![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWIECIEŃ Maybelline, Avon, Oriflame, Beyonce Heat, Catrice, Batiste i inne zapraszam
Witam serdecznie w moim nowym wątku kosmetycznym
Zapraszam ![]() Od razu na wstępie zaznaczam, że wymieniam się raczej tylko na ubrania i to najlepiej w kolorach pastelowych bądź neonowym oraz wszelakiego rodzaju jeans. Jeśli chodzi o kosmetyki przyjąć mogę co najwyżej cienie do wiek konkretnie Essence duo w odcieniu 05 ever glam bądź zapachy takie jak dior addict 2, flowerbomb, kylie minogue, jimmy choo Mam zbyt dużo kosmetyków i nie potrzebuję już kolejnych także jeśli nie masz do zaproponowania ciuszków zapewne nie będę chętna na wymianę. Niestety wszystko ma swoją datę ważności i serce mi się kraja jak muszę potem wywalać poszczególne rzeczy Pierwszy wysyła ten kto ma mniej przekupek - zbyt wiele razy się przejechałm Na 116 komentarzy mam same pozytywne i 1 negatywny, który moim zdaniem nie jest zasłużony ale niestety nie udało mi się go cofnąć nad czym jakoś bardzo też nie ubolewałam ponieważ każdy widzi ile mam komentarzy pozytywnych pozdrawiam i liczę na udane wymianki ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-04-10 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Maybelline, Avon, Oriflame, Beyonce Heat, Catrice, Batiste i inne zapr
Zapachy
Beyonce - Midnight HEAT - parfum deodorant natural spray vaporisateur, 75ml, użyty 3 razy, praktycznie cały Oriflame - Precious Moments - 50ml, minimalne zużycie, może 1/5 Avon - malinowa mgiełka do ciała, używa kilkukrotnie 125ml poj. wyjściowa Bi-es - Pink Pearl -zapach zbliżony do Bruno Banani tego różowego jasnego, na prawdę zapach jest mega podobny, ma bardzo dobre opinie na wizażu
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Maybelline, Avon, Oriflame, Beyonce Heat, Catrice, Batiste i inne zapr
Masło Shea - zapakowane, nowe, ze strony Zrób Sobie Krem 50g, było przechowywane w suchym zimnym miejscu tak jak jest polecone na opakowaniu
Zrób sobie krem - francuska glinka żółta - 50g (w pojemniku jak krem do twarzy - nawet większy - całkowicie wypełniony glinką - opakowanie oczywiście fabryczne) - glinka została zamówiona w zeszłym tygodniu więc jest świeżutka jej data przydatności to 8.2015 - zamawiałam zieloną, a przysłali mi żółtą dlatego oddaję Avon - żel pod prysznic nowy Ziaja - krem nawilżająco-matujący 25 plus, poszukiwany, nowe 2 opakowania Batiste - suchy szampon do włosów, ciężko stwierdzić ile zostało, chyba mniej niż połowę
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pierre Rene - skin balance cover - poszukiwany odcień Champagne, testowany 3 razy
Ladycode by Bell - ultra mattyfing make-up - 2 razy testowany, odcień 01 light beige Maybelline Affinitone - kultowy podkład osławiony przez vlogerki youtubowe w pięknym odcieniu opal rose - przepiękny beżowy odcień, jeden z najchętniej kupowanych, używa go digitalgirl, testowany 1 raz
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Manhattan - matowa pomadka w formie błyszczyka - odcień 31 s - przepiękny - testowana 2 razy, kupiona 3 tygodnie temu
Yves rocher - peau parfaite 6 in 1 - krem bb sublime skin odcień light Catrice - Absolute Eye Colour - paletka poczwórnych cieni nowa tylko testowana odcień 070 Mud Spencer & Corrale Hill - piękne brązy, złoto i intensywny róż (który może być stosowany jako róż do policzków) PAESE - paletka cieni matowych beż, kawa z mlekiem i brąz - tylko testowane
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Essence - silky touch - róż do policzków, zgaszony róż z drobinkami, kupiony nie dawno, tylko testowany
My Secret - róż matowy w odcieniu 101 cool pink - tylko testowany
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Yves rocher - couleurs nature - puder sypki nowy zapakowany w kartonowe pudełko, transparentny beż
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-05-01 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za cienie Catrice, róż My secret i szampon Batiste?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
zapach oriflame glinka i masło z ZSK 1 krem ziaja podkład pierre renee (może być też odlewka?) cień stardust i zastanawiam się nad różem my secret |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za Precious Moments i cienie Paese?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś za
Masło Shea - zapakowane, nowe Avon - żel pod prysznic Ziaja - krem nawilżająco-matujący 25 plus Pierre Rene - skin balance cover - poszukiwany odcień Champagne, testowany 3 razy Catrice - Absolute Eye Colour - paletka poczwórnych cieni nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,coś u mnie za :
Yves rocher - couleurs nature - puder sypki nowy zapakowany w kartonowe pudełko, transparentny beż i żel do mycia malinowy avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś za Pierre Rene - skin balance cover - poszukiwany odcień Champagne, testowany 3 razy i Affinimatt?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
Pierre Rene - skin balance cover - poszukiwany odcień Champagne
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
u Ciebie znalazłam: puder sypki yves i ziaja 25
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
byłabym chętna na Beyonce - Midnight HEAT deozodorant perfumowany
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Yves rocher - couleurs nature - puder sypki nowy zapakowany w kartonowe pudełko, transparentny beż Avon - żel pod prysznic nowy Oriflame - Precious Moments - 50ml, minimalne zużycie, może 1/5 Interesuje mnie też: New Look - przepiękna sukienka/ tunika, rozmiar z metki to 12 ale to zdecydowanie mniejsze, moim zdaniem dobre na S,M,L Powiedz mi czy wejdę mają 104 w biuście? Jeśli tak to zrezygnowałabym z perfum i wzięła puder YR, żel pod prysznic i tą sukienkę. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Chętnie dorzucę też do butków gratis coś z tego co mam w ostatniej kategorii ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Avon - żel pod prysznic nowy
Ziaja - krem nawilżająco-matujący 25 plus, poszukiwany, nowe 2 opakowania coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czekam na Twoją odpowiedź, nabardziej zależy mi na pudrze YR
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ta sukienka:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1397083822 Spodenki chętnie dorzucę Ci do butków ![]() Buty to typowe 39, na mnie są dobre a nosze taki rozmiar- wkładka według producenta 25,5 cm. Stan oceniam na bardzo dobry, jest tylko właśnie ta malutka wada, pokazałam ją na zdjęciach. Moim zdaniem tego w ógle nie widać, trzeba się przyjżeć to jest na samym dole, więc jak idziesz w butach nie ma szans żeby ktoś to zobaczył i jest na prawdę malutkie. Poza tą wadę stan oceniam na bardzo dobry, w środku wręcz idealny. Chodziłam w nich malutko dawno temu i od bardzooo dawna leżą w szafie, niestety studiuję i moje rzeczy są często transportowane i ta wada mogła być może powstać wtedy ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Tak o tą, do której linka podałam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Sukienka jest w stanie idealnym, miałam ją dwa razy na sobie. Fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- To nie wejdę ![]() ![]() New Look - przepiękna sukienka/ tunika, rozmiar z metki to 12 ale to zdecydowanie mniejsze, moim zdaniem dobre na S,M,L która to więc? Podobają mi się jeszcze koturny, jaka jest długośc wkładki? A chciałabyś też tą sukienkę w motylki czy nie?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Coś za krem Ziaja, masło shea i suchy szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A oddałabyś puder, koturny, zel pod prysznic z Avonu i mgiełkę z Avonu za Reeboki? Spodenki różowę dorzucę gratis
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Kupowałam ostatnio go ze zniżką 40% i zapłaciłam ok. 40 coś za niego, normalnie kosztuje koło 60 ![]() ![]() ![]() ![]() Moje Reeboki kosztowały koło 200, mają malutką wadę, więc obniża to wartość, ale jednak szukam za nie czegoś fajnego dla siebie, bo prawie w nich nie chodziłam, nie znam wartości koturnów, więc też ciężko było mi określić ile zaproponować ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-05-03 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jakiej firmy są te butki? Wybacz, że tak męczę, ale chcę te Reeboki wymienić na coś fajnego, bo w przeciwięństwie do ciuchów i większośc kosmetyków mogę sama w nich zacząć łazić w ostateczności, bo są dobre na mnie
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że uda się wymienić następnym razem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.