|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie na podróż poślubną w czerwcu ?
Witam
![]() Jest to mój pierwszy wątek, także proszę o wyrozumiałość ![]() Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy ![]() ![]() Marzymy o wczasach egzotycznych... Nie należymy do osób które uwielbiają zwiedzać - wolimy pobyczyć się na plaży, ewentualnie skorzystać z jednej lub dwóch wycieczek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Za 6 tys na osobe to mozna juz na Maladiven. Sprawdzalam teraz i w tym okresie od 17 czerwca na 13 dni All Inclusive kosztuje 1400 euro to jakies 56oo zl. Wylot z Frankfurtu. oferta jest w http://www.ab-in-den-urlaub.de/ibe/o...ected/flattrip Wszystkiego najlepszego i wspanialej podrozy slubnej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie na podróż poślubną w czerwcu ?
za taką kasę to macie duże możliwości, myślę że spokojnie w dalsze zakątki nawet Dominikana, Meksyk, Tajlandia itd... a wy co byście chcieli??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
.
|
Cytat:
takimi krajami turystycznymi, pelnymi ludzi sa na pewno hiszpania czy wlochy. z miejsc, gdzie bedzie wtedy juz cieplo - grecja, w tym kreta, egipt, cypr, turcja.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ale Patutka podała kwotę, więc pod tym względem ja bym wolała poleżeć na dominikanie na plaży niż w hiszpanii bo tam czy do włoch można pojechać w "każdej" chwili i przy duuuużo mniejszym nakładzie... są dużo bardziej osiągalne. Za 6 tys na osobę do na prawdę duży wybór ale okazja na dalszą podróż może się nie trafić. Chyba, że Patutka nie brała pod uwagę dalekich podróży...
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Jeśli chodzi o Cypr to ma swoje szczególne miejsce w moim sercu ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-04-16 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Polecam Meksyk- Playa del Carmen, oferty zaczynają sięod coś około 6tyś. Ja za pobyt w lutym w bardzo dobrym hotelu dałam 8500zł za os ale jakby nie patrzć warto było
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
.
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pewnie się powtórzę ale ... wizażanka podała kwotę i zapytała gdzie może pojechać, nie pytała gdzie najtaniej będzie w czerwcu, tylko podała, że ma 6 tys na osobę... i nie nam oceniać i jak chcę wydać tą kasę, to może chce się mieć luksusową podróż, super hotel, najlepsze drinki itd itd (w końcu to podróż poślubna)... chodzi o to że Patutka ma wiele możliwości jesli chodzi o wyjazd i na pewno nie ogranicza się to Europy, chciała piękne widoki, ale napisała również, że na jedną lub dwie wycieczki może się skusi więc coś zobaczy jednak... poza tym nie zależy jej żeby było dużo tłoczno, więc chyba odwrotnie zrozumiałaś.
Mam koleżankę, która już 7 raz z kolei leci na kubę, tylko przez to, że lubi tamten klimat, ludzi i wygodę, a raczej też nie należy do takich co zwiedzają... więc dla ciebie czy dla mnie (bo ja nie wyobrażam sobie jedynie leżeć na plaży) to bez sensu, ale dla innych nie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Odświeżam wątek - mnie interesuje podróż poślubna na początku czerwca, wyjazd na dowód osobisty, kwota - bez szaleństw. Myślałam o Cyprze, ale tam podobno brudno... Może coś doradzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Brudno na Cyprze? a skąd takie wiadomości? plaże piękne, jest co zwiedzać, gdzie poimprezować - ja tam kocham Cypr i uważam, że jest tam pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem brudne plaze sa wszedzie... zanim sie je sprzatnie
![]() A co do tematu w czerwcu cieplutko juz bedzie w pd Europie, polecilabym Greckie wyspy, Cypr, Sycylie, Wyspy Kanaryjskie, Hiszpania oraz Turcja, Tunezja, Egipt. Te miejsca polecam ze wzgledu na temperature. Piekne plaze sa np na Fuerteventurze. Zalaczam fotke plazy w Corralejo.
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2014-03-11 o 08:10 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Obecnie są tanie loty (z przesiadkami np. w Paryżu) do Ameryki Południowej i można np. wyhaczyć rio de janerio w dwie strony za mniej niż tysiąc złotych...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Co mogę polecić, gdzie byłam to grecką wyspę Zakynthos. Nieskazitelna woda, jeszcze nie do końca okryte rejony, pełno miejsc do zabaw, przemili ludzie, a czerwiec już gorący z chłodniejszymi wieczorami, co daje ukojenie po całym dniu
![]() ![]() I zdjęcie zatoku wraku :P robi wrażenie... http://static1.tapetyczne.pl/big/52-...e-zakintos.jpg Edytowane przez paola8811 Czas edycji: 2014-03-18 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.