|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 65
|
![]() Ch³opak maniakJestem z ch³opakiem w zwi±zku na odleg³o¶æ jeste¶my razem od wakacji i problem polega na tym ,¿e on jest uzale¿niony od gier. Od League of Legends tu nie chodzi o to ,¿e nie ma wgl w to graæ bo nie powiem gra³am w to te¿ z nudów ,ale on ju¿ przesadza wraca ze szko³y gra do 23 idzie spaæ kiedys o tej godzinie rozmawiali¶my na gg przez to zrobi³ siê leniwy nie chodzi ju¿ na treningi,przesta³ rysowaæ co by³o jego pasj± bo mu sie ju¿ nie chce. Gdy chce porozmawiaæ z nim na skype bo przynjamniej do lipca to bedzie nasza forma komunikacji jeszcze no okej rozmawia ,ale bardziej nie ze mn± tylko z sob±.Mówi ,ale jestem super ,zabi³em,cytuje co mówi± postacie w grze . Ja nie twierdze ,¿e to nie jest ¶mieszne bo by³o ¶mieszne ,ale teraz tak dzien w dzien chce siê uslyszec od ukochanego jak mu min±³ dzieñ czy cokolwiek ,a zamiast tego s³ysze zniszczono twoja wie¿ê ,przeciwnik pokonany. Nie twierdze ,¿e ta gra jest z³a nic do niej nie mam chce ¿eby¶cie doradzili mi jak siê zachowywaæ ¿eby on ograniczy³ to troche nie przesta³ ,ale chocia¿ rozmawia³ jak cz³owiek i nie zerwe z nim bo to nie wchodzi w gre .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 883
|
Dot.: Ch³opak maniak
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
Zwi±zek chyba sensu nie ma ale przynajmniej dobrze, ¿e brak blisko¶ci zabija graj±c w gierki ani¿eli szukaj±c czu³o¶ci u nowej kobiety :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 201
|
Sory, ale zwi±zki na odleg³o¶æ s± do dupy. A je¶li ju¿, to tylko dla bardzo dojrza³ych ludzi. Nie s±dzê, ¿eby¶cie dali radê, ale ¿yczê powodzenia.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 84
|
a widzieliscie sie w ogole? maniak w LOLa, jak dla mnie zmien model
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 265
|
Rany, przeczytanie tego postu to ju¿ wyczyn. Trochê szacunku do odbiorców.
Jest uzale¿niony, czyli albo leczenie, albo rozstanie. Wiêcej zrobiæ nie mo¿esz, no chyba ¿e zaczniesz graæ razem z nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
myslalam ze jest zupelnie inny niz reszta i jest ,ale tylko jak jest ze mn± jak przyjedzie to taki jest normalnie przez kompa jest inny..
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- co pomoze olewanie bo rozmowa konczy sie fochem ? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 757
|
Cytat:
Cytat:
Widzisz, ze zwi±zkami na odleg³o¶æ jest tak, ¿e maj± racjê bytu jedynie je¶li obie osoby bardzo siê staraj±. W zwi±zku na odleg³o¶æ trzeba staraæ siê dwa razy wiêcej ni¿ w normalnym, bo jako¶ trzeba zrekompensowaæ brak blisko¶ci. Trzeba po¶wiêcaæ du¿o wiêcej czasu na kontakt przez telefon czy internet, trzeba inaczej poustawiaæ priorytety. Ogólnie zwi±zki na odleg³o¶æ s± bardzo trudne i wymagaj±ce. Niestety, u ciebie nie ma ¿adnych starañ. To wrêcz ¶mieszne, ¿e ty siê zastanawiasz nad olewaniem ch³opaka - nie widzisz, ¿e to on ciê olewa? Woli graæ ni¿ tworzyæ z tob± zwi±zek. Zak³adam, ¿e jeste¶ jeszcze m³oda (w wieku szkolnym) - po co psujesz sobie czas tak± parodi± zwi±zku? Znajd¼ ch³opaka, któremu bêdzie na tobie zale¿eæ.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje ,ale myslisz ,ze tak bardzo mnie olewa? Z tymi piorytetami chyba masz racje u niego na peirwszym miejscu na pewno nie jestem ja. Rozmawialam przed chwil± z nim i z jego kumplem to zrobi³ siê dla mnie taki s³odki nagle gdzie przez dwie godziny mowil mi tylko o grze a potem gral z kumplem i po dobrych 30 minutach przypomnial sobie o mojej obecsnosci i pytam go co powie ciekawego ,a on ze nic . Wiec zaczelam rozmawiac z jego kumplem bo on jest nawet juz bardziej rozmowny i zaczelismy z jego kumplem spiewac jakas glupi± piosenke z nudów a moj chlopak pisze do mnie na fb ze go wkurza juz ten kumpel a gdy pytam czemu to mowi niewazne i co chwile lapie meskiego focha...co ja mam robic.. dodam ,¿e roz³±czy³am siê juz z tej rozmowy bo skoro on nie ma mi nic do powiedzenia to po co niby mam tam byc?
Edytowane przez Lessa Czas edycji: 2014-03-12 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 779
|
ch³opak siê zachowuje jak dzieciuch z tymi fochami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 5 762
|
Hah. To tak jak ja w Skyrim-a. Od rana do wieczora gdy mia³em wolne i te¿ mia³em podnietê po zabiciu jakiego¶ potworka <lol>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 320
|
Ja tez bylam w zwi±zku na odleglosc ale dawno temu i nam nie wyszlo to wlasciwie ja zerwalam bo poznalam obecnego meza ktory mieszkal duzo blizej. Widze ze dla niego to gry sa wazniejsze i radze z nim powaznie pogadac o ile bedzie gotowy w ogole do takiej rozmowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.