|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię w maju: 3 gorsety, biżuterię i kilka kosmetyków
Nieaktualne
Zapraszam do wymiany: 1. Czarny gorset, zapinany na haftki, nieusztywniany, stan bardzo dobry. Nie ma rozmiaru, ale to XS/S 2. Zielony/khaki gorset, zapinany z tyłu na zamek, stan idealny, dla mnie za mały w biuście, wiec prawie nie nosiłam. Rozmiar 34 3. Gorset jeansowy, rozmiar 34, stan idealny, tylko mierzony 4. Biżuteria widoczna na zdjęciach, nowa, nienoszona 5. Podkład Miss Sporty, So Matte 01, użyty raz na jeden policzek 6. Soraya podkład matujący make up HD beż 01, nowy tylko sprawdziłam na dłoni kolor 7. Peelingujący żel do mycia twarzy z luffą, morwą i awokado z Helfy, zużycie widoczne na zdjęciu, z tyłu jest oderwany kawałek etykietki 8. Tołpa eco spa, orzeźwiający peeling-maska, saszetka, oczywiście nowa 9.Ampułki infussion gold ( A+B) Tahe nowe najchętniej za coś do włosów. 10. Błyszczyk L'oreal Glam Shine 181 Sheer Grenadine, czerwony, tylko sprawdzony kolor na dłoni.Aardat Lilth 11. Regenerum do paznokci, jest nawet kartonik i ulotka, używane, ciężko określić zużycie. 12. Suplement diety Figura extraslim, nowy 60 kapsułek data ważności 02.2015 13. Clarena, Sensitive Line, Repair Vit. U Cream (Dermonaprawczy krem z witaminą U) miniatura 30 ml, kilka razy użyty
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2014-06-09 o 10:13 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię w maju: 3 gorsety, biżuterię i kilka kosmetyków
ewentualne dokładki
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
5. Podkład Miss Sporty, So Matte 01, użyty raz na jeden policzek 6. Soraya podkład matujący make up HD beż 01, nowy tylko sprawdziłam na dłoni kolor 7. Peelingujący żel do mycia twarzy z luffą, morwą i awokado z Helfy, zużycie widoczne na zdjęciu, z tyłu jest oderwany kawałek etykietki 8. Tołpa eco spa, orzeźwiający peeling-maska, saszetka, oczywiście nowa 9.Ampułki infussion gold ( A+B) Tahe nowe najchętniej za coś do włosów. 10. Błyszczyk L'oreal Glam Shine 181 Sheer Grenadine, czerwony, tylko sprawdzony kolor na dłoni. 11. Regenerum do paznokci, jest nawet kartonik i ulotka, używane, ciężko określić zużycie. 12. Suplement diety Figura extraslim, nowy 60 kapsułek data ważności 02.2015 13. Clarena, Sensitive Line, Repair Vit. U Cream (Dermonaprawczy krem z witaminą U) miniatura 30 ml, kilka razy użyty
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zielony/khaki gorset, zapinany z tyłu na zamek, stan idealny, dla mnie za mały w biuście, wiec prawie nie nosiłam. Rozmiar 34
Błyszczyk L'oreal Glam Shine 181 Sheer Grenadine, czerwony, tylko sprawdzony kolor na dłoni. 11. Regenerum do paznokci, jest nawet kartonik i ulotka, używane, ciężko określić zużycie. wymiana? |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
odp
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za:
7. Peelingujący żel do mycia twarzy z luffą, morwą i awokado z Helfy, zużycie widoczne na zdjęciu, z tyłu jest oderwany kawałek etykietki 8. Tołpa eco spa, orzeźwiający peeling-maska, saszetka, oczywiście nowa 13. Clarena, Sensitive Line, Repair Vit. U Cream (Dermonaprawczy krem z witaminą U) miniatura 30 ml, kilka razy użyty
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie nie za bardzo orientuje bo dostałam w prezencie więc nie znam ceny
nie chce wprowadzić Cie w błąd jesli spodobaly Ci sie u mnie tylko perfumy to moje je wymienic na blyszczyk loreal |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej coś u mnie za:
7. Peelingujący żel do mycia twarzy z luffą, morwą i awokado z Helfy, zużycie widoczne na zdjęciu, z tyłu jest oderwany kawałek etykietki 8. Tołpa eco spa, orzeźwiający peeling-maska, saszetka, oczywiście nowa i ewentualnie Regenerum do paznokci?
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.