|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Cyber sex?? :)Witam was drogie wizazanki i drodzy wizazanie
Mam pytanie czy uprawialiscie kiedys sex przez internet?? Jesli tak to moze opowiecie o swoich doznaniach |
|
|
|
|
#2 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Cyber sex?? :)
Kiedyś spróbowaliśmy z moim TŻ sexik przez internet
Moim zdaniem powinno sie to nazywać 'onanizacja/masturbacja' przez internet a nie sex ;> Było przyjemnie,wyobraźnia musiała pracowac na szybkich obrotach Wadliwe jest to,że sama musisz sie zaspakajać no ale jezeli jesteście daleko od siebie to jest to całkiem fajna sprawa Ale ogólnie wole prawdziwy sex :P
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem dlaczego ale wogóle nie uważam tego za sex i nigdy coś takiego mnie nie kręciło.
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
To tak jak opisywać czekoladę nie znając jej smaku.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!! Ja uwazam ze taki sexik jest beznadziejna rzecza!! Bo, co to za przyjemnosc, ze piescicie sie same
Przeciez to okropne zero namietnosci i fajnych doznan...Chociaz nie kazda jest taka sama i lubi uprawiac "CYBER..." Mi raczej to nie odpowiada...i nigdy nie potrafilabym GO uprawiac w taki sposob.Pozdrawoiam GORĄCO |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
No to może ja wyjdę na jakąś perwersyjną, ale ja lubie taki rodzaj "sexu". Większość kobiet i tak się masturbuje, więc dlaczego by nei robić tego przy dodatkowej stymulacji wyobraźni jaką jest osoba po drugiej stronie komputera
wiadomo, że prawdziwego seksu to nie zastąpi ale jeśli i tak bedziesz sie masturbować... pozdrawiam
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja i moj facet bawilismy sie w cyber sex, ale bez masturbacji poprostu moze byc to rodzaj gry wstepnej działajacej tylko i wylacznie na wyobraznie, ktora zostaje bardzo pobudzona...Czasem to fajna sprawa. Szczegolnie gdy partner znajduje sie w pokoju obok
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Lubie ale zdecydowanie wole prawdziwy sex
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ty (droga wizażystko...) u mnie, ja sam, co byś chciała miec na sobie?
C.D. na priv
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślę, że to całkiem dobra opcja wtedy gdy nie nie jesteśmy w związku, a nie mamy też aktualnie możliwości zaspokojenia swoich potrzeb.
Chociaż ktoś z drugiej strony mógłby powiedzieć, że przecież zawsze można się z kimś obcym(lub znanym jak kto woli)na ten seks umówić. W takim razie wybieram chyba odpowiedź z rozwijaniem wyobraźni
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Niektórzy to lubią, ale wiadomo, nie kazdy jest taki sam. W razie co łatwo znalezc kogoś zainteresowanego na jakims czacie, albo na http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Najlepiej sprawdzic czy się to podoba czy nie.
komdax[kropka]com Edytowane przez MonikaWWa Czas edycji: 2013-10-15 o 12:46 Powód: bo link |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Od razu skojarzył mi się film "Człowiek Demolka" z Bullock i Stallone
.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Niby to zawsze jakiś kontakt, a wręcz "seksualny", ale kiedy spróbowałam tego ze swoim facetem podczas dłuższej rozłąki, oboje nie byliśmy zachwyceni :/ Trochę to jednak dziwne "robić coś" do komputera. No, ale jak nie ma alternatywy...
|
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
zgadza się, jeśli ma się dobrze rozwiniętą półkulę abstrakcyjną to daje to dobre efekty. Z tym że efekty są najwyższe gdy fantazje na wysokim poziomie są u Kobiety i Mężczyzny. Najlepsze z mojego doświadczenia są bibliotekarki
)Co do półkul w mózgu. Edukacja kładzie nacisk na półkulę od myślenia analogicznego czyli coś pokroju matematycznego. Ludziom, którzy ustalają systemy edukacyjne bardzo nie na rękę aby ludzie mieli rozwiniętą półkulę od abstrakcji, ponieważ ciężko takimi ludźmi sterować bo z reguły mają o wiele więcej wyobraźni. Gdyby kogoś to interesowało to proszę pytać prywatnie a podeślę ciekawe źródło do rozwijania ducha, a nie tego co nam tutaj wciskają na każdym kroku - materializmu. |
|
|
|
|
#19 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Z mojego doświadczenia najlepsi są ludzie wrażliwi. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2013-10-19 o 18:51 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, albo gdy wiemy, że TŻ będzie u nas za jakiś czas, fajnie go tak podręczyć
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Zdarzyło mi się, ale jednak to nie to co "w realu"
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Eee tam, ja czasem lubie. Z eksem czesto to robilismy.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Uważam, że to nie zastąpi prawdziwego sexu nigdy, ale może być dobrym uzupełnieniem lub jego zastąpieniem, gdy ktoś jest na przykład samotny.
Można odświeżyć nieco temat. Jeśli cyber, to pisany czy mówiony? Z wizualizacją czy jednak bez? Jakie macie preferencje?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
Ja bardzo lubię w taki sposób świntuszyć, jak faceta nie mam przy sobie
|
|
|
|
|
#25 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wizualizacją ? Nie rozumiem. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Bingo: o kamerkę chodziło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Moim zdaniem powinno sie to nazywać 'onanizacja/masturbacja' przez internet a nie sex ;> Było przyjemnie,wyobraźnia musiała pracowac na szybkich obrotach
Ale ogólnie wole prawdziwy sex :P

Przeciez to okropne zero namietnosci i fajnych doznan...Chociaz nie kazda jest taka sama i lubi uprawiac "CYBER..." Mi raczej to nie odpowiada...i nigdy nie potrafilabym GO uprawiac w taki sposob.