|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sen o byłym
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sen o byłym
może masz jakiś kryzys w zwiazku z obecnym partnerem?
moze jest tak ze obecny zaczal mniej Cie pociagac fizycznie? moze z obecnym masz mniejsza ochote na sex? i stad sny o bylym, gdzie ta seksualnosc jest taka wyrazna.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to tylko sny i nic nie oznaczają ![]() po prostu mózg czasem płata nam figla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Skydive ja jednak uwazam ze czasem sny maja znaczenie
![]() No prosty przyklad: moim dwom kolezankom ktore w czerwcu 2015 biora slub codziennie sni sie ze ida do oltarza bez makijazu albo bez fryzury. infantylne? pewnie ze tak. ale chodzi o to ze one sa tym przemeczone juz, tymi przygotowanami itp. mojej kolezzance snil sie facet i uprawiala z nim seks. w snie. a tak naprawde ma partnera, kocha go, on ja, ale nie ma ona ochoty na seks. wszystko super , on jest wg niej atrakcyjny ale nie chce sie z nim kochac, a sny ma jakie ma..
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli kompletnie nie myślimy, tak jak autorka tematu o swoim byłym, a ma taki sen, to nie przejmowałbym się tym. Zwykły sen, ot i tyle ![]() Ile razy mi się śniła ex ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skydive jasne, ale moze akurat autorce nie uklada sie za bardzo w lozku stad i fantazje z ex
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a ja nie pamietam swoich snow :P
co do Twoich snow to mysle ze moze podswiadomie tesknisz za bylym, moze cos sie nie uklada albo brakuje Ci czegos co mialas z bylym a nie masz w obecnym zwiazku ![]() musisz na spokojnie przeanalizowac sny co konkretnie Ci sie sni moze jest jakis szczegol ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wiesz co, autorko, mnie również ostatnio bardzo często się śni były chłopak - a dokładniej moja pierwsza miłość, która była najsilniejsza jaką przeżyłam. Z tym byłym nie mam kontaktu, rozstaliśmy się pond 6 lat temu, więc nie wiem skąd te sny.
Ale wiem, że w obecnym związku brakuje mi namiętności, tych emocji związanych z silnym zakochaniem, adrenaliny i strzelam, że mój mózg chce mi to w ten sposób uświadomić. Może w twoim przypadku jest tak samo. Każde wątpliwości w życiu odbijają się we śnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.