![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Marzec: kolorówka,książki i inne takie ;)
`Wątek nieaktualny!!!
Dezodorant perfumowany Heidi Klum Shine Rose ubytek kilku psików (najchętniej na inny zapach) Perfecta, żel głęboko oczyszczający do mycia twarzy No Problem (zostało jakieś 60-65%) Płyn micelarny BeBeauty NOWY Max Factor Bronzing Powder 01 golden NOWY Max Factor max effect Gloss Cube 09 NOWY` Max Factor Untamed Green cień do powiek NOWY Podkład rozświetlający Lirene Shiny Touch naturalny (zużycie ok 10%) Mascara Wibo Growing Lashes Stimulator pogrubiająca,kupiona przed świętami i użyta raz Mascara Ladycode Bell Super Volume,kupiona przed świętami i użyta max 5-6 razy Paletka cieni Carlo di Roma brązy ,niezbyt mocno napigmentowana,jasny beż używany kilkanaście razy,pozostałe odcienie kilka razy lub wcale,cieni jest 8,z lusterkiem Pojedynczy cień Bell Satin Matt nr 151 użyty 2-3 razy brak daty ważności,ale wciąż jak nowy Pojedynczy cień Jordana Apricotta (z USA) użyty kilka razy Lovely brązowa kredka do oczu z temperówką,użyta 3-4 razy Lakier do paznokci Saffron 49 (pomarańczowy neon) użyty raz Lakier do paznokci SpaRitual pomarańczowy bez toluenu, formaldehydu i kamfory,niewielki ubytek Lakier do paznokci Lovely Gloss Like Gel 166 użyty 2 razy Lakier do paznokci Lovely Classic 24 użyty kilka razy Lakier do paznokci Wibo Glamour nr 2 NOWY Lakier do paznokci Vollare Salvadore 2 użyty 3-4 razy Lakier do paznokci Care Romeis 56 NOWY Pielęgnacyjna oliwka w sprayu Abena NOWA Końcówka do szczoteczki elektrycznej Braun Proffesional Care 500 Posiadam również kilka książek,wymiana również na kosmetyki. -Eric Garcia "Naciągacze" -Megan McKinney "Lodowa panna" -A.J.Quinnel "Szlak łez" -Stephanie Dolgoff "-Przypadki cztedziestolatki" -Liz Jensen "Dziewiąte życie Louisa Draksa" -Jodi Picoult "Przemiana" -Nicholas Sparks "Ślub"] -Paloma Gilbert "Ocal mnie od złego" Edytowane przez 6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f Czas edycji: 2014-03-18 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec: kolorówka,książki i inne takie ;)
coś za
Dezodorant perfumowany Heidi Klum Shine Rose ubytek kilku psików (najchętniej na inny zapach) Pojedynczy cień Bell Satin Matt nr 151 użyty 2-3 razy brak daty ważności,ale wciąż jak nowy i oliwkę -Nicholas Sparks "Ślub" ?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-Khady "Okaleczona" -Nahid Rachlin "Perskie dziewczyny" -Jodi Picoult "Przemiana" -Nicholas Sparks "Ślub" -Paloma Gilbert "Ocal mnie od złego" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie
Dezodorant perfumowany Heidi Klum Shine Rose
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ok, mogłabym oddać te trzy kosmetyki
![]() ![]() mi się najbardziej podobają: Przemiana Ślub Ocal mnie od złego potem kolejne dwie. piszę żebyś miała jasność które bym wzięła najchętniej jeśli za wszystkie nie wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mogę oddać jeden z kremów Yves Rocher za te książki. Który krem Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ok, to na te trzy jesteśmy umówione. ja jeszcze chętnie wzięłabym Perskie dziewczyny, z reszty mogę zrezygnować. może oddałabyś te 4 mi, a z ta druga dziewczyną wymieniła pozostałe dwie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Najsmutniejsze dziecko czytałam..masz może jeszcze jakieś kiążki na wymianę? chętnie dorzucę za coś korektory, są tylko wypróbowane
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- aha, a jakie masz wydania tych książek? szczególnie Sparksa bo były różne.. żadna nie jest wydaniem kieszonkowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tak, kieszonkowe to są te małe wydania, ich akurat nie chcę
![]() ![]() najprościej będzie jak mi podasz po prostu jakie masz wydania, ja sobie sprawdzę i już Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-03-05 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi tylko o wydanie Ślubu Sparksa, wklejam link do tej książki na lubimy czytać, po prawej stronie masz pokazane różne wydania tej książki (patrz napis Inne wydania )
powiedz mi tylko którą okładkę masz, ja sobie resztę sprawdzę ok? i możemy się wymieniać, bo dwie pozostałe są chyba tylko w jednym wydaniu więc żadna z nich nie powinna być wydaniem miniaturowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jednak ten Ślub Sparksa jest wydaniem kieszonkowym, za niego podziękuję bo jestem krótkowidzem z dużą wadą wzroku i bardzo męczą mi się oczy przy czytaniu takich małych literek w małych książkach
![]() chętnie wezmę dwie pozostałe książki za dwa kosmetyki, mogę oddać podkład Avon i podkład Rimmel, albo podkład Avon i puder Inglot, albo któryś z tych i np. korektory ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-03-05 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kochana to Ty się zastanów.. najpierw ciężko o jakiekolwiek informacje na temat wydania, muszę dopytywać, potem pokazujesz mi okładke miniatury, a teraz mówisz że Picoult i ta druga też są podobne? to masz trzy miniatury? nie widziałam tej książki Picoult w miniaturze..
nie prościej byłoby Ci zrobić zdjęcie tych książek i wstawić do wątku? a Ty oczekujesz że ktoś weźmie bez oglądania, bez wiadomości w jakim jest stanie itd. to są ważne wiadomości bo np. wydanie miniaturowe kosztuje 9 zł a wydanie duże 30.. już nieraz było tak że oddałam na wymianę rzeczy o wartości np. 40 zł a dostałam książkę w miniaturze za 9 zł.. więc moje pytania są jak najbardziej uzasadnione.. a Ty się od razu unosisz jak ktoś zada parę pytań.. ja w takim razie zrezygnuję, bo chyba nigdy się nie dowiem czy masz w końcu duże wydania czy kiszonkowe, a aż tak mi na nich nie zależy pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
żenująca Ty jesteś rzucając ślepotami, to się nazywa inaczej, jak nie umiesz się wysławiać kulturalnie tylko obrażać to Twój problem... jestem krótkowidzem i nie musze Ci tego udowadniać, i naprawdę nie cierpię wydań kieszonkowych
a jeśli chodzi o pieniądze jak mówisz to raczej Ty mnie chciałaś oszukać dając miniatury zamiast dużych książek.. więc kto tu jest żenujący heh...myślałaś że wciśniesz mi wydania kieszonkowe kupione za grosze za pełnowymiarowe produkty.. trochę wstyd i przestroga dla innych osób wymieniających się z Tobą.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-03-06 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a Twoje rzucanie ślepotą nie było chamskie??...najpierw mnie obrażasz a teraz się oburzasz..dobre!
Twoje książki też są używane, tak jak i moje kosmetyki więc o co chodzi? i moje kosmetyki są pełnowymiarowe bo to nie są np. próbki podkładu tylko pełnowymiarowy produkt.. mylisz pojęcie pełnowymiarowy z używany. a że używany to widziałaś od razu bo są zdjęcia. i w ogóle to nie wierzę, że nie rozróżniasz książek dużych od miniaturowych skoro tak jak piszesz na każdą okazję dostajesz książki zresztą nie będę więcej dyskutować z osobą która mnie obraża. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Pozostawie to bez komentarza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
przypominam że to Ty zaczęłaś po mnie jechać
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nic
![]()
![]() |
#27 | |
ciepłe kluchy
|
Przykro mi, nic :<
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nic nie znalazłam
![]()
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.