|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wszystko, czego mi trzeba - nie tylko w kwietniu ;)
NIEAKTUALNE
Najbardziej zależy mi na: - perfumach męskich - suplementach odchudzających - butach sportowych, rozm. 40 - dużej torbie na ramię (męskiej lub unisex) - książkach z wydawnictwa Fabryka Słów - książkach z wishlisty książkowej --> następny post poniżej Za rzeczy z listy powyżej mogę oddać naprawdę dużo, mam sporo rzeczy poza wątkami. Co mnie zainteresuje prócz tego? Ubrania: - t-shirty rockowe-gotyckie lub ze śmiesznymi nadrukami, albo z zespołami, szukam damskich i męskich (damskie L/XL/40, męskie S albo ewentualnie M) - t-shirty o kroju "nietoperz", rozmiar koło 40tki - bluza z kapturem, zapinana na zamek, rozmiar ok 40, nie zniszczona - musi mi się spodobać - biżuteria męska lub unisex - zwłaszcza rzeczy na ręce - buty rozm. 40 - najlepiej trampki, vansy, sneakersy, adidasy lub inne sportowe - buty jazzówki, rozm. 40 - kowbojki (niskie), rozm. 40 - wszystko co tęczowe lub z tęczowym elementem - stanik sportowy do biegania - spodnie, ale tylko jakieś odjechane, mogą być zupełnie dziwaczne, w nietypowych kolorach/wzorach, rozmiar w okolicach 40tki - spodnie, jeansy w kroju "Slouch", szerokie, wiszące, mogą być ze ściągaczami lub zwężeniami na dole, rozmiar w okolicach 40tki - spodnie dresowe, treningowe, do tańca - długość normalna lub 3/4, muszą mi się spodobać - bokserki męskie, nowe, nieużywane, raczej luźne, rozmiar S lub M - bielizna wyszczuplająca Kosmetyki: - farba do włosów lub pigment w dziwnych kolorach, najlepiej niebieska - chodzi mi o coś trwałego, nie takie na 1-2 mycia i nie pianki koloryzujące - kosmetyki z linii Tołpa Eco Spa - kremy do twarzy Sylveco (tylko nowe, nieotwierane) - płyny pod prysznic z The Body Shop (mogą być niepełne opakowania - na wypróbowanie) - peeling do ust (nowy, nie miętowy) - perfumy męskie - perfumy damskie Adidas, Puma lub Nike - dobrze kryjący korektor w bardzo jasnym kolorze - paletka Sleek Respect, może być używana - rozświetlacz - bardzo jasny, bez drobinek - dobrej jakości zestaw do konturowania twarzy albo zestaw rozświetlaczy, najlepiej The Balm ![]() - cienie do powiek - matowe, dobre jakościowo, mocno napigmentowane, najlepiej z lepszej półki ale czasem nawet te tańsze mają świetny pigment (np MySecret); szukam różnych kolorów ale w szczególności potrzebna mi jest mocna smolista czerń - PUPA Effect Powder w kolorze srebrnym i innych - dobrej jakości róż w brzoskwiniowym odcieniu - baza pod cienie - Tonik Pichtowy (nieotwierany) - hydrolaty (nieotwierane) - pędzel do nakładania maseczek - pędzel do pudru i/lub różu dobrej marki - porządna, wytrzymała i ładna męska kosmetyczka - Beauty Blender (nowy) - Tangle Teezer (nowy) - paletka magnetyczna Książki: - wszystkie książki z wydawnictwa Fabryka Słów - książki z wishlisty książkowej - lista będzie w poście poniżej - książki z gatunku fantastyka, fantasy, science-fiction, horrory - inne też mogą mnie zainteresować, nigdy nic nie wiadomo Różności: - torby na ramię męskie, ewentualnie unisex - suplementy odchudzające w każdej formie - błonnik ale tylko w postaci tabletek - chrom w tabletkach - dieta light - Slim Coffee albo inne odchudzające napoje - olej kokosowy spożywczy - nieotwierany - herbatki odchudzające, poprawiające trawienie, oczyszczające itd - herbaty liściaste o dużych liściach - czerwone lub zielone (nie otwierane) - wszelkie pachnidła do szaf i do wnętrz oraz pachnąca woda do prasowania - świece zapachowe, olejki do aromaterapii, granulki zapachowe - woski yankee candle i inne I na koniec - rzeczy które przygarnę EWENTUALNIE, czyli poszukuję ich na zapas i jeśli ustalamy wymianę i brakuje czegoś żeby dołożyć, można też szukać z tej listy: - płyny pod prysznic męskie - mocne peelingi do ciała - herbaty każdego rodzaju, zafoliowane, z datą - nowe skarpety, damskie i męskie
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2019-01-09 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko, czego mi trzeba - nie tylko w kwietniu ;)
Miejsce na wishlistę książkową, którą tutaj dodam w wolnej chwili
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.