![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
![]() w maju podkład Normadern Teint 15 ,płyn do demakijażu oczu YR, puder ryżowy i inne!;)
NIEAKTUALNE!!!
ZAPRASZAM DO NOWEGO CZERWCOWEGO WĄTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762549 UWAGA!!! Uprzejmie proszę osoby, które się ze mną wymieniają o nieoklejanie kosmetyków bezpośrednio taśmą! Sama tego nie robię poza wyjątkową sytuacją- zaklejenie bezpośrednio dziurek w używanym sypkim pudrze/ cieniu/ różu/ podkładzie itd. mineralnym- inna sytuacja, która by wymagała takich działań nie przychodzi mi do głowy! Naprawdę można najpierw owinąć kosmetyk woreczkiem foliowym czy czymkolwiek innym i owinąć dokładnie i szczelnie taśmą zwłaszcza w miejscu, gdzie kosmetyk się zamyka/ otwiera i potem bąblami i znowu taśmą. Niekiedy same bąble wystarczą, jeśli kosmetyk jest nowy i się dokładnie nimi owinie żeby nie było prześwitów ![]() Wysyłam jedynie mini paczką lub paczką pocztową, druga strona może wysyłać jaką chce przesyłką rejestrowaną ![]() ![]() WISH OBECNIE NAJBARDZIEJ SZUKAM: ZAPACHÓW! Ponadto wszelkich ilości Dot Marca Jacobsa lub Lihgt Blue D&G, WIEDŹMINA OD TOMU 6, Pamiętników Kurta Cobaina, mang yaoi ![]() Mogę rozważyć także NOWE kosmetyki na prezent- (przeciwzmarszczkowe 50+ cera wrażliwa, sucha, naczynkowa- najchętniej apteczne), jasne podkłady średnia półka cenowa, chętnie apteczne, nowe tusze, cienie- grafity, szarości, nowe zapachy i inne. Szukam jeszcze ciuchów, głównie na lato raczej L, czasami M jeśli chodzi o górę gdy materiał jest rozciągliwy, torebek, butów 39/ czasem 40 (wkładka 25,5 cm) Różowy kolor- Można nadal pytać o rzecz oznaczoną tym kolorem, ale jest ona w trakcie negocjacji z kimś i trzeba się z tym liczyć Czerwony kolor- rezerwacja/ produkt wysłany Jaśniejszy kolor (srebrny)- wymienione (Zmieniam na ten kolor dopiero gdy wymiana zakończy się, obie strony otrzymają swoje przesyłki, są zadowolone i wystawiły oceny) Zielony kolor- dokładka Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu Odpisuj proszę u mnie, ja będę odpisywac u Ciebie ![]() WYMIENIĘ: DOKŁADKA: Paletka Sleek Respect- mam z wymiany, góra z lusterkiem odpada- trzeba związać gumką recepturką w celu transportu, jeden zawias się uszkodził/ ukruszył, zużycie widoczne na zdjęciu, chętnie na inne cienie, to nie do końca moje kolory jednak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inglot- konturówka do powiek w płynie (eyeliner)- kolor 41 Silver ME04PK 4 g- mam z wymianki, dostałam prawie cały, ja użyłam kilka razy, chętnie zamienię na inny eyeliner w takiej samej postaci tylko ciemny, najchętniej czarny, ale nie tylko Masło do ciała Tutti Frutti Farmona- granat & pitaya- 250 ml- mam z wymianki, przyszło do mnie nowe, zafoliowane, użyłam dzisiaj raz na całe ciało, więc trochę go zużyłam, ale sporo go jeszcze zostało- jest to lekkie masło (do tej pory miałam te gęste), super na lato, niestety kompletnie nie mój zapach ![]() Balsam do ciała Dot Marca Jacobsa, mam z wymianki, przyszedł do mnie zafoliowany, użyłam go parę razy, ubytek mały, pojemność wyjściowa 150 ml, mam kartonik, otworzony na początku kwietnia tego roku, ważny 24 miesiące od otwarcia, kod: 3155- oddam tylko za coś naprawdę dla mnie fajnego albo zostawię sobie ![]() Maść Solcoseryl 2,07 mg/g- stosowałam po zabiegu laserowym do natłuszczenia skóry- zostało jej troszkę z 20 g, może 1/4, dorzucę gratis do wymianki, jeśli ktoś by chciał ![]() ![]() Pomadka Oriflame kolor Warm Fuchsia 4 g- użyta 4 czy 5 razy na usta- mam z wymianki dostałam pod koniec lutego nową, wtedy też otworzyłam (ta po prawej na zdjęciu dwóch pomadek) Połyskująca pomadka Yves Rocher nr 02 czarna porzeczka 2g- utworzona kilka dni temu, testowana kilka razy na dłoni, to chyba jednak nie mój kolor ![]() ![]() Tusz Maybelline Colossal Volum' Express 100% black- używany, ale nadal mokry- brak Kredka Avon Glimmerstick Brown Sugar- tylko testowana na ręce, nie wiem jeszcze czy oddam Lakier Maybelline Forever Strong Pro 11 Metalic Rose- trochę używany- nakrętka posiada rysy i małe wgniecenia od otwierania różnymi przyrządami- lakier raz odmówił posłuszeństwa ![]() Cień Yves Rocher brązowy z delikatnymi drobinkami- zużycie trochę ciężko ocenić, myślę, że jakieś 30-40%- jeszcze nie wiem czy oddam Balsam nawilżający pod prysznic Nivea 250 ml- brak Błyszczyk Avon Colortrend Fluorescent Pink- mam z wymianki, był nowy, ja użyłam 3/4 razy, to jednak nie mój kolor ![]() Emolium krem do skóry bardzo suchej/suchej/wrażliwej + opakowanie (cena z opakowania: 27,80 zł)- na pewno jest ok. 2/3 z 75 ml, może więcej, UWAGA! Data ważności: 04.2014, ale wszystko z nim ok- brak Wymienione/ zarezerwowane/ wysłane: Płyn do demakujażu oczu wrażliwych Yves Rocher- ubytek widoczny na zdjęciu (mały), pojemnośc 125 ml, otworzyny tydzień temu, data ważności 02.2017, według producenta ważny 6 miesięcy od otwarcia- wymieniony z CzarnaKocurka Żel pod prysznic Yves Rocher Jardins du Monde owoc granatu 200 ml NOWY- wymieniony z MartaMaria Mleczko ujędrniająco-wyszczuplające Soraya prawie całe 300 ml- wymienione z MartaMaria Mała woda termalna La Roche Posay 50g NOWA- wymieniona z MartaMaria Odżywka do włosów Planeta Organica Rokitnik 360 ml- została ok. połowa- wymieniona z MartaMaria Miniaturki Biodermy- Sebium Global, Sebium AKN, Sebium Hydra- każda po 5 ml- wymienione z MartaMaria Podkład Vichy Normaderm Teint 15 Opal- zostało ok. połowy- wymieniony z sylwka37 Zapach La Rive żółty 90 ml- wykonałam tylko kilka testowych psików- wymieniony z Curious71 Peeling żelowy Orientana algi filipińskie i zielona herbata- zostało ok. połowy- wymieniony z CzarnaKocurka Cień Maybelline Color Tatoo czarny- minimalne zużycie- wymieniony z CzarnaKocurka Odżywka ekspresowa do włosów z płynnym jednwabiem- zostało ok. 1/3- wymieniona z CzarnaKocurka Puder ryżowy Mariza- została ponad połowa z 5 g albo i więcej - brak puszka, będę musiała jakoś zakleić te dziurki, bo się z niego bardzo sypie, co widać też na fotce- nie muszę oddawać, mogę sama zuzyć- wymieniony z Cos_ Róż Avon Soft Plum- malutkie zużucie- wymieniony z Cos_ Krem Bajkal Herbals na dzień matujący do cery mieszanej/tłustej 50 ml + kartonik- użyty 3 razy- minimalne zużycie- wymieniony z FanaticaDelDembow Żel pod prysznic Yves Rocher Jardins du Monde pomarańczowy 200 ml NOWY- wymieniony z katarzynapr Połyskująca pomadka do ust Yves Rocher nr 01 Arbuz (kolor z tego co czytałam różni się od tego, co widzimy w opakowaniu- radzę sprawdzić kolor w necie biorąc pod uwagę zdjęcie pomalowanych nią ust a nie zdjęcie samej odkręconej pomadki lub w sklepie wypróbować testery), nowa, zafoliowana- nie wiem czy wymienię, bo sama mam na nią ochotę Póki co będzie leżeć zafoliowana, bo mam otwarte dwie szminki- wymieniona z karollajna85 Puma Yellow EDT, tester, trochę uszkodzona nakrętka, zostało ok. 45 ml z 60 ml, najchętniej za jakiś inny fajny zapach, ewentualnie mniejszy zapach plus coś ![]() ![]() Dwie maseczki L'biotica Biovax- saszetki po 20 ml każda- intensywnie regenerująca maseczka kreatyna+ jedwab a druga do włosów słabych ze skłonnością do wypadania- wymienione z karollajna85 Saszetka Bioderma Sebium Masque 8 ml- wymieniona z karollajna85 Woda termalna Vichy 150 g- zostało ok. połowy- wymieniona z karollajna85 Odtwarzacz mp3 Philips 1 GB SA4010- zasilany poprzez wymienne baterie AAA, jest kabel, płytka, opakowanie, brak słuchawek- mam z wymianki, ostatnio połakomiłam się i wymieniłam za dwa odtwarzacze i jeden leży, taka ilość chyba nie jest mi potrzebna ![]() ![]() Błoto z Morza Martwego Stara Mydlarnia- w formie gotowej do użycia, mogę się podzielić niewielką ilością ![]() Odlewka kremu do twarzy na wypróbowanie Orientana morwa i lukrecja- wymieniona z Ender Puder transparentny (odcień uniwersalny) Bourjois Flower Perfection 5 g SPF 15 6801, ważny 18 miesięcy od otwarcia, wygodne zamykanie dziurek- mam z wymianki, dostałam z ubytkiem testowym, ja użyłam 3/4 razy- uwielbiam produkty Bourjois, pudru nigdy wcześniej nie miałam z tej firmy, więc zapragnęłam ![]() ![]() ![]() Żel Drenafast antycellulitowo - ujędrniający firmy BIOCOL, pojemność 200 ml- dostałam do wymianki- zostały na nim kawałki taśmy, nie wiem jaki dokładnie jest ubytek, ale jest ciężki i jest go dużo w opakowaniu z tego co widzę, ja go przetestowałam, nie znam dokładniej daty ważności, na tubie jest napisane L. 00006112- wymieniony z xXMalinowaLadyXx Love Me Green Organic Slimming Grean Tea Body Cream- odlewka na wypróbowanie- wymieniona z xXMalinowaLadyXx Woda termalna La Roche Posay 50 g- użyta 3 razy- wymieniona z xXMalinowaLadyXx
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-06 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w maju podkład Normadern Teint 15 ,płyn do demakijażu oczu YR, puder ryżowy i i
Dziękuję, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w maju podkład Normadern Teint 15 ,płyn do demakijażu oczu YR, puder ryżowy i i
Coś u mnie:
Płyn do demakujażu oczu wrażliwych Yves Rocher- ubytek widoczny na zdjęciu (mały), pojemnośc 125 ml, otworzyny tydzień temu, data ważności 02.2017, według producenta ważny 6 miesięcy od otwarcia? P.S. Witam ponownie ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Płyn do demakujażu oczu wrażliwych Yves Rocher ? ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
buuu w takim razie na razie podziękuję
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zastanowię się, ale chyba
Twój podkład wydaje mi się za ciemny.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podkłady intresuje mnie tylko w ilościach na wypróbowanie, nie wezmę cąłej butli bo i tak mam za dużo wszystkiego
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- to co mnie intresowało już wymieniłas
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dzięki za odzew
![]() To by mi się wstępni przydało: balsam Marka Jacobsa Dot, prawie cały 150 ml, balsam ujędrniająco-wyszczuplający Soraya prawie cały 300 ml, ok. połowę odżywki do włosów planeta Organica Rokitnik 360 ml, małą wodę termalną La Roche Posay 50 g nową, żel pod prysznic Yves Rocher Jardins du Monde owoc granatu 200 ml NOWY, naturalny peeling żelowy Orientana do twarzy algi filipińskie i zielona herbata- została ok. połowa z opakowania 50g, otworzony niedawno, maszynkę Wilkinson 2 ostrza nowa (zabezpieczona tekturką), miniaturki Biodermy nowe sebium global, sebium akn, sebium hydra każda po 5 ml, z ubrań nic dla siebie nie znalazłam ![]() Max Factor Lasting Performance jest raczej jasny, ale ja mam cerę prawie białą po zimie i sie u mnie nie sprawdza ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Tak, mogłabym oddać MP3 i podkład, jeśli się zdecydujesz ![]() Za torbę szukam raczej innej, lub ewentualnie fajnej sukienki/butów. Daj znac czy chcesz także podkład i dogadamy co za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Up
![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-05-02 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A, to odcień cery pewnie mamy podobny
![]() Dla mnie też najjaśniejszy Revlon jest za jasny, używam 150 Buff, a ten Max Factor jest dużo od niego ciemniejszy, dodatkowo ciemnieje na skórze, także Tobie pewnie tez nie będzie odpowiadał ![]() Za Mp3 proponuję: balsam ujędrniająco-wyszczuplający Soraya prawie cały 300 ml, żel pod prysznic Yves Rocher Jardins du Monde owoc granatu 200 ml NOWY, małą wodę termalną La Roche Posay 50 g nową, miniaturki Biodermy nowe (to są saszetki czy małe tubki?) ok. połowę odżywki do włosów planeta Organica Rokitnik 360 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
koci świat
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
koci świat
|
balerinki mają dł wkładki - ok 26 cm
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- ta biało żółta to jest bardziej beżowo - pomarańczowa ![]() zaraz ci zrobię dokładniejsze zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może coś za sam balsam pod prysznic Nivea?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, zaopatrzyłam się ostatnio w podkłady
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
koci świat
|
ta pomarańczowa ma lekkie przebarwienia - nie wiem jak to się stało
![]() beżowa zewnętrznie ok ale w środku trochę przybrudzona i w jednym miejscu idzie lekkie poprucie ale to kwestia podszycia ![]() one nie są małe raczej średniej wielkości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
koci świat
|
ta w krateczkę jest większa od tej pomarańczowej - stan ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie mam, sama takie rzeczy przygarniam w każdych ilościach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
koci świat
|
torebka jest w stanie b. dobrym jedna z moich ulubieńszych z tym że ja się szybko nudzę torebkami
![]() za połówkę podkładu na pewno nie oddam ![]() ale zdjęcia proszę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wszystko mam w wątkach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
koci świat
|
Kicia cudowna na pewno polubiłaby się z twoją bo ona strasznie towarzyska
![]() torebka fajoska ![]() ja z twojej wish niestety nic nie mam - chyba że ty z mojej coś masz ??? ogólnie to szukam jeśli chodzi o kosmetyki to przyjmę zawsze np. maski odżywki do włosów , olejki do włosów , myjadła do twarzy ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- spoko się w nią zmieścisz - ja mam niewiele mniej w biuście i jest luz ![]() ubrana była może ze 2 x ![]() Kicia cudna , świetne umaszczenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- nic nie będę dobierać bez sensu ![]() ![]() jeśli pasuje ci to zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
osz kurcze aż tyle? koturenki są nowe miałam je na sobie 1 raz tylko
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej, puder zdążyłam już kupić i wymienić
![]() Niestety na te chwilę nic dla siebie nie widzę.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Shini, szukasz jeszcze kuferka ? bo mam czarny
![]() a jakiez to larive masz ? takie w kwadratowej butli ze srebrnym korkiem ? ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- aaaaaaa już widze ![]() ![]() ![]() o taki, nie mam real foto bo nie mogę znaleźć :/ ale w poniedziałek postaram się zrobić swieze ![]() http://www.szopcik.pl/Dodatki/33939/...nter-Vion.html aha, mój od nowości miał pekniete na pol lusterko - mimo ze był fabrycznie zapakowany :/
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Curious71 Czas edycji: 2014-05-04 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dziękuję za zdjęcia paska, ale muszę podziękować. Znalazłam u siebie niemal identyczny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.