![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wszystkowątek~~listopad~~ różne
WAŻNY DO 13.02
Cześć! Nie szukam niczego konkretnego. ![]() UWAGA! Jeżeli na zdjęciu jest widoczna żółta/fioletowa plama to wada aparatu. Zasady: * Odpiszę u Ciebie, Ty odpisz u mnie ![]() * Nie wysyłam paczek poza granice Polski * Jestem tu nowa, jeśli masz więcej przekupek, wyślę paczkę jako pierwsza * Przesyłki wysyłamy zawsze listem POLECONYM, do dogadania: priorytetowym, albo ekonomicznym; ZAWSZE w kopercie BĄBELKOWEJ, odpowiednio zapakowane * Nie rezygnujemy z wymiany po podaniu adresów Przedmioty do wymiany: #Kosmetyki itp.: -AVON cień do powiek, precision glimmer zielony /RAZ UŻYTY -AVON cień do powiek w płynie, super shock vivid fioletowy /UŻYTY 2-3 RAZY -AVON Advance Techniques szczotka do włosów /NOWA -Perfumy QUESTION light 95ml /RAZ UŻYTE -Perfumy CARNIVAL 100ML /UŻYTE 2 RAZY -Szminka Diana nr.34 /UŻYTA 2 RAZY -korale Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2014-02-10 o 21:43 Powód: ważność |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkowątek~~listopad~~ różne
coś za perfumy, szczotkę i peeling?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za krem do stóp?
![]() P.S. Caro, pospiesz się z tą dokładką ciuchów, bo Modki uznają, że na złym dziale wymianę otworzyłaś ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkowątek~~listopad~~ różne~~dokładka
Sukienki i komplety:
-bordowa rozm.42 -bordowa z marynarką rozm.M -czarna rozm.40-42 -fioletowa RESERVED rozm.M -ciemna beżowa rozm.40 -komplet ecru rozm.38 -komplet fioletowy rozm.M Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2013-11-24 o 19:15 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Góra:
-bluzka w paski- S -bluzka zielona- S -bluzka niebieska we wzór, wiązana na szyi- EUR 40/UK 12/FR 40 -bluzka biało-czerwona (brak jednego zapięcia) - na metce M, ale wygląda na XS/S -bluzka zielona w paski- na metce M,wygląda na XS/S -bluzka nieb-ziel-brązowa -12 -bluzka czerwona-wygląda na S -bluzka atmosphere pomar-różowa we wzory- 36/38 -koszula atmosphere w kwiatki-38 -koszula w kratkę- 36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Góra c.d.:
-bluzka na ramiączka-36 -kardigan-12/36 -płaszcz niebieski-S -kurtka męska czarna- XXXL -bluzka srebrna-S -bluzka ecru z koronką na plecach -S -koszula zielona w spirale - S Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2013-11-24 o 19:01 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Doły:
-spodnie ciemny brąz CAMAIEU -34 -krótkie spodenki (brakuje jednego guzika)- S -spodenki 3/4 -34/36 -spódnica- S wymieniona -spódnica jeansowa CAMAIEU -34 -spódniczka biała mini RIVER ISLAND - 34 -spódniczka biała -36 Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2014-01-09 o 00:12 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dodatki itp.:
-chustka/apaszka -odcienie brązu -fioletowa czapka -niebieska torebka -czarna mini torebka (wys.15cm dł.ok 20cm szer.ok 7cm) -pudełko na drobiazgi z lusterkiem w kształcie serca Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2013-11-24 o 18:46 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Pozostałe:
-bajki -gry 3-8 lat -Oceaniczne podróże Jeana-Michela Cousteau Atol-Kure - Hawaje nieznane -saga Przepowiednia Księżyca (zawiera 44 książki;brakuje tylko cz.2) -lalki MY SCENE -porcelanowa lalka wys.ok 20cm Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2014-01-27 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za koszulę w kratę i ewentualnie spódnicę rozkloszowaną?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Różne
-buty białe-obcas ok.7cm -rozmiar 37 /UŻYWANE -trampki fioletowe w kratkę - rozmiar 39 /ZAŁOŻONE RAZ -trampki -rozmiar 38 /UŻYWANE -biała koszula -rozmiar 12 /UŻYWANA -bluzka brązowa z koronką - XXL /UŻYWANA -bluzka różowa z królikiem - S /UŻYWANA -bluzka biało-czarna z kotem - 164 /UŻYWANA, ma kilka małych dziurek z tyłu -bluzka w panterkę - XL /UŻYWANA -żakiet szary - brak rozmiaru-raczej L /UŻYWANY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Różne:
-sukienka czarno-biała - ma małe plamki -nie ma rozmiaru, myślę, że S/M -sukienka w kwiaty - brak rozmiaru;myślę, że 38/40 -sukienka żółta w kwiaty - brak rozmiaru; myślę, że 38 -spódnica ciemny brąz REPORTER - 146 -spódnica długa beżowa JULIA -38 -spódnica czarna - 38 -kamizelka - XL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Różne:
-chustki : różowo- lub pomarańczowo-czarna wymienione -buty brązowe - rozmiar 38 - należy wymienić sznurówki wymienione -buty czarne - 39 -buty czarne z paskami - 40 -buty czarne na niskim obcasie - 36 -chusta granatowo-złota -czapka biała -kurtka zielona - ma plamki na rękawie (powinny być widoczne na drugim zdjęciu) - rozmiar 146 Edytowane przez Caro97 Czas edycji: 2013-12-01 o 20:14 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Różne:
-koszula biała - 12/13 -komplet brzoskwiniowy - 146 -sukienka czarna w kwiatki + bolerko białe - 36 -sukienka niebieska - S/M -spódnica czarna (można ściągać z obu stron;z jednej jest troszkę spruta) - S |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Różne:
-płaszcz cienki, szary XL |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nic dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, ale raczej nic nie znajdę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
koci świat
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
koci świat
|
torba jest duża
wysokość - ok 28 cm szerokość - ok 40 cm szer. boku -w najszerszym miejscu ok 18 cm w najwęższym - ok 11 cm szer dna - ok 18 cm a w jakim stanie są buty - sznurowadła doczytałam że do wymiany ale same buty czy są bardzo zniszczone ??? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- ja byłabym chętna na wymianę ![]() teraz wychodzę ale wieczorem będę ![]() dopisz w podpisie link do twojego wątku będzie cię łatwiej znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
koci świat
|
pewnie że bym mogła
![]() czyli podsumowując dla mnie buty i chusty dla ciebie torba i perfumy jeśli ci pasuje to zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wtaj,
to mnie zainteresowało: -AVON Advance Techniques szczotka do włosów /NOWA -Perfumy QUESTION light 95ml /RAZ UŻYTE -Perfumy CARNIVAL 100ML /UŻYTE 2 RAZY
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.