![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
MAJ YR, Fancy, VS, Rihanna, ESCADA, Thierry Mugler, Dzing!, eden, clean,Angel Liqueur
NIEAKTUALNY
Szukam Gucci Rush i Rush 2. Za to oddam kazda rzecz! Mozna kusic, ale najbardziej mi zalezy na Gucci Rush ![]() Oddam: 3 róże sleek: SUNRISE 924, ROSE GOLD 926, Limitowana edycja HONOUR 769 Monoi De Tahiti Yves Rocher 90/100ml Retropical Yves Rocher 75ml Fancy Jessica Simpson 20/100ml Victoria's Secret (Coconut Passion) Vanilla & Coconut 230/250ml Reb'l Fleur Rihanna 40/100ml Comme Une Evidence L'eau de parfum 50ml (nowe w folii) Escada Ibiza Hippie 20/50ml Kokos i Ananas Yves Rocher 95/100ml za cos extra: Thierry Mugler Angel Liqueur 25/30ml Thierry Mugler Angel Les Parfums de Cuir 26/30ml Alien Aqua Chic 60ml z ubytkiem i Escady Odlewki z moich flakonow: Eden 9ml Clean Rain 10ml FLowerparty Yves Rocher 10ml Hypnose Elixir 5ml Vanille Noir Yves Rocher 10ml Rock'n'Passion Oriflame 10ml Dzing! L'Artisan Parfumeur 10ml Delicacy Oriflame 10ml Hidden Fantasy Britney Spears 10ml Victoria Secret Coconut Passion 10ml Fancy Jessica Simpson 10ml Ultra Glam Oriflame 10ml Yves Rocher ananas kokos 10ml YR wanilia 10ml YR jezyna 10ml YR truskawka 10ml YR malina 10ml YR brzoskwinia 10ml Escada Sunset Heat 5ml Escada Ibiza hippie 5ml Escada Rockin Rio 5ml Escada Moon Sparkle 5ml Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2014-06-15 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ YR, Fancy, VS, Rihanna, ESCADA, Thierry Mugler, Dzing!, eden, clean,Angel L
coś za comme une evidence
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJ YR, Fancy, VS, Rihanna, ESCADA, Thierry Mugler, Dzing!, eden, clean,Angel L
coś u mnie za:
Fancy Jessica Simpson 10ml?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler Angel Liqueur 25/30ml
wiele bym za nie dała ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
[QUOTE=poison0123;46297819]Szukam Gucci Rush i Rush 2. Za to oddam kazda rzecz!
Mozna kusic, ale najbardziej mi zalezy na Gucci Rush ![]() Hej, cos za: Oddam: Monoi De Tahiti Yves Rocher 90/100ml Retropical Yves Rocher 75ml Fancy Jessica Simpson 30/100ml Escada Ibiza Hippie 20/50ml Vanille Noir Yves Rocher 10ml Dzing! L'Artisan Parfumeur 10ml Fancy Jessica Simpson 10ml Escada Sunset Heat 5ml Escada Ibiza hippie 5ml Escada Rockin Rio 5ml
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Interesowalby Cię Rush za Angele ? ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
Paletkę oddam tylko za coś z listy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nic w tym przedziale cenowym, pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za Muglera Angel i Alien?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej w odpowiedzi na Fantasy BS to interesuja mnie u Ciebie :
Monoi De Tahiti Yves Rocher 90/100ml - Czy to olejek ? Reszty zapachow nie znam ale jutro moglabym wstapic po drodze do YR i obczaic ![]() Retropical Yves Rocher 75ml Victoria's Secret (Coconut Passion) Vanilla & Coconut 230/250ml Comme Une Evidence L'eau de parfum 50ml (nowe w folii) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Mam poza aktualnym wątkiem Britney Spears Fantasy 100 ml (pozostało ok. 20 ml)
chętnie przygarnęłabym twoje Fancy J. Simpson, dla wyrównania mogę dorzucić jedna z miniaturek: Lancome Poeme 4 ml (pozostało ponad 3-3,5ml ) Lancome Oui 7,5 ml (pozostało ok 60% ) Ewentualnie, jeśli lubisz Angela, to mogę ci zaproponować fabryczne próbki z kartonikami z serii Garden of Stars, Peony lub Violet poj. 1,5 ml, z atomizerem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Poisonku,
Fizycznie nie mam Rusha, tylko mogłabym go mieć drogą wymiany ![]() Szkoda, ze nie masz już skorzanego Angela, bo mi na nim zależało bardzo, bym oddała za te dwa angele 75 ml Rusha i coś jeszcze ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Bardzo chetnie oddam Ci kenzo flower
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Czy będzie Ci pasować wymiana za Thierry Mugler Angel Liqueur ??? ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- To może Reb'l Fleur Rihanna 40/100ml i odlewka 10ml Fancy J.Simpson ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
No może być ciężko, nie znam żadnych nowych zapachów i nie mam dostępu do dużych perfumerii, w mieście mam same rossmanny, a z dostępnych tam zapachów żaden nie podoba mi się jakoś szczególnie (jeśli miałabym tam wybierać to może skusiła bym się na tani czerwony adidas fruithy rhytm -owocowy koktajl ze słodką maliną). Mój zapach ever to Les Belles de Ricci Liberte Acidulee Nina Ricci (zapach świeżych zielonych szypułek pomidorowych z odrobiną maliny i mięty). drugi ulubiony zapach, zupełnie inny od poprzedniego to Noa Perle Cacharel (pachnie jak mleczna czekolada z orzechami, delikatnie słodko i słono zarazem), poza tym Dior Addict 2( delikatny, świeży, owocowy), Tresor in Love Lancome( słodka delikatna brzoskwinia), Lacoste Inspiration, Puma Free Flowing - wszystkie pachną owocowo, delikatnie, lekko, trochę słodko, trochę świeżo, nie są mocno piżmowe, szyprowe, duszące i ciężkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Heh tak jak nabardziej to wina mojego telefonu i słabego oświetlenia
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Tez bylabym chetna ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Ok dziekuję ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi sie angel liierowy...ale to zdecydowanie za duzo za slo0nia.
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Nie wiem sama czego szukam,,,moze cos z meskich slodziakow,moze l`instant magic, poison ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- ta liste przygotowalas ze ![]() lolita le premier i Dzing! L'artisan (skorzany) Angel Cuir (skorzany. Moze ja moglabym cos dolozyc? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Jak najbardziej pasuje mi taka opcja ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
wpadlam dzisiaj do YR i tak.... najbardziej przypadly mi do gustu :
Comme Une Evidence L'eau de parfum 50ml ![]() co myslisz ?? < BS Fantasy > https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post46329572 Edytowane przez feelin_soo_me Czas edycji: 2014-05-09 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Jak jeszcze aktuane to Blue Sugar i Zielona herbata za Fancy, Hidden fantazy i ananas i kokos 95/100
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Na tą chwile szukam Rose Explosion V&R lub La Vie En Rose V&R
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
super w takim razie rezerwuje dla Ciebie Fantasy BS.
Obecnie jestem za granica, w piatek bede w domu i sprawdze co sie ostało z rozbiorek, oraz czy mam ewentualnie do czego odlewke zrobic. dam Ci znac, ok ?? ![]() a jezeli nie to wezme monoi ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post46329572 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.