...- wymienione! Edytowane przez Katrin718 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń! Pilnie! Szukam podkładu Earthnicity, kosmetyków firmy Jane Iredale...
Ja mam Estee Dw i tolerine teint la roche posay
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń! Pilnie! Szukam podkładu Earthnicity, kosmetyków firmy Jane Iredale...
Coś u mnie za:
perfumy Coty, Desperate Housewives, Forbidden Fruit EDP ??? ![]()
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cienie Sisley??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mam podkład Earthnicity
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
a co za niego byś chciała??
interesuje mnie jeszcze... St.Tropez - Instant Tan, odcień Medium/Dark, 100ml, nowy oraz... Elancyl - balsam brązujący Soin Peau Neuve Ensoleillant
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=783842kosmetyki (nowy wątek) Edytowane przez MsKatriss Czas edycji: 2014-01-31 o 17:23 |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Szukam Luty! PILNIE!!!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Luty! puder ryżowy Paese lub Vichy DERMABLEND fixateur poudre, Estee Lau
mam odsypkę pudru fixującego Kryolan
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Luty! puder ryżowy Paese lub Vichy DERMABLEND fixateur poudre, Estee Lau
mam coś co Ty chcesz, masz cos z mojej wish??
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
co byś chciała za odsypkę?
Edytowane przez Katrin718 Czas edycji: 2014-02-10 o 19:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.