|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chłopak maniakJestem z chłopakiem w związku na odległość jesteśmy razem od wakacji i problem polega na tym ,że on jest uzależniony od gier. Od League of Legends tu nie chodzi o to ,że nie ma wgl w to grać bo nie powiem grałam w to też z nudów ,ale on już przesadza wraca ze szkoły gra do 23 idzie spać kiedys o tej godzinie rozmawialiśmy na gg przez to zrobił się leniwy nie chodzi już na treningi,przestał rysować co było jego pasją bo mu sie już nie chce. Gdy chce porozmawiać z nim na skype bo przynjamniej do lipca to bedzie nasza forma komunikacji jeszcze no okej rozmawia ,ale bardziej nie ze mną tylko z sobą.Mówi ,ale jestem super ,zabiłem,cytuje co mówią postacie w grze . Ja nie twierdze ,że to nie jest śmieszne bo było śmieszne ,ale teraz tak dzien w dzien chce się uslyszec od ukochanego jak mu minął dzień czy cokolwiek ,a zamiast tego słysze zniszczono twoja wieżę ,przeciwnik pokonany. Nie twierdze ,że ta gra jest zła nic do niej nie mam chce żebyście doradzili mi jak się zachowywać żeby on ograniczył to troche nie przestał ,ale chociaż rozmawiał jak człowiek i nie zerwe z nim bo to nie wchodzi w gre .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chłopak maniak
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Związek chyba sensu nie ma ale przynajmniej dobrze, że brak bliskości zabija grając w gierki aniżeli szukając czułości u nowej kobiety :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sory, ale związki na odległość są do dupy. A jeśli już, to tylko dla bardzo dojrzałych ludzi. Nie sądzę, żebyście dali radę, ale życzę powodzenia.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a widzieliscie sie w ogole? maniak w LOLa, jak dla mnie zmien model
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rany, przeczytanie tego postu to już wyczyn. Trochę szacunku do odbiorców.
Jest uzależniony, czyli albo leczenie, albo rozstanie. Więcej zrobić nie możesz, no chyba że zaczniesz grać razem z nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
myslalam ze jest zupelnie inny niz reszta i jest ,ale tylko jak jest ze mną jak przyjedzie to taki jest normalnie przez kompa jest inny..
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- co pomoze olewanie bo rozmowa konczy sie fochem ? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzisz, ze związkami na odległość jest tak, że mają rację bytu jedynie jeśli obie osoby bardzo się starają. W związku na odległość trzeba starać się dwa razy więcej niż w normalnym, bo jakoś trzeba zrekompensować brak bliskości. Trzeba poświęcać dużo więcej czasu na kontakt przez telefon czy internet, trzeba inaczej poustawiać priorytety. Ogólnie związki na odległość są bardzo trudne i wymagające. Niestety, u ciebie nie ma żadnych starań. To wręcz śmieszne, że ty się zastanawiasz nad olewaniem chłopaka - nie widzisz, że to on cię olewa? Woli grać niż tworzyć z tobą związek. Zakładam, że jesteś jeszcze młoda (w wieku szkolnym) - po co psujesz sobie czas taką parodią związku? Znajdź chłopaka, któremu będzie na tobie zależeć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje ,ale myslisz ,ze tak bardzo mnie olewa? Z tymi piorytetami chyba masz racje u niego na peirwszym miejscu na pewno nie jestem ja. Rozmawialam przed chwilą z nim i z jego kumplem to zrobił się dla mnie taki słodki nagle gdzie przez dwie godziny mowil mi tylko o grze a potem gral z kumplem i po dobrych 30 minutach przypomnial sobie o mojej obecsnosci i pytam go co powie ciekawego ,a on ze nic . Wiec zaczelam rozmawiac z jego kumplem bo on jest nawet juz bardziej rozmowny i zaczelismy z jego kumplem spiewac jakas glupią piosenke z nudów a moj chlopak pisze do mnie na fb ze go wkurza juz ten kumpel a gdy pytam czemu to mowi niewazne i co chwile lapie meskiego focha...co ja mam robic.. dodam ,że rozłączyłam się juz z tej rozmowy bo skoro on nie ma mi nic do powiedzenia to po co niby mam tam byc?
Edytowane przez Lessa Czas edycji: 2014-03-12 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
chłopak się zachowuje jak dzieciuch z tymi fochami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Hah. To tak jak ja w Skyrim-a. Od rana do wieczora gdy miałem wolne i też miałem podnietę po zabiciu jakiegoś potworka <lol>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja tez bylam w związku na odleglosc ale dawno temu i nam nie wyszlo to wlasciwie ja zerwalam bo poznalam obecnego meza ktory mieszkal duzo blizej. Widze ze dla niego to gry sa wazniejsze i radze z nim powaznie pogadac o ile bedzie gotowy w ogole do takiej rozmowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.