|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwiecień-Zestaw Bioclinic, nowe i używane perfumy, kosmetyki Avon, Oriflame!!!!
WĄTEK NIEAKTUALNYWitam!
Mam do wymiany zestaw Bioclinic firmy Oriflame. Zużycie każdego kremu to około 1/4.(mam tez kartoniki z ulotkami) Termin przydatności 12.2016. W skład zestawu wchodzą: -Skoncentrowany krem liftingujący na noc Bioclinic(30ml.) -Krem pod oczy likwidujący cienie Bioclinic na dzień/noc(15ml.) -Skoncentrowany krem liftingujący na dzień Bioclinic (30ml.) MAŁA DOKŁADKA PONIŻEJ ![]() Zapraszam tez do wymiany kosmetyków z marcowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749664 ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=772462 Edytowane przez katarzyna1205 Czas edycji: 2014-06-03 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień-Zestaw Bioclinic, nowe i używane perfumy, kosmetyki Avon, Oriflame!!!!
Do wymiany
-torba MONCLER stan dobry ![]() nowe kosmetyki -tusz do rzęs THE ONE Oriflame, nowy, czarny, -kojący krem do stóp Oriflame 150 ml., -połyskujący balsa do ciała Love Pulse Avon 100ml., jeden raz użyty -złuszczający peeling Swedish Spa Oriflame 150ml., książki: -Stephen King seria Mroczna wieża tomy I i II stan b.dobry - John Grisham Wielki gracz i Ława przysięgłych stan dobry +, Książki najchętniej na któryś z poradników siostry Anastazji
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=772462 Edytowane przez katarzyna1205 Czas edycji: 2014-04-10 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień-Zestaw Bioclinic, nowe i używane perfumy, kosmetyki Avon, Oriflame!!!!
niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się:
Nowe zafoliowane Giordani Gold Oriflame, -uzywane Treselle mystique Avon zużycie ok 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie tusz, taka wymiana byłaby średnio opłacalna (Poczta Polska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() cos u mnie za : zestaw bio clinic oriflame Tusz oriflame nowy baza pod makijaz ? ![]()
![]() Edytowane przez karolaHH Czas edycji: 2014-04-21 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
nie nie, golarki za to nie wymienie
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za torbę? Jakie ma wymiary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.