|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
sen o by³ym
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 570
|
Dot.: sen o by³ym
mo¿e masz jaki¶ kryzys w zwiazku z obecnym partnerem?
moze jest tak ze obecny zaczal mniej Cie pociagac fizycznie? moze z obecnym masz mniejsza ochote na sex? i stad sny o bylym, gdzie ta seksualnosc jest taka wyrazna.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Cytat:
to tylko sny i nic nie oznaczaj± ![]() po prostu mózg czasem p³ata nam figla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skydive ja jednak uwazam ze czasem sny maja znaczenie
![]() No prosty przyklad: moim dwom kolezankom ktore w czerwcu 2015 biora slub codziennie sni sie ze ida do oltarza bez makijazu albo bez fryzury. infantylne? pewnie ze tak. ale chodzi o to ze one sa tym przemeczone juz, tymi przygotowanami itp. mojej kolezzance snil sie facet i uprawiala z nim seks. w snie. a tak naprawde ma partnera, kocha go, on ja, ale nie ma ona ochoty na seks. wszystko super , on jest wg niej atrakcyjny ale nie chce sie z nim kochac, a sny ma jakie ma..
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Je¶li kompletnie nie my¶limy, tak jak autorka tematu o swoim by³ym, a ma taki sen, to nie przejmowa³bym siê tym. Zwyk³y sen, ot i tyle ![]() Ile razy mi siê ¶ni³a ex ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skydive jasne, ale moze akurat autorce nie uklada sie za bardzo w lozku stad i fantazje z ex
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
a ja nie pamietam swoich snow :P
co do Twoich snow to mysle ze moze podswiadomie tesknisz za bylym, moze cos sie nie uklada albo brakuje Ci czegos co mialas z bylym a nie masz w obecnym zwiazku ![]() musisz na spokojnie przeanalizowac sny co konkretnie Ci sie sni moze jest jakis szczegol ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 212
|
Wiesz co, autorko, mnie równie¿ ostatnio bardzo czêsto siê ¶ni by³y ch³opak - a dok³adniej moja pierwsza mi³o¶æ, która by³a najsilniejsza jak± prze¿y³am. Z tym by³ym nie mam kontaktu, rozstali¶my siê pond 6 lat temu, wiêc nie wiem sk±d te sny.
Ale wiem, ¿e w obecnym zwi±zku brakuje mi namiêtno¶ci, tych emocji zwi±zanych z silnym zakochaniem, adrenaliny i strzelam, ¿e mój mózg chce mi to w ten sposób u¶wiadomiæ. Mo¿e w twoim przypadku jest tak samo. Ka¿de w±tpliwo¶ci w ¿yciu odbijaj± siê we ¶nie.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.