![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Październik: zapachy, makijaż, pielęgnacja: Guerlain,Givenchy,Prada, Eisenberg i inne
Wątek nieaktualny !!!
Witam w moim wątku Poszukuję : -jasne podkłady kryjące - J`ose Eisenberga -Serge Lutens : Daim Blond , Fille en Aiguille, Gris Clair, mogą być niewielkie pojemności -Hermes -zapachy, praktycznie wszytko - Narciso Rodriguez for her edp na wymianę mam: zapachy: - Givenchy -Ange ou Demon edp , pierwotna pojemność 100 ml, ubytek widać na foto - Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii nie ma - Gucci Flora Glamorous Magnolia 100 ml, nowe, bez pudełka - Prada Candy Florale, pierwotnie 80 ml,ubytek widać na zdj. - Van Cleef&Arpels - Reve edp, 30 ml, nowa w folii - Loewe - Aire Sensual , 100 ml, nowy tester - Zestaw miniatur butikowej kolekcji Givenchy L`atelier de Givenchy - nie do kupienia w Polsce -wszystkie 5 ml w kofrecie. nowe, nie otwierane, nie testowane - Boudoir VivienneWestwood , koniakowy unikat , została 1/3 z 75 ml - Lalique, Encre Noire edt 100 ml tester, ubytek 3-4 psików ( ukruszony róg flakonu- patrz zdjęcie) nie ma - Guerlain, Samsara edt, zostało ok 30 ml/100 (ubytek na zdjęciu) nie ma kolorówka: - Podkłąd Smashbox Studio Skin , kolor 2.1, dwa razy użyty - Najnowszy push-up liner Benefit, nowy bez pudełka - Tusz Givenchy Noir Couture , czarny , nowy w pudełku - Tusz Guerlain Cils D`enfer, czarny , nowy w pudełku - Tusze do rzęs Sephora Outrageus volume: - w złotym limitowanym opakowaniu, dwa razy użyty, świeży - w standardowym opakowaniu , nowy zafoliowany - Kredka do oczu Givenchy, brązowa , nowa w pudełku - Pomadka Givenchy Le Rouge – 105 Brun Vintage, kolor tutaj ładnie widać :http://pigmentedlips.com/2013/10/12/...-brun-vintage/ nowa w pudełku - Cień w kremie Givenchy Ombre Couture nr 5 Taupe Velours , nowy w pudełku - korektor Makeup Ateliere Paris FLWAIV , dwa razy testowany - Revlon Colorstay , 150 buff do cery tłustej/mieszanej, cały nie ma - Błyszczyk Smashbox Limitless Long Wear kolor malinowy transparentny - Cienie Sephora , kolor Mirror Mirror , ciemnoszary z drobinkami, nowy zafoliowany - Cienie Loreal Les Ombres kolor Smoky Infiniment Bronze E3 , tylko testowany kolor - Cienie Everyday Minerals , kolory : Wish You Were Here, Prim&Proper, Wine Tasting - ubytki widać na zdjęciach -Cień Lily Lolo , kolor Pixie Sparkle ( opalizujący turkus) , tylko testowany[COLOR="Silver"] pielęgnacja: 1. Eisenberg , Hydra Lifting , lekki dzienny krem nawilżający do skóry mieszanej(nie liftingujący) o ten http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...fting/P1599012 cena sephora 559zł. Nowy, świeży, zafoliowany MAM DWIE SZTUKI 2. Algenist Anti Aging Moistuizer , o ten https://www.algenist.com/products/re...ng-moisturizer , cena Sephora 320 zł nowy tester bez pudełka 3. Nowe serum Clinique Smart 2 razy 10 ml w pompce 4. Zestaw zmywaczy do paznokci Sephora: zmywacz do stóp, do rąk i preparat pielęgnacyjny do skórek (w kofrecie) 5. NAil-patche Sephora , marynarskie Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2015-02-23 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik: zapachy, makijaż, pielęgnacja: Guerlain,Givenchy,Prada, Eisenberg
cd zdjec..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Październik: zapachy, makijaż, pielęgnacja: Guerlain,Givenchy,Prada, Eisenberg
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam podkład diorskin forever
![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- podoba mi się u Ciebie bardzo dużo ![]() najbardziej: - Givenchy -Ange ou Demon edp , pierwotna pojemność 100 ml, ubytek widać na foto - Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii ale też: - Tusz Givenchy Noir Couture , czarny , nowy w pudełku - Tusz Guerlain Cils D`enfer, czarny , nowy w pudełku i jeszcze kilka rzeczy bym znalazła ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze znalazlabys cos u mnie?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Najbardziej za Westwood, Aire Sensual i La Petite Moze za ktorys/es z zapachow cos wynajdziesz? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hej,kiedyś byłaś chętna na Pure Poison
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Coś za Florę Gucci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
- Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii
- Prada Candy Florale, pierwotnie 80 ml,ubytek widać na zdj. - Zestaw miniatur butikowej kolekcji Givenchy L`atelier de Givenchy - nie do kupienia w Polsce -wszystkie 5 ml w kofrecie. nowe, nie otwierane, nie testowane coś u mnie za cos z powyższych? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
chętnie wzięłabym obie flaszki, które mi się podobają, ale pewnie mi ich nie oddasz... może w takim razie flaszka i tusz? mam nadzieję, że się dogadamy
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie tusze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To może np wolałabyś oddać la petite... - to mniejsza pojemność
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hey cos za Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze np. balsam innocent ok. 50ml
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz może coś u mnie za Guerlain LPRN?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pewnie masz rację - kiepska jestem w szacowaniu pojemności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Guerlain , La Petite Robe Noir edp, 50 ml, nowa w folii ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Podoba mi się Sweet Oriental Dream ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- To niech bedzie Revlon,bo niedlugo kapiele bede brac w odlewkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jesli podkład nie wchodziłby w grę to znajdziesz coś u mnie za AoD?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
W takim razie jutro napiszę
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
A co moglabys oddac za te 2?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Doczytalam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A ktora to wersja Aire? ![]() Sensual? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hey znajdziesz coś za któryś z tuszy
Tusz Givenchy Noir Couture , czarny , nowy w pudełku - Tusz Guerlain Cils D`enfer, czarny , nowy w pudełku
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej, byłabym wdzięczna za odpowiedź, czy nadal jesteś zainteresowana wynianą, bo nie wiem co robić
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć
Mam Gris Clair Lutensa, tester po psikach testowych, zawartość ok 48 ml. Chętnie wymienię na Pradę lub Gucci. Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.