|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
W marcu klasyczne czarne szpilki 41 ! Zapraszam !
NIEAKTUALNE
Witam szanowne Panie Na wymianę mam buty Atmopshere, klasyczne czarne szpilki, rozmiar 41. Stan butów oceniłabym na db+/bdb- Niestety okazały się na mnie dużo za duże i muszę się z nimi rozstać. Mają trochę zdarte podeszwy (ale zdarte raczej z tego wzorku niż z samej podeszwy), na jednym z obcasów jest zadarcie które zapastowałam i nic nie widać. Na powierzchni butów są malutkie wgniecenia ale naprawdę przy codziennym noszeniu ich nie widać - zdjecia są zrobione specjalnie z lampą, żeby pokazać wszystko dokładnie. Nie są nigdzie obdarte itp. Jak widać na zdjęciach na nogach prezentują się naprawdę dobrze - moja stopa wygląda tak dziwnie bo musiałam wsadzić sobie skarpetkę w palce, żeby pasowały ![]() Długość wkładki wychodzi mmi 28 cm. Nie jestem zainteresowana odzieżą ! Najchętniej wymieniłabym je na jakieś kosmetyki, najlepiej azjatyckie, ewentualnie jakieś butki w rozmiarze 40. Proszę proponować ![]() Moja wish: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44681757
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2014-07-10 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W marcu klasyczne czarne szpilki 41 ! Zapraszam !
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.