![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wymienie Shiseido, azjatyckie, Alpha Liquid Gold i inne!
Wymienie w kwietniu:
uzywane i nowe: Koreanskie: -BB krem b.jasny odcien Scandal Rose and Vanilla SPF 50 SKIN79 bardzo wysoka ochrona przeciwsloneczna 35g-prawie caly, uzyty kilka razy, - puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly, uzyty kilka razy, bardzo wydajny, piekny jasny waniliowy kolor nie wpadajacy w zadne pomarancze czy roze, opakowanie rozowe z lusterkiem, zapach roz! - Zamian Gold Cacao Pack -maseczka czekoladowa z kwasami oczyszczajca 150g -uzyta kilka razy Meksykanskie: -maseczka oczyszczajca Concha Nacar de Perlop 56g-zostala wieksza polowa Amerykanskie -Alpha Liquid Gold plyn z kwasami 100ml-zostala wieksza polowa -Lush Space Girl- bomba do kapieli o zapachu cukierkowym nowa -perfum Dolce&Gabbana the ONE- wieksza polowa - Divaderme LashExtender-preparat przedluzajacy rzesy-prawie nowy uzyty 2 razy -Philips Milk of Magnesia Liquid smak mietowy 200ml-stosowany do cery tlustej przez blogerki i youtubowiczki.- prawie caly Angielskie serum na blizny Boots scar reduction 50 ml-prawie caly Niemieckie Manhattan korektor 2w 1 +puderek fiksujacy 32 odcien warm honey uzyty kilka razy Japonskie Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy! dokladam Loreal Matte Morphose Souffle Foundation-podklad w musie 110 Rosy Ivory- na 20ml zostalo z 17ml.. Wszystkie kosmetyki sa orginalne i kupione w drogeriach/orginalnych sklepach ![]() Wymienie tylko na: (OK, CHYBA ZE MI SIE COS NAPRAWDE SPODOBA..) -jakis perfum kwiatowy np liliowy, konwaliowy, rozany - olejek organiczny: pichtiowy, rokitnikowy, z pestek winogron, dzikiej rozy, jojoba, arganowy, kielkow pszenicy, orzecha wloskiego, pachnotki, nasion truskawki, zurawinowy,pestek arbuza,czarnuszki, nasion bawelny, lub krokosza bawiarskiego, kokosowy - krem z kwasami Hyseac K14 Uriage - krem BaleoKosmetyki Malinowy Zdroj do cery tlustej ewentulanie zel do mycia twarzy z tej serii -atrederm 0.025% -krem eucerin kojacy Omega 12% -podklad Bourjour Healthy Mix najjasniejszy odcien -podklad Revlon Color Stay-najjasniejszy odcien -modyfikowana skrobia kukurydziana Dry Flo z mazidel -buski krem siarczkowy dr Duda -brevoxyl -podklad mineralny Lily Lolo porcelain -podklad bareminerals odcien jasny 2 -korektor jasny maybelline, bourjur, 2000 Collection ... -Avene Triacneal -filtr SPF 30 Drytouch Athelios La roche Posay -maska do wlosow (jakas odzycza do wlosow zniszczonych) -ciuchy nike/adidas/puma S/M Jestem to nowa wiec jak odpisuje tu gdzie nie trzeba prosze mi powiedziec ![]() Prosze nie proponowac mi Avonu, Oriflameu, Under twenty, wibo i kosmetykow z najnizszej polki cenowej. Naprawde chce sie wymienic ale wymiana takze musi byc fair.. Wysylam do Wielkiej Brytani, do Polski po 21 kwietnia chyba ze sie oplaca ![]() Edytowane przez crazyaboutc Czas edycji: 2014-04-07 o 20:26 Powód: dodanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie Shiseido, azjatyckie, Alpha Liquid Gold i inne!
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly -perfum Dolce&Gabbana the ONE- wieksza polowa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej, nic z Twojej wishlisty niestety nie mam, ale może coś dla siebie znajdziesz za Alpha Liquid Gold plyn z kwasami 100ml-zostala wieksza polowa?
Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie u ciebie D&G the One, podkład Shiseido i bomba Lusha, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy? Z twojej Wish mam poza wątkiem raz użyty podkład Bourjois odcień 51.
Edytowane przez eska89 Czas edycji: 2014-04-06 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
- puder Scandal Rose and Vanilla SKIN 79 SPF 30 wysoka ochrona przeciwsloneczna 12g-prawie caly |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Podobaja mi sie tylko Guerlain meteorites 01 teint rose, oryginalne... ale nie mam ROZSWIETLACZa MARY LOU MANIZER...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podklad Shiseido?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
cos za :
Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy!?
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
@charlotte89
Przykro mi..nic.. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- @eska89 co bys chciala za podklad Bourjois? ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- @katarzyna1205 Niestety nic dla siebie nie widze..Pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- @Tutli Niestety nic dla siebie nie widze. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tylko to co w wątku - najbardziej kwiatowe są Evidence i Outspoken, mogę oddać 2 flaszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
@zywieczdroj
wiem ze to glupie pytanie ale czym pachna i ile ci zostalo? ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- @Tutli niestey nic..sorry ale mam dwa watki nie wiem czemu..pozdrawiam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
koci świat
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś za lush, dolce&gabbana?
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
@Carmelka
Podoba mi sie kilka ciuszkow ale za male..sorry.. ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- @sylvka37 niestety nic..pozdrawiam ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- @sysia-00 Niestety nie..pozdr ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- dokladam Loreal Matte Morphose Souffle Foundation-podklad w musie 110 Rosy Ivory- na 20ml zostalo z 17ml.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za kosmetyki koreańskie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
@Armitage
Nic..pozdrawiam oddam kosmetyki koreanskie,lusha za oleje organiczne..naprawde nikt nie ma? ![]() Edytowane przez crazyaboutc Czas edycji: 2014-04-07 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie ma głupich pytań
![]() Evidence jest więcej niż połowa z aż 75 ml, pachną jaśminem, paczulą, są typowo kwiatowe. Outspoken Intense są jedynie psiknięte dwa razy, więc praktycznie całe, ubytek jedynie na szyjce. Pachną wg internetu kumkwatem, jeżyną, passiflorą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad shiseido?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Nie moge zaladowac zdjec......tak czytalam forum o tym problemie i dalej nie wiem czemu!
![]() eska89 prosze o maila to wysle ci fotke tego co chcialas.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy ja już pytałam o Alpha H?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej podoba mi się u Ciebie jeszcze Shiseido podklad ochronny przed sloncem w plynie SPF 30, 30ml, kolor jasny z gabeczka i pudelkiem nowy!
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Jestem zainteresowana Zamian Gold Cacao Pack.
Zapraszam do mojego wątku, bo również mam kosmetyki azjatyckie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=754536 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.