Ch³opak maniak - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-03-12, 19:23   #1
Lessa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 65
Wink

Ch³opak maniak

Jestem z ch³opakiem w zwi±zku na odleg³o¶æ jeste¶my razem od wakacji i problem polega na tym ,¿e on jest uzale¿niony od gier. Od League of Legends tu nie chodzi o to ,¿e nie ma wgl w to graæ bo nie powiem gra³am w to te¿ z nudów ,ale on ju¿ przesadza wraca ze szko³y gra do 23 idzie spaæ kiedys o tej godzinie rozmawiali¶my na gg przez to zrobi³ siê leniwy nie chodzi ju¿ na treningi,przesta³ rysowaæ co by³o jego pasj± bo mu sie ju¿ nie chce. Gdy chce porozmawiaæ z nim na skype bo przynjamniej do lipca to bedzie nasza forma komunikacji jeszcze no okej rozmawia ,ale bardziej nie ze mn± tylko z sob±.Mówi ,ale jestem super ,zabi³em,cytuje co mówi± postacie w grze . Ja nie twierdze ,¿e to nie jest ¶mieszne bo by³o ¶mieszne ,ale teraz tak dzien w dzien chce siê uslyszec od ukochanego jak mu min±³ dzieñ czy cokolwiek ,a zamiast tego s³ysze zniszczono twoja wie¿ê ,przeciwnik pokonany. Nie twierdze ,¿e ta gra jest z³a nic do niej nie mam chce ¿eby¶cie doradzili mi jak siê zachowywaæ ¿eby on ograniczy³ to troche nie przesta³ ,ale chocia¿ rozmawia³ jak cz³owiek i nie zerwe z nim bo to nie wchodzi w gre .
Lessa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 19:36   #2
xKlaudja
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 883
Dot.: Ch³opak maniak

Cytat:
Napisane przez Lessa Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem z ch³opakiem w zwi±zku na odleg³o¶æ jeste¶my razem od wakacji i problem polega na tym ,¿e on jest uzale¿niony od gier. Od League of Legends tu nie chodzi o to ,¿e nie ma wgl w to graæ bo nie powiem gra³am w to te¿ z nudów ,ale on ju¿ przesadza wraca ze szko³y gra do 23 idzie spaæ kiedys o tej godzinie rozmawiali¶my na gg przez to zrobi³ siê leniwy nie chodzi ju¿ na treningi,przesta³ rysowaæ co by³o jego pasj± bo mu sie ju¿ nie chce. Gdy chce porozmawiaæ z nim na skype bo przynjamniej do lipca to bedzie nasza forma komunikacji jeszcze no okej rozmawia ,ale bardziej nie ze mn± tylko z sob±.Mówi ,ale jestem super ,zabi³em,cytuje co mówi± postacie w grze . Ja nie twierdze ,¿e to nie jest ¶mieszne bo by³o ¶mieszne ,ale teraz tak dzien w dzien chce siê uslyszec od ukochanego jak mu min±³ dzieñ czy cokolwiek ,a zamiast tego s³ysze zniszczono twoja wie¿ê ,przeciwnik pokonany. Nie twierdze ,¿e ta gra jest z³a nic do niej nie mam chce ¿eby¶cie doradzili mi jak siê zachowywaæ ¿eby on ograniczy³ to troche nie przesta³ ,ale chocia¿ rozmawia³ jak cz³owiek i nie zerwe z nim bo to nie wchodzi w gre .
Widzê, ¿e strasznie du¿o wad ma ten Twój ch³opak, nie do¶æ, ¿e ca³y dzieñ gra (u mnie wykluczy³o by to zwi±zek), to jeszcze kiedy¶ pisa³a¶, ¿e by³a wielka k³otnia, bo przek³u³a¶ ucho. Moim zdaniem nie warto w ten zwi±zek brn±æ. Nie masz fajnych facetów woko³o?
Stary 2014-03-12, 19:46   #3
penelp
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62

Zwi±zek chyba sensu nie ma ale przynajmniej dobrze, ¿e brak blisko¶ci zabija graj±c w gierki ani¿eli szukaj±c czu³o¶ci u nowej kobiety :P
penelp jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 19:53   #4
Pazurka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 201

Sory, ale zwi±zki na odleg³o¶æ s± do dupy. A je¶li ju¿, to tylko dla bardzo dojrza³ych ludzi. Nie s±dzê, ¿eby¶cie dali radê, ale ¿yczê powodzenia.
Stary 2014-03-12, 19:55   #5
ProstoZMostu
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 84

a widzieliscie sie w ogole? maniak w LOLa, jak dla mnie zmien model
ProstoZMostu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 19:56   #6
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Rany, przeczytanie tego postu to ju¿ wyczyn. Trochê szacunku do odbiorców.

Jest uzale¿niony, czyli albo leczenie, albo rozstanie. Wiêcej zrobiæ nie mo¿esz, no chyba ¿e zaczniesz graæ razem z nim.
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 19:59   #7
Lessa
Raczkowanie

myslalam ze jest zupelnie inny niz reszta i jest ,ale tylko jak jest ze mn± jak przyjedzie to taki jest normalnie przez kompa jest inny..

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

co pomoze olewanie bo rozmowa konczy sie fochem ? : )

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-03-12, 20:04   #8
Narrhien
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 757

Cytat:
Cytat:
myslalam ze jest zupelnie inny niz reszta i jest ,ale tylko jak jest ze mn± jak przyjedzie to taki jest normalnie przez kompa jest inny..

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

co pomoze olewanie bo rozmowa konczy sie fochem ? : )
Pomo¿e zmiana faceta na inny model.\

Widzisz, ze zwi±zkami na odleg³o¶æ jest tak, ¿e maj± racjê bytu jedynie je¶li obie osoby bardzo siê staraj±. W zwi±zku na odleg³o¶æ trzeba staraæ siê dwa razy wiêcej ni¿ w normalnym, bo jako¶ trzeba zrekompensowaæ brak blisko¶ci. Trzeba po¶wiêcaæ du¿o wiêcej czasu na kontakt przez telefon czy internet, trzeba inaczej poustawiaæ priorytety.

Ogólnie zwi±zki na odleg³o¶æ s± bardzo trudne i wymagaj±ce.

Niestety, u ciebie nie ma ¿adnych starañ. To wrêcz ¶mieszne, ¿e ty siê zastanawiasz nad olewaniem ch³opaka - nie widzisz, ¿e to on ciê olewa? Woli graæ ni¿ tworzyæ z tob± zwi±zek.

Zak³adam, ¿e jeste¶ jeszcze m³oda (w wieku szkolnym) - po co psujesz sobie czas tak± parodi± zwi±zku? Znajd¼ ch³opaka, któremu bêdzie na tobie zale¿eæ.

Narrhien jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 20:09   #9
Lessa
Raczkowanie

Dziekuje ,ale myslisz ,ze tak bardzo mnie olewa? Z tymi piorytetami chyba masz racje u niego na peirwszym miejscu na pewno nie jestem ja. Rozmawialam przed chwil± z nim i z jego kumplem to zrobi³ siê dla mnie taki s³odki nagle gdzie przez dwie godziny mowil mi tylko o grze a potem gral z kumplem i po dobrych 30 minutach przypomnial sobie o mojej obecsnosci i pytam go co powie ciekawego ,a on ze nic . Wiec zaczelam rozmawiac z jego kumplem bo on jest nawet juz bardziej rozmowny i zaczelismy z jego kumplem spiewac jakas glupi± piosenke z nudów a moj chlopak pisze do mnie na fb ze go wkurza juz ten kumpel a gdy pytam czemu to mowi niewazne i co chwile lapie meskiego focha...co ja mam robic.. dodam ,¿e roz³±czy³am siê juz z tej rozmowy bo skoro on nie ma mi nic do powiedzenia to po co niby mam tam byc?

Edytowane przez Lessa
Czas edycji: 2014-03-12 o 20:11
Stary 2014-03-12, 20:13   #10
201803080934
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 779

ch³opak siê zachowuje jak dzieciuch z tymi fochami ale ogólnie jak nie grasz, to gracza nie zrozumiesz nastêpnym razem celuj w inny typ faceta
201803080934 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-03-12, 21:02   #11
DopplegangerEddarda
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 5 762

Hah. To tak jak ja w Skyrim-a. Od rana do wieczora gdy mia³em wolne i te¿ mia³em podnietê po zabiciu jakiego¶ potworka <lol>
DopplegangerEddarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-13, 11:55   #12
Kocica84
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 320

Ja tez bylam w zwi±zku na odleglosc ale dawno temu i nam nie wyszlo to wlasciwie ja zerwalam bo poznalam obecnego meza ktory mieszkal duzo blizej. Widze ze dla niego to gry sa wazniejsze i radze z nim powaznie pogadac o ile bedzie gotowy w ogole do takiej rozmowy
Kocica84 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-13 12:55:59

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.