![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ciuszki (34/36/38), torebki, buty (37/38) - zapraszam do wymiany :) SIERPIEŃ
Ciuszki na całej 1 stronie, nieco rozrzucone paroma komentarzami bo miałam problemy z wrzuceniem postów
![]() Zapraszam do pisania - jestem dość wybredna ale jak mi się coś spodoba to chętnie wymienię ![]() Więcej zdjęć, wymiary lub inne pytania - pisać, z chęcią odpowiem ![]() 1. Sukienka czarna przeszywana srebrną nicią Orsay, rozmiar 36 stan idealny - noszona 1 raz w życiu 2. sweterek kakaowy Orsay, rozmiar 34 stan idealny 3. Bluzka butelkowa zieleń Orsay, rozmiar 36 stan bardzo dobry 4. Turkusowa obcisła sukienka mini Orsay, rozmiar 34 Stan idealny - NOWA, BEZ METKI, NIGDY NIE NOSZONA! 5. Sukienka lila ZARA przewiązywana ZARA (TRF) rozmiar S Stan idealny 6. Turkusowa bluza PUMA PUMA rozmiar M (dość małe M, ale podaję co pisze na metce) Stan idealny - NOWA, NIGDY NIE NOSZONA, BEZ METKI 7. Turkusowa tunika w cekiny New Yorker, rozmiar XS Stan idealny - NOWA, NIGDY NIE NOSZONA, BEZ METKI 8. Turkusowa bluza Reebok Reebok, rozmiar M (dość małe M, ale podaję co pisze na metce) Stan idealny - NOWA, NIGDY NIE NOSZONA, BEZ METKI 9. Czarno-zielono-biała sukienka w koła rozmiar S/M Stan idealny 10. Nowy, nigdy nie używany zegarek Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-26 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki (34/36/38), torebki, buty (37/38) - zapraszam do wymiany :) Często now
znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1377603545
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
1. Sukienka dżinsowa
Orsay, rozmiar 36 Stan idealny 2. Fioletowe bolerko Rozmiar S Stan idealny 3. Fioletowy top bez ramiączek Rozmiar S Stan idealny 4. Fioletowa asymetryczna bluzka - prawy rękaw szeroki 3/4, lewego rękawa brak - rozcięcie na prawie całą długość bluzki! Rozmiar S Stan idealny 5. Top PLAYBOY oryginalny czarno-srebrny asymetryczny Rozmiar 38 (tak pisze na metce, ale ja - rozmiar 34 - jak przymierzałam to był idealny - ma bardzo rozciągliwy materiał) Stan IDEALNY - NIGDY NIE NOSZONY, NOWY ALE BEZ METKI!!! 6. Turkusowa tunika bez ramiączek S. Oliver, rozmiar S Stan idealny 7i 8. Fioletowa bluzka z napisem, super tył - rozcięty od góry i od dołu na pół pleców! Reserved, rozmiar S STAN IDEALNY - NIGDY NIE NOSZONA!!!! NOWA ALE BEZ METKI! Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-10-02 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki (34/36/38), torebki, buty (37/38) - zapraszam do wymiany :) Często now
coś za bluzę puma ?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1 i 2. Spódniczka dżinsowa
Ooh la la la, rozmiar S stan idealny 3. Sukienka letnia wzorzysta rozmiar S STAN IDEALNY - NIGDY NIE NOSZONA 4. Spodnie materiałowe grafitowe Orsay, rozmiar S/XS Stan idealny 5. Sweterek kolor mysi, zapinany na 3 guziczki Esprit, rozmiar S Stan idealny - NIGDY NIE NOSZONY 6. Sukienka brązowa "wełniana" z paskiem - nie oddam łatwo! Orsay, rozmiar 34 Stan idealny - NIGDY NIE NOSZONA 7i 8. Sukienka w kwiaty, na ramiączkach lub bez nich Reserved, rozmiar S Stan bardzo dobry 9 i 10. Czarna kurtka/płaszcz Big Star, rozmiar S (duże S, na M też będzie dobry) Stan bardzo dobry Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-20 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki (34/36/38), torebki, buty (37/38) - zapraszam do wymiany :) SIERPIEŃ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciuszki (34/36/38), torebki, buty (37/38) - zapraszam do wymiany :) SIERPIEŃ
1 i 2. Seksowna czerwona mini z koronką na plecach
rozmiar S (dość duży jak na S) NOWA, NIEUŻYWANA, Z METKĄ! - wymienię za coś ekstra! 3 i 4. Spodnie dżinsowe ZARA ZARA, rozmiar 34 stan idealny 5. Beżowa spódniczka Stradivarius, rozmiar 38 stan idealny NIGDY NIE NOSZONA (za duża) 6. Czarna zwiewna sukienka House, rozmiar S stan idealny 7. Fioletowy top Rozmiar uniwersalny (mega rozciągliwy) stan idealny 8 i 9. Fioletowa sukienka przełożona z usztywnianymi miseczkami Rozmiar S STAN IDEALNY - łatwo nie oddam! 10. Fioletowy top z cekinami New Yorker, Rozmiar XS Stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1. Fioletowe spodenki pumpy
Ooh la la, rozmiar S Stan idealny 2. Czarna zdobiona bluzeczka na ramiączkach Orsay, rozmiar 34 Stan idealny NIGDY NIE NOSZONA! 3. Fioletowa skóropodobna kurtka krótka Pull&Bear, rozmiar S NIGDY NIE NOSZONA, NOWA ALE BEZ METKI stan idealny - oddam ale tylko za coś naprawdę ekstra! 4. Czerwona sukienka w groszki Orsay, rozmiar S stan idealny 5. Grafitowy pulower Reserved, rozmiar S stan idealny 6. Spódniczka szara prążkowana Orsay, rozmiar M stan idealny 7. Beżowe spodenki Orsay, rozmiar 38 stan idealny 8. Beżowe spodnie Vero Moda, rozmiar 34 stan idealny 9. Bluzka w kolorze fuksji Orsay, rozmiar S i M stan idealny 10. Naszyjnik-krawat, nigdy nie używany, stan idealny Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-20 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. Szara bluzka we wzorki ściągana na bokach mgiełka
Orsay, rozmiar S stan idealny 2. Srebrno czarna sukienka wieczorowa, sylwestrowa Orsay, rozmiar XS stan idealny NIGDY NIE NOSZONA 3. Kakaowy golf Orsay, rozmiar S stan idealny 4 5 6 i 7. Fioletowa błyszcząca sukienka idealna na studniówkę/półmetek Hexeline, rozmiar 38 STAN IDEALNY - NIGDY NIE NOSZONA, kosztowała mnie mnóstwo pieniędzy a i tak jej nie ubrałam, oddam tylko za naprawdę coś ekstra o porównywalnej wartości! 8i 9. Czarno srebrne szpilki Vesuvio, rozmiar 38 Stan idealny - założone 1 raz w życiu! 10. Sukienka w kolorze butelkowej zieleni ze skórzanymi wstawkami Orsay, rozmiar 38 Stan bardzo dobry! Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-20 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
1. Fioletowa spódnica maxi
Rozmiar S stan idealny 2. Cieniowany golf Orsay, rozmiar M stan bdb 3. Cieniowany golf Orsay, rozmiar M stan bdb 4. Czarna wieczorowa suknia z rozcięciem z przodu Rozmiar S Stan idealny 5 i 6. Nude zwiewna spódniczka mini rozmiar S Stan idealny - NIGDY NIE NOSZONA! 7. Szaro-bury komplet żakiet + spódnica Orsay, rozmiar 38 (spódniczka z metki 36, ale wg mnie to 38) stan idealny - noszone max 2 razy w życiu 8. Fioletowo-szaro/biały melanżowy sweterek Reserved, rozmiar S stan idealny - bardzo mało używany 9. Pomarańczowa kurtka ze ściągaczami Orsay, rozmiar S stan bardzo dobry, rzadko noszona 10. Bluzeczka niebieska "woda", ściągana na bokach Tally Weijl, rozmiar S (tak naprawdę MAŁE XS!) stan idealny, nie noszona (- za mała na mnie ![]() Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-21 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
1 i 2. Cieniutka sukienka granat/róż w groszki
rozmiar M stan idealny 3. Ciemnofioletowy top na ramiączkach rozmiar M stan idealny 4. Wzorzysta kolorowa bluzka rozmiar S stan idealny 5 i 6. Golf grafitowy/cappucino rozmiar M stan idealny 7. Skarpetki mega ciepłe we wzorki rozmiar 39-42 NIGDY NIE NOSZONE, dostałam ale to nie mój rozmiar 8. Perfumy Betty Barclay Woman No 1 tylko raz psiknięte dla testu więc są pełne, ale nie mam do nich oryginalnego opakowania! 9. Bluzeczka żółta (napis stworzony przez znajomą specjalnymi pisakami do tkanin, krój przerobiony) niepowtarzalna! H&M, rozmiar S NOWA Z METKĄ!!! Stan idealny! 10. Świeczka aniołek khaki+złoty nowa!! Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-21 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1 2 3 i 4. Szare buty
rozmiar 37 stan idealny - noszone 1 raz 5. Grafitowe skórzane szpilki botki rozmiar 37 stan idealny - noszone 1 raz - łatwo nie oddam są wiele warte 6 7 8 9 10. Torebki, wszystkie w stanie idealnym, większość nigdy nie używanych. Materiałowe lub skóropodobne (pomarańczowa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
2. Bluzka w kolorze fuksji
Orsay, rozmiar 38 stan idealny 3. Fioletowa misiowa czapka z daszkiem stan idealny 6. Kurtka snowboardowa rozmiar S STAN IDEALNY NIGDY NIE NOSZONA!!!! Oddam tylko za coś ekstra! - REZERWACJA 7. Turkusowa czapka z misia stan idealny 9. Czarne spodnie narciarskie/snowboardowe rozmiar XS stan idealny 10. Fioletowy ciepły kołnierz stan idealny Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-10-22 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
1 2 3 4 5 6 - spódnice maxi
rozmiar M stan idealny! 7 - buty sandałki rozmiar 37 stan idealny - noszone 1 raz w życiu 8. Buty na koturnie czerwone rozmiar 38 STAN IDEALNY - NIGDY NIE NOSZONE - łatwo nie oddam 9 i 10. Okulary przeciwsłoneczne kremowe Użyte parę razy - stan bdb Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-21 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czapki, szaliki, apaszki - wszystko w stanie idealnym
Zdj. 3 - zostały już tylko rękawiczki, czapki nie ma! Ostatnie zdjęcie - piękna bransoletka Bijou Brigitte Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-26 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Kolczyki - większość w bardzo dobrym stanie
Prawie wszystkie są z Bijou Brigitte i kosztowały sporo więc nie oddam za byle co Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-26 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mozna tyl spodni zobaczyz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1377676228 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
reszta kolczyków, również większość w bdb stanie, te już oddam znacznie łatwiej
![]() Edytowane przez paulawawrzak Czas edycji: 2013-09-26 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A podałabyś mi wymiarki sweterka?
![]() A ten beżowy to komin czy szal? ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- To mogę się wymienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1377675602 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
oprócz sweterka ażurkowego podoba mi się https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1377630957
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 9 i 10. Czarno srebrne szpilki (bardzo wysokie ?? ![]() ......ale nie tylko, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
za moją spódnicę do koszuli dobrałabym to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1377678898
i to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1377676228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
to jest biodrówka z minimalną domieszką lajkry żeby lepiej się dopasowała do kształtów
![]() rozmiar mierzony na płasko bez naciągania: u góry 70 cm. niżej 80-81cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
za moją
203. nowa spódniczka PLANET kolor nude roz.S z metką Twoje 9. Koszula biała z rękawkiem podwijanym Terranova, rozmiar S/xS 9. Kobaltowa bluzka Orsay, rozmiar S 5. Tunika koloru butelkowej zieleni Rozmiar S/M Jak wszystko się zgadza to idę na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.