|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Sierpień: zestaw La Roche Posay, Bioderma, Vichy, rosyjskie i inne. Zapraszam! :)
Nieaktualne!!
![]() Zapraszam! ![]() 1.Nie wysyłam za granicę. 2.Nie oszukuję. 3.Nie wysyłam pierwsza jeśli masz negatyw/neutral. 4.Rodzaj wysyłki i daty ustalamy przed podaniem adresów. 5.Dbam o swoje rzeczy i takich samych oczekuję - czystych i nieobklejonych. 6.Dobrze zabezpieczam kosmetyki i proszę o to samo. 7.W przypadku wątpliwości proszę o wszystko pytać. 8.Odpisuję ZAWSZE u Ciebie, a Ty u mnie. Jeśli coś przegapiłam - przepraszam i proszę się upomnieć. 9.Przed wymianą sprawdzamy daty ważności! 10.Nie wymieniam się na siłę i nie będę na siłę niczego dobierać. Szukam (niektóre rzeczy przygarnę chociaż w ilości na testy): Mexx Fresh Woman maska Seboradin z naftą, Organique, L’oreal różnego rodzaju maski i oleje do włosów na testy Serum do twarzy Klorane mango szampon/maska, chociaż na testy odżywka i lotion do włosów CeCe Med na wypadanie włosów i innych tego typu specyfików Nowy grzebień TBS lub Tangle Teezer kompakt Żele pod prysznic TBS owocowe (nowe na prezent) i sorbety (może być na testy) szampony na wypadanie, ale nie tylko, chętnie też coś bez sls szampon Pharmaceris na wypadanie/ stymulujący porost żel do mycia twarzy Vichy Normaderm perełki do kąpieli stóp No36 i inne tego typu specyfiki odżywka do włosów w sprayu z filtrem UV kosmetyki profesjonalne do włosów kosmetyki rosyjskie kosmetyki męskie na prezent mały suchy szampon Batiste wiśniowy płyny dezynfekujące do rąk w sprayu płyn micelarny Bioderma, chętnie mały pielęgnacja apteczna do twarzy owocowe żele pod prysznic (nie kremowe) Kosmetyki TBS serum jedwabne/kolagenowe do mycia włosów, czekoladowy szampon z odżywką BingoSpa peeling do twarzy mechaniczny Yves Rocher: malinowy balsam do ust miniaturki/próbki kosmetyków A niekosmetycznie to nowego ładnego portfela, małego lusterka do torebki i małych rozmówek angielskich. Ewentualnie gadżety do nowego domu (chętnie wyposażenie kuchni), ale może być ciężko trafić w mój gust. Tylko nowe. Mogą też być pudełka i inne rzeczy do przechowywania. Kosmetyki na wymianę: Serum intensywnie wyszczuplające antycellulitowe Eveline - NOWE Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA Mgiełka aloesowa po opalaniu Sun Ozon – ilość na zdjęciu Balsam marokański – Planeta Organica – ciężko sprawdzić, ale została około 1/3 opakowania Krem do twarzy Yves Rocher Cure Solutions - NOWY, miniatura 15 ml Serum do twarzy Natura Siberica – starałam się uchwycić na zdjęciu jak wygląda opakowanie pod światło, około 10/30 ml tu zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1406742634 Krem zmiękczający do pięt Avon – za drobiazg, została połowa Malinowe mleczko do ciała Yves Rocher 50 ml - NOWE Peeling enzymatyczny Perfecta – zostało około 65-70%, za drobiazg Bioderma – Node Fluide – delikatny szampon do codziennego stosowania, ilość na zdjęciu Therm Line II - tabletki wspomagające odchudzanie– 1 nowy listek, 15 tabletek Z kosmetyków zapasowych mogę zrobić odlewki do przysłanych pojemniczków: Organic Shop, Body Dessert, Antycellulitowy suflet do ciała pomarańczowy Pervoe Reshenie, Organic Therapy, Brylantowy peeling do twarzy z organicznym ekstraktem z grejpfruta i diamentowym pudrem Planeta Organica – Szampon Aleppo Planeta Organica – Żel wyszczuplający Organic Shop – Cukrowy scrub do ciała pomarańczowy (pachnie prawdziwą pomarańczą) Love2Mix Organic – Antycellulitowy krem do ciała ananas i guarana Pervoe Reshenie, Bania Agafii, Maska do twarzy oczyszczająca, glinka Uwaga: Nie oddam całych opakowań, ewentualnie za WISH pomyślę nad oddaniem całego szamponu Aleppo i kremu ananasowego. Zapraszam ![]()
Wymiana kosmetyczna ![]() Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-09-06 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: zestaw La Roche Posay, Bioderma, Vichy, rosyjskie i inne. Zapraszam!
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: zestaw La Roche Posay, Bioderma, Vichy, rosyjskie i inne. Zapraszam!
Moze cos u mnie?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Peeling enzymatyczny Perfecta – zostało około 65-70%, za drobiazg Bioderma – Node Fluide – delikatny szampon do codziennego stosowania, ilość na zdjęciu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Bioderma – Node Fluide – delikatny szampon do codziennego stosowania, ilość na zdjęciu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Cos za szampon Biodermy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Szara Eminencja
|
hej,
coś u mnie za Krem Effaclar Duo [+] La Roche Posay – użyty 2 razy Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, mam trochę rosyjskich, tbs, odżywkę pharmaceris na wypadające, a interesuje mnie masło ananasowe oraz szampon biodermy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Clinique chciałabym wymienić w zestawie... A interesowałyby mnie tylko kosmetyki naturalne
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za biodermę , wodę termalną i Planeta Organica – Szampon Aleppo
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
coś za:
Serum intensywnie wyszczuplające antycellulitowe Eveline - NOWE Żel do mycia Twarzy Effaclar La Roche Posay - NOWY Woda termalna Vichy 50 ml – NOWA Bioderma – Node Fluide – delikatny szampon do codziennego stosowania, ilość na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.