|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Cyber sex?? :)Witam was drogie wizazanki i drodzy wizazanie
Mam pytanie czy uprawialiscie kiedys sex przez internet?? Jesli tak to moze opowiecie o swoich doznaniach |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 860
|
Dot.: Cyber sex?? :)
Kiedy¶ spróbowali¶my z moim T¯ sexik przez internet
Moim zdaniem powinno sie to nazywaæ 'onanizacja/masturbacja' przez internet a nie sex ;> By³o przyjemnie,wyobra¼nia musia³a pracowac na szybkich obrotach Wadliwe jest to,¿e sama musisz sie zaspakajaæ no ale jezeli jeste¶cie daleko od siebie to jest to ca³kiem fajna sprawa Ale ogólnie wole prawdziwy sex :P
Nikt mnie nie pozna³ i nie zna mnie za dobrzE Nie wa¿ne co osi±gnê,co stworzê,co zrobiÊ Dla ¶lepych g³upców pozostanê taka samA Nigdy przed nikim g³owy nie z³o¿Ê Nigdy przed nikim nie padnê na twarZ Tutaj..czy w piekle..do koñca z honoreM Taka ju¿ jestem..i to w³a¶nie jA
|
||
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem dlaczego ale wogóle nie uwa¿am tego za sex i nigdy co¶ takiego mnie nie krêci³o.
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 479
|
Cytat:
)
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 162
|
To tak jak opisywaæ czekoladê nie znaj±c jej smaku.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
hej dziewczyny!! Ja uwazam ze taki sexik jest beznadziejna rzecza!! Bo, co to za przyjemnosc, ze piescicie sie same
Przeciez to okropne zero namietnosci i fajnych doznan...Chociaz nie kazda jest taka sama i lubi uprawiac "CYBER..." Mi raczej to nie odpowiada...i nigdy nie potrafilabym GO uprawiac w taki sposob.Pozdrawoiam GOR¡CO |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
No to mo¿e ja wyjdê na jak±¶ perwersyjn±, ale ja lubie taki rodzaj "sexu". Wiêkszo¶æ kobiet i tak siê masturbuje, wiêc dlaczego by nei robiæ tego przy dodatkowej stymulacji wyobra¼ni jak± jest osoba po drugiej stronie komputera
wiadomo, ¿e prawdziwego seksu to nie zast±pi ale je¶li i tak bedziesz sie masturbowaæ... pozdrawiam
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 482
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Ja i moj facet bawilismy sie w cyber sex, ale bez masturbacji poprostu moze byc to rodzaj gry wstepnej dzia³ajacej tylko i wylacznie na wyobraznie, ktora zostaje bardzo pobudzona...Czasem to fajna sprawa. Szczegolnie gdy partner znajduje sie w pokoju obok
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Lubie ale zdecydowanie wole prawdziwy sex
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Ty (droga wiza¿ystko...) u mnie, ja sam, co by¶ chcia³a miec na sobie?
C.D. na priv
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 190
|
Ja my¶lê, ¿e to ca³kiem dobra opcja wtedy gdy nie nie jeste¶my w zwi±zku, a nie mamy te¿ aktualnie mo¿liwo¶ci zaspokojenia swoich potrzeb.
Chocia¿ kto¶ z drugiej strony móg³by powiedzieæ, ¿e przecie¿ zawsze mo¿na siê z kim¶ obcym(lub znanym jak kto woli)na ten seks umówiæ. W takim razie wybieram chyba odpowied¼ z rozwijaniem wyobra¼ni
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Niektórzy to lubi±, ale wiadomo, nie kazdy jest taki sam. W razie co ³atwo znalezc kogo¶ zainteresowanego na jakims czacie, albo na http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Najlepiej sprawdzic czy siê to podoba czy nie.
komdax[kropka]com Edytowane przez MonikaWWa Czas edycji: 2013-10-15 o 12:46 Powód: bo link |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Od razu skojarzy³ mi siê film "Cz³owiek Demolka" z Bullock i Stallone
.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Niby to zawsze jaki¶ kontakt, a wrêcz "seksualny", ale kiedy spróbowa³am tego ze swoim facetem podczas d³u¿szej roz³±ki, oboje nie byli¶my zachwyceni :/ Trochê to jednak dziwne "robiæ co¶" do komputera. No, ale jak nie ma alternatywy...
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
zgadza siê, je¶li ma siê dobrze rozwiniêt± pó³kulê abstrakcyjn± to daje to dobre efekty. Z tym ¿e efekty s± najwy¿sze gdy fantazje na wysokim poziomie s± u Kobiety i Mê¿czyzny. Najlepsze z mojego do¶wiadczenia s± bibliotekarki
)Co do pó³kul w mózgu. Edukacja k³adzie nacisk na pó³kulê od my¶lenia analogicznego czyli co¶ pokroju matematycznego. Ludziom, którzy ustalaj± systemy edukacyjne bardzo nie na rêkê aby ludzie mieli rozwiniêt± pó³kulê od abstrakcji, poniewa¿ ciê¿ko takimi lud¼mi sterowaæ bo z regu³y maj± o wiele wiêcej wyobra¼ni. Gdyby kogo¶ to interesowa³o to proszê pytaæ prywatnie a pode¶lê ciekawe ¼ród³o do rozwijania ducha, a nie tego co nam tutaj wciskaj± na ka¿dym kroku - materializmu. |
|
|
|
|
#19 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() Z mojego do¶wiadczenia najlepsi s± ludzie wra¿liwi. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-19 o 18:51 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 479
|
Cytat:
Dok³adnie, albo gdy wiemy, ¿e T¯ bêdzie u nas za jaki¶ czas, fajnie go tak podrêczyæ
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Zdarzy³o mi siê, ale jednak to nie to co "w realu"
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Eee tam, ja czasem lubie. Z eksem czesto to robilismy.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Uwa¿am, ¿e to nie zast±pi prawdziwego sexu nigdy, ale mo¿e byæ dobrym uzupe³nieniem lub jego zast±pieniem, gdy kto¶ jest na przyk³ad samotny.
Mo¿na od¶wie¿yæ nieco temat. Je¶li cyber, to pisany czy mówiony? Z wizualizacj± czy jednak bez? Jakie macie preferencje?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usuniête
|
Ja bardzo lubiê w taki sposób ¶wintuszyæ, jak faceta nie mam przy sobie
|
|
|
|
|
#25 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Wizualizacj± ? Nie rozumiem. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN sta³y
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Bingo: o kamerkê chodzi³o
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

Moim zdaniem powinno sie to nazywaæ 'onanizacja/masturbacja' przez internet a nie sex ;> By³o przyjemnie,wyobra¼nia musia³a pracowac na szybkich obrotach
Ale ogólnie wole prawdziwy sex :P

Przeciez to okropne zero namietnosci i fajnych doznan...Chociaz nie kazda jest taka sama i lubi uprawiac "CYBER..." Mi raczej to nie odpowiada...i nigdy nie potrafilabym GO uprawiac w taki sposob.