![]() |
#1 |
BAN stały
|
Styczeń - my clothes
NIEAKTUALNE!!
Ubrania niżej prezentowane są często nowe, a jeśli używane to w stanie dobrym, bardzo dobrym i idealnym. Wszelkie plamy itd, to wina aparatu. Niektóre ubrania zostały lekko rozjaśnione aby lepiej przedstawić krój/fason danej rzeczy. Każdą wadę opisuje, nie zatajam faktycznego stanu ubrań. Podaję rozmiar z metki, i taki jak uważam za właściwy, ponieważ rozmiar rozmiarowi nierówny. Paczki wysyłam kilka razy w tygodniu, więc nie ma czegoś takiego jak długi czas przesyłki ![]() Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie, jeśli komuś nie odpisałam proszę się przypomnieć. Ubrania wysyłam listem poleconym ekonomicznym, priorytet na życzenie i tego samego wymagam od Ciebie! Noszę rozmiar L/XL, także proszę nie proponuj mi ubrań mniejszych! Nie mam dokładnie sprecyzowanej listy Wish, ale chętnie przygarnę: - t shirty z ciekawymi nadrukami, chętnie oversize - oldschoolowe bluzy (np. adidas) - spodnie baggy dresowe i jeansowe, materiałowe, KAŻDE! - alladynki, haremki we wzory i gładkie - torby sportowe (nike, adidas itd.) - torby eko z fajnymi nadrukami - wszelkie koszule jeansowe - saszetki na biodra - kolczyki, bransoletki, pierścionki, wisiory, masywna biżuteria - bluzki i swetry,bluzy oversize - kosmetyczka - parka na wiosnę/jesień/zimę - męskie t-shirty, bluzy, spodnie w rozmiarze góra większe M,L, dół M - bielizna damska w rozmiarze: góra 85/90 D, dół M/L - kosmetyki najchętniej nowe ( podkłady do jasnej i średniej karnacji, tusze do rzęs, czarne eyelinery, pudry w kamieniu i sypkie, balsamy do ciała, żele pod prysznic, kremy do twarzy, szampony/odżywki/maski do włosów, błyszczyki/pomadki w odcieniach nude, lakiery do paznokci, zmywacze, bronzer do twarzy, peelingi do twarzy i ciała, raczej wszelka pielęgnacja) - perfumy w każdych ilościach Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-03-13 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Styczeń - my clothes
3)
Czarny nietoperz ze ściągaczem na dole, mój prawie identyczny z tym że na plecach ma wiązanie. Dla zainteresowanych real photo. Stan idealny, założony z dwa razy. Rozmiar uniwersalny, zamówiony na allegro. 4) Bluza oversize h&m z Myszką Mickey. Lekko zmechacona w niektórych miejscach, ale maszynka do golenia sobie z tym poradzi. Nie jest śnieżnobiała, ale taka była od nowości. 5) Bluza Adidas, stan idealny. Założona z 2,3 razy. Wymiana tylko za coś super. Rozmiar z metki M, polecam od M do mniejszego XL. 6) Biała bluza Adidas, stan idealny. Założona z dwa razy. Była cholernie droga, więc tylko za coś super. Rozmiar z metki L, polecam od M do XL. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-03 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
4)
Kamizelka w kratkę h&m, stan idealny. Rozmiar z metki 42, ale polecam na rozmiar 38-40, ewentualnie 42 ale z mniejszym biustem. 5) Oversize ze sklepu indyjskiego w geometryczne wzory, stan bardzo dobry. Posiada dłuższy tył. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
7)
Nowa bez metek krótka bluza oversize Zara w kolorze pudrowego różu. 8) Czarny oversize KappAhl, stan idealny. 9) Biały oversize h&m, pasuje od S do L, stan idealny. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-11 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
11)
Koszula oversize w kratę, jakaś angielska firma, stan bardzo dobry. 12) Kolejny pasiak oversize h&m, stan idealny. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-30 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
15)
Mała czarna Quiosque, polecam na rozmiar 40-42. Grubszy materiał, coś podobnego do satyny. Naprawdę elegancka, posiada zamek na plecach. Spory dekolt z przodu i z tyłu. Krój ołówkowy. Założona raz, więc stan idealny. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-11 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
16)
Nowa bokserka oversize bez metek New Yorker, kolor to jaśniuteńki pudrowy róż. Posiada spore wycięcia pod pachami. 17) Bokserka oversize z koronką bershka, polecam od s do l. Duże wycięcia pod pachami, duży dekolt z tyłu. Stan idealny. Kolor to jaśniuteńki beż. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-30 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
18)
Koniakowo czarny oversize w paski z zipem na plecach, polecam na xs/s/m, małe l 19) Krótki oversize h&m w paski, stan idealny. 20) Gruby kardigan oversize w zebrę Bershka. Stan idealny, założony raz. 21) Gruby, długi śliwkowy sweter oversize. Nowy bez metek. Ręczna robota ![]() Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-12 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
19)
Nowa z metką bluzka Pepsi Cola, z metki rozmiar XL - zdecydowanie zawyżony. Będzie dobra na s/m, mniejsze L. 20) Nowa miętowa bluza oversize z zipem z tyłu. Bez metek, outlet. 21) Różowa bluza oversize Gina Tricot, na łokciach łaty. Stan idealny. 22) Koniakowy pasiak oversize h&m, posiada łaty na rękawach. Stan idealny, założony raz więc jak nówka. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-30 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
24) Morelowy/brzoskwiniowy oversize Mila, rozmiar z metki M ale to typowy oversize. Na dole posiada kieszenie. Gdzie niegdzie trzeba przejechać maszynką, poza tym stan idealny Haremki moro zara basic, nowe ale bez metek. Zamówiłam na all jednak za małe ![]() Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-03-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
25)
Oversize Milla w pionowe pistacjowo beżowe paski. Nowy bez metek. Krój identyczny jak na zdjęciu obok. 26) Cienki sweterek oversize H&M na guziczki, kolor nude. Mała wada dla zainteresowanych. Z metki to rozmiar xs/s, ze względu na krój polecam do rozmiaru L. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-30 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
27)
Listonoszka atmosphere, założona może dwa razy więc prawie nówka. Nie mieści a4. 28) Dłuuugi i szeroki oversize KappAhl, nada się na każdy rozmiar. Jest naprawdę bardzo szeroki, ale fajnie się układa. Opływa ciało ![]() Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-30 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
29)
Granatowe jeansowe baggy Stradivarius, polecam na rozmiar M/L/Xl, stan bardzo dobry, mają małą wadę dla zainteresowanych. Zapinane na dole nogawek. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-11 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się bluza, jaki to rozmiar?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1389041001 znajdziesz cos u mnie? raczej niewiele trzeczy mam w rozmiarze L, głównie oversize, poza wątkiem mam parę kosmetyków i kosmetyczkę, byłabyś skłonna sie wymienić? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
32)
Marynarski kostium kąpielowy, stan idealny. Majtki polecam na rozmiar M/L są regulowane, biustonosz najlepszy na miseczkę B/C. Kosztował ponad stówkę. Posiada miejsce na wkładki z gąbki. 33) Chusta w deseń jakby wężowej skóry. Stan idealny 34) Skarpetki robione na drutach, nowe. Polecam na rozmiar 37-39. 35) Rękawiczki z jednym palcem, robione na drutach. Nowe. 36) Nowy biustonosz w kwiaty Bon Prix, rozmiar D90. Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-03 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Biżuteria
new yorker asos nowa no name nowa katherine kolczyki (dorzucę do wymiany) wisior kokarda Reserved z prawej strony kokarda jest lekko wgnieciona, mój pies zatopił w niej zęby ![]() Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-06 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Kosmetyki
Bronzer Essence, zużycie znikome Perfumy Halle Berry bez kilka psików. Primer (podkład do oczu) Eye Spackle firmy Laura Geller ( do zakupu tylko w USA, bądź na stronie internetowej) Info ze strony producenta: Creamy and weightless, this eye primer is an ideal undercoat for both powder and cream eye shadow. The innovative formula works to make eye color glide on smoothly, look more vibrant, last longer, and stay truer. Film-forming polymers and arnica work to smooth the surface of the eyelids while helping to give eyes a fresher, brighter, more wide-awake look. From Laura Geller. Użyty dwa razy, więc praktycznie nowy. Cena to 25 dolarów. Avon Pure o2, pojemność wyjściowa 50 ml, zużycie to jakieś 10-12%. Dokładka kosmetyczna, nie dodaję zdjęć bo już się nie zmieszczą ![]() - essence my skin - mattyfying cream (zużycie to jakieś 5%) 50 ml - maseczka yves rocher - cure solutions zostało ok połowy, jest bardzo wydajna. 50 ml - oriflame pure nature organic - lawendowo porzeczkowy krem do twarzy ( nowy, jeszcze z folią) 50 ml - oriflame pure nature organic - lawendowo porzeczkowy tonik do twarzy ( nowy) 150 ml - ziaja kuracja nawilżająca - krem do twarzy na dzień i na noc ( nowy jeszcze w pudełku) 50 ml - Fitomed krem nawilżający tradycyjny - krem jest do cery tłustej i mieszanej (zużycie to jakieś 5-10%) - balsam do ciała dove rozświetlający ( z drobinkami złota) nowy 250 ml - matujący krem nawilżający + lekki podkład - nivea visage young ( nowy) 75 ml - balsam do ciała dove stopniowo opalający ( ten do ciemniejszej karnacji) nowy 250 ml - krem bb goodbay make up z firmy bebe ( niemiecki) użyty może dwa razy (jasny odcień) 40 ml - alterra maska nawilżająca do włosów suchych i zniszczonych granat i aloes ( użyta raz) 150 ml - krem bb garnier do cery tłustejj i mieszanej ( jasny odcień, nowy) 40 ml - podkład miss sporty so energetic rozświetlający, najjaśniejszy odcień (użyty 2-3 razy) 30 ml -odżywka do włosów nivea diamond gloss ( użyta raz, prawie cała) 200 ml - odżywka do włosów timotei wymarzona objętość (więcej niż połowa została) 200 ml - sypki puder rozświetlający Giordani Gold Oriflame Losse Control Powder ( jaśniutki odcień, użyty z dwa razy, jest prawie cały) mam pudełko do niego - eyeliner astor liquid stimulong w pędzelku czarny - użyty raz - krem myjący do ciała Lirene o zapachu wanilii, pojemność 400 ml, użyty raz więc ubytek to może 5% Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-02-11 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Biały jesienno-wiosenny milutki płaszczyk atmosphere. Stan idealny, rozmiar z metki 42. Polecam na 38-42, z racji tego że posiada kształt litery A.
zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez borgore Czas edycji: 2014-01-07 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1389039669 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za koszulę pudrową RE?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1389041001 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1389041561 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1389041561 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1389041167 Pozdrawiam!
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za bagsy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.