|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marzec, przygotuj się na wiosnę! Lavera, indygo, anabelle minerals, korund, sukienka
Cześć! : )
Zaznaczone na szaro - juz nie ma. Włosy: 3. Lavera- mleczko różane, do włosow suchych i zniszczonych,(odżywka ze spłukiwaniem, wart 40 zł) 4. Serum do włosów Naturasilk, wersja czerowona. - zużyte trzy pompki. 5. około 30g indygo w plastikowym opakowaniu. 6. henna eld, basma - dwie saszetki po 25 g. Twarz:. 6. Odsypka korundu do peelingu twarzy. 12. cały podkład healfy mix boujoris kolor 52. ODDAM ZA COŚ Z MOJEJ LISTY ZACHCIANEK. Ciuszki. 20. Sukienka granatowa, tuba, bez zadnych ozdób, przylegająca do ciała z krótkim rękawkiem - xs, nowa. 21. Suukienka w azteckie wzory. (bershka nowa S) 22. Niebieska spódnica, obcisła tuba - nowa S 23. Spodenki diy, ucięte z długich - S. 24. Sweterek na jesien w paski - S. 25. Czarne szpilki, wysokie czółenka 35 - dobre na stope 23 cm. 26. Obcisła spódnica, tuba brązowa - xs. Inne. 27. "Weronika postanawia umrzeć" Paulo Coelho . Świece: 30. Yankee Candle- duża świeca, creamy caramel, zużycie 30 % - tylko za coś mega super!! (nowa kosztuje 90 zł. Interesują mnie: - szampon lub odżywka johna frieda do włosów ciemnych, - john masters organics - kosmetyki do ciała i twarzy. - świece lub woski yankee candle o męskich zapachu, - maska naturvital aloesowa, - szampon bingo spa, pomarańcza + czekolada, - khadi ciemny brąz - nowe błyszczyki lily lolo - szampon lub odżywka Bed Head do włosów kręconych, Wymieniam sie raczej za rzeczy, których poszukuję. proszę nie proponować mi starych ubrań, ani kosmetyków do makijażu. Wymienione: 1. BiovaxMed, szampon stymulujący odrastanie włosów - cała butelka, szampon użyty tylko raz. (wart 35 zł) NIE MA! 16. Yves Rocher Odzywka do włosów olej ze słodkich migdałów i jojoba. - całe opakowanie użyta jeden raz. NIE MA 17.Olej z orzecha laskowego - całe opakowanie, naturalny, (kosztował 40 zł.) NIE MA 18. Pefrumy Daisy Marc Jacobs 50ml- 50 % w opakowaniu. NIE MA 19.Perfumy DKNY Be Delicious Zielone 50 ml- 90% w opakowaniu. NIE MA 20.Maseczka Biovax do włosów ciemnych 500 ml- opakowania. NIE MA 21. Wyciąg z aloesu 10x stężony. - 3/4 opakowania. NIE MA 22.Paleta inglot, 16 cieni własna kompozycja - wymienię na paletę nude, albo na coś mega mega, np. na woski lub świece yankee candle. NIE MA 9. Olej kokosowy - 3/4 opakowania. (wart 40 zł) NIE MA 23. Kilka bibułek matujących. NIE MA 24. Odżywka do paznokci Evelline "natychmiast bielsze paznokcie"- nowa. NIE MA Edytowane przez mrskali Czas edycji: 2014-03-17 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Marzec, przygotuj się na wiosnę! Lavera, indygo, anabelle minerals, korund, suk
hej, coś za annabelle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec, przygotuj się na wiosnę! Lavera, indygo, anabelle minerals, korund, suk
coś u mnie za mleczko różane lavery?
![]() |
![]() |
#5 |
koci świat
|
coś u mnie za indygo ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za anabelle?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesowałabym mnie jedynie świeca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podkład annabelle? Jaka to formuła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, tylko to mi wpadło w oko
![]() 30. Yankee Candle- duża świeca, creamy caramel, zużycie 30 % - tylko za coś mega super!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej, pisałaś u mnie w watku, przepraszam że dopiero teraz odp. ale byłam 3 tyg chora i rzadko tu zaglądałam :\ Niestety nic nie znajdę na hennę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.