|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
w maju na terenie Anglii :)
Cześć!
Jestem w UK już jakiś czas i nazbierało mi się parę rzeczy, z których niestety nie wszystkie są trafione szczególnie dla mnie i dlatego postanowiłam zacząć wymianę na tym forum, może akurat dla kogoś będą przydatne a u mnie tylko zbierają kurz :P Przede wszystkim są to kosmetyki! Mam dosyć wrażliwą skórę i niestety reaguje ona podrażnieniem nawet na SLS'y dlatego chciałabym wymienić kilka kosmetyków z tym składnikiem na jakieś inne, wiadomo delikatniejsze (;Oprócz tego wymienię się też w zamian za: krem BB, żel pod prysznic, olejki do włosów, Tołpa, The Body Shop, Johnson, waciki kosmetyczne, próbki perfum, cienie do oczu, bronzery, róże, kremy do rąk, Organic Shop, rosyjskie kosmetyki, lakiery do paznokci Ciate, MAC, maseczki do twarzy, scruby do ciała, polskie kosmetyki do włosów. Co wymieniam: 1. NIVEA Daily Essentials | Gentle Cleansing Cream Wash | Dry & Sensitive Skin with natural Almond Oil & Hydrate IQ zużycie widoczne na zdjęciu 2. Rimmel STAY MATTE 091 Light Ivory prawie cała tubka, raz użyłam i niestety odcień nie pasuje do mojej cery 3. MAYBELLINE Pure Cover Mineral Anti-Cernes Concealer użyty może 3-4 razy, zakupiony 5 lutego 4. MAYBELLINE Expert Wear Blush 62 Rosewood używany przez jakieś może 3 tygodnie, pędzelek umyty w hiperalergicznym mydle lub jeśli ktoś☠nie potrzebuje mogę wysłać sam róż 5. COOL MELON FRESCA bath and shower gel 500ml zużyte jakieś 40% pachnie obłędnie ![]() 6. TUTTI FRUTTI Cukrowy peeling do ciała FARMONA zużyte jakieś 20-30% nadal pachnie bardzo intensywnie, świeżo i owocowo! 7. SCHWARZKOPF GLISS HAIR REPAIR with liquid keratin TOTAL REPAIR SHAMPOO for dry, damaged hair 250ml użyty może dwa razy, butelka w 99% pełna jak nowy ![]() 8. TRESemme SALON SILK for dry, frizz prone hair with vitamin h & silk proteins SHAMPOO 500ml użyty kilka razy jednak butelka nadal ciężka ![]() 9. NEAL&WOLF CLEANSING SHAMPOO for all hair types with shea butter & silk proteins nowiusieńki, nigdy nie używany, całe 250ml opakowanie nieaktualny 10. REDKEN COLOR EXTEND conditioner apres-shampooing próbka 30ml nie używana, jednak otrzymałam tylko 50% zawartości ;/ (co widać pod światło) 11. VATIKA ALMOND COCONUT SESAME olejek do włosów 200 ml użyty raz, zużycie może jakieś 3% ![]() 12. BIELENDA DROGOCENNY OLEJEK BRZOSKWINIOWY 3w1 ciało twarz włosy wygładza, nwilża, regeneruje 150 ml zużyty jakieś 30-35% ważny do 07.2016 13. BETTY HULA THE SECRET WONDER OIL nie używany magiczny i tajemniczy olejek do ciała w roll-onie, pachnie cytrusami 10ml 14. PERCY&REED HAIR WONDER BALM użyty raz 75ml balsam wygładzający dla ujarzmienia włosów po myciu ![]() 15. BALANCE ME Super Toning Body Wash 99% natural origin bardzo intensywny zapach, bardzo dobrze myje i nawilża dla mnie jednak za mocny chociaż zużyłam dosyć sporo i próbka 50 ml zawiera jakieś 50% 16. YVES ROCHER CHERRY BLOOM SHOWER GEL 50 ml próbka zawiera 70% produktu Wysyłam raz w tygodniu.
Dlatego, że jestem nowa, oczywiście wysyłam pierwsza jednak tylko do osób, które już mają jakieś doświadczenie ![]() Wysyłka kilku produktów w jednej paczce mi nie przeszkadza. Oraz jeszcze raz napiszę, że wymieniam się tylko na terenie UK, gdyż paczki do Polski są zbyt drogie :/
You are not alone dear loneliness. Edytowane przez cassie91910 Czas edycji: 2014-05-11 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w maju na terenie Anglii :)
hej podoba mi się kilka rzeczy gdybyś była zainteresowana wysyłka daj znać
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.