|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maj, L'oreal,Lenka Inglot
NIEAKTUALNE!!!!!
1. L'oreal True Match użyty parę razy kolor D1/W1. (w trakcie wymiany) 2.Potrójny cień Inglot. 3. 3 Cienie firmy Lenka Kosmetik (wymieniam bez palety)!!! 4. Pędzel do rozcierania,blendowania cieni Hakuro H77. (Pędzel wymienię na jakiegoś innego "puchacza") Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2014-06-30 o 11:43 Powód: NIEAKTUALNE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Maj, L'oreal,Lenka Inglot
Coś u mnie za True Match, w kosmetycznym nie mam za wiele, ale może coś z ciuchowego, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- ![]() ![]() ![]() Myślę, że połowa jest na pewno, może trochę więcej, używałam go czasami ![]() A co jeszcze byś dobrała? Mam poza wątkiem: ![]() Róż Avon Soft Plum- minimalne zużycie, tusz Maybelline Colossal Volum' Express- używany trochę, ale nadal mokry, kredkę Avon Glimmerstick Brown Sugar-nowa, lakier Maybelline Forever Strong Pro 11 Metalic Rose- trochę używany, nakrętka ma rysy od odkręcania różnymi przyrządami jak nie chciał się otworzyć ;d i cień Yves Rocher brązowy z delikatnymi drobinkami zużycie jakoś 30-40%. A powiedz mi ten podkład co masz jest jasny, bo takich szukam tylko, jestem bladolica ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-05-08 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, pasuje mi taka wymianka, jeśli Tobie też to czekam na wiadomość na priv
![]() ![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za L'oreal True Match?
![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
Hakuro,Avon i inne
NIEAKTUALNE!!!!
Witam pozbywam się ostatnich zbędnych mi kosmetyków więc dziś na wymianę mam : 1. Cienie Inglot 2. Róż Avon Soft Plum (ma drobinki,ale na twarzy ich nie widać) 3.Puder ryżowy z Marizy (pół opakowania - transparentny) 4.Pędzel Hakuro H54 (łatwo nie oddam) 5. Cienie Lenka Kosmetik (bez paletki) ! 6. Filtr matujący Vichy Capital Soleil spf 30 7.Filtr La Roche Posay spf 50 (zużycie zaznaczone na zdjęciu) 8.Masło Shea ubytek widoczny na zdjęciu Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2014-06-30 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hakuro,Avon i inne
(ubytek masła shea)
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
3.Puder ryżowy z Marizy (pół opakowania - transparentny) 4.Pędzel Hakuro H54 (łatwo nie oddam) 6. Filtr matujący Vichy Capital Soleil spf 30 7.Filtr La Roche Posay spf 50 (zużycie zaznaczone na zdjęciu) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej, coś za Hakuro?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos za capital soleil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.