2007-11-03, 22:09
|
|
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Ciuszki - benetton, esprit, atlantic i kilak innych :D
Witam drogie wizażanki Jestem tu nwoa, ale wymiana ubraniami, które marnują sie w szafie i być moze czekają na nową posiadaczkę bardzo mi się podoba 
Kostium atlantic - bardzo ładnie leży, zwłaszcza na małych piersiach, gdyż optycznie je powiększa noszony krótko, bo po prostu przestał mi się podobać s, m
Spódniczka kopertowa gładka, orsay, dość krótka a w sumie bardzo krótka, ale też bez przesady rozmiar 34 bodajże.
Biała bluzeczka z Taranko, pod spodem ma krótsżą warstwę, która kończy się pod biustem, a na ramionach supełki, nie noszona prawie wcale, bo po pierwszym praniu zrobila się za krótka... s, ew. m
Moje ulubione spodnie, niestety okazały się zbyt krótkie, co mnie drażni w spodniach wyjątkowo, ale moze na niższą koleżankę... 28 rozmiar.
Przewiewna, bawełniana bluzeczka z benettona, rozmiar s.
Esprit, 34. Zdjęcie kiepawej jakości, wiec może nie widać, ale bluzka jest blado różowa a nie biała )
Pretty girl, nie noszona wcale, prezent, który nie rpzypadł mi do gustu. jednak bądź co bądź leży bardzo ładnie, więc jeżeli ktoś lubi ubrania zwracające na siebie uwagę, powinien być zadowolony Nie ma juz miejscas na zdjecia w zalaczniku, a nie chhce tworzyc osobnego postu, wiec wklejam odnosnik http://c2.wrzuta.pl/wm4592/2074810b0...b1BRHpBEj&ft=d
|