|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Drobiazgi od nadia07
Witam Was wszystkie serdecznie.
Tym razem, po dość długiej nieobecności na targowisku, chętnie wymienię kilka drobnostek. Może akurat którejś z Was się przydadzą? Bez zbędnego przedłużania, proponuję: 3) Transparentny puder sypki Myio Chętnie wymienię całe oryginalne opakowanie. Puder zakupiony w kwietniu 2014. Pojemność 12g minus odsypka, którą sobie zrobiłam [widoczne na zdjęciu] KOLORÓWKA: 4) Cienie do powiek INGLOT Trio Kolor 115 Kolor: fiolet przełamany odcieniem różu. Zużycie znikome.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2015-03-14 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobiazgi od nadia07
Miejsce na ewentualną dokładkę.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
2) Puder bambusowy Biochemia Urody Odsypka świeżutkiego pudru, który dotarł do mnie wczoraj. Jest tak duży, że chyba nie sposób, abym go sama zużyła . Wielkość odsypki: plastikowe opakowanie o gramaturze 5 lub 10ml. 3) Transparentny puder sypki Myio Chętnie wymienię całe oryginalne opakowanie. Puder zakupiony w kwietniu 2014. Pojemność 12g minus odsypka, którą sobie zrobiłam [widoczne na zdjęciu] PIELĘGNACJA: 4) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH Pojemnośc 50ml. Ubytek [dwu-trzykrotne użycie] widoczny na zdjęciu. Zakupiona w połowie kwietnia 2014 i wtedy też otwarta. 6) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej Pojemność 25ml. Dwukrotnie użyty. Ubytek widoczny na zdjęciu. Otwarty w maju 2014. 7) La Roche Posay Effaclar K - Odnawiający krem do skóry tłustej z niedoskonałościami Próbka w tubce. Pojemność 5ml. Nowa. 8) Avene Antirougeurs Fort - Koncentrat na utrwalone zaczerwienienia Próbki w tubce. Pojemność 5ml. Nowe [2 sztuki]. 9) Zestaw próbek w saszetkach La Roche Posay w tym maseczka nawilżająca - Hydraphase Intense Nawilżająco-kojąca maseczka do twarzy. Saszetka 6ml. - Iso-Urea Lait Wygładzająco-nawilżające mleczko do ciała Pojemność 7ml [2 sztuki] 10) INNE: Próbki Aknicare Cleanser [2 sztuki].
![]() |
#4 |
koci świat
|
hej może znajdziesz coś u mnie za
Transparentny puder sypki Myio |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 8) La Roche Posay Effaclar K - Odnawiający krem do skóry tłustej z niedoskonałościami Próbka w tubce. Pojemność 5ml. Nowa. 9) Avene Antirougeurs Fort - Koncentrat na utrwalone zaczerwienienia Próbki w tubce. Pojemność 5ml. Nowe [2 sztuki]. - Hydraphase Intense Nawilżająco-kojąca maseczka do twarzy. Saszetka 6ml. (jestem z Krakowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za:
La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie oddam True Match, kolor jest najjaśniejszym dostępnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
1) Puder ryżowy Paese - Tester 5ml 2) Puder bambusowy Biochemia Urody Odsypka 5 ml. 8) La Roche Posay Effaclar K - Odnawiający krem do skóry tłustej z niedoskonałościami Próbka w tubce. Pojemność 5ml. Nowa. Wymienię Benefit, Essie, OPI, Ciate, Bourjois, Estee Lauder MARZEC - Forum Wizaz.pl
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
5) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH
9) Avene Antirougeurs Fort - Koncentrat na utrwalone zaczerwienienia Próbki w tubce. Pojemność 5ml. Nowe [2 sztuki]. 7) Avene LPI Łagodny żel oczyszczający do skóry podrażnionej coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
1) Puder ryżowy Paese - Tester 5ml 5) La Roche-Posay Pianka oczyszczająca Fizjologiczne pH Pojemnośc 50ml. Ubytek [dwu-trzykrotne użycie] widoczny na zdjęciu. Zakupiona w połowie kwietnia 2014 i wtedy też otwarta. 6) Flos Lek Peeling enzymatyczny do cery naczynkowej Pojemność 50ml. Ubytek znikomy. Dwukrotnie użyty. Zakupiony na początku roku [styczeń-luty]. Effaclar Duo Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu Pojemność 2ml [2 sztuki].
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać oba pędzelki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Aha a co do Twojego pytania, to znalazłam w necie info, że pędzelek RT jest wykonany z syntetycznego, dwukolorowego włosia TAKLON ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Mnie jak najbardziej pasuje w takim razie taki układ ![]() Twoje: 8) La Roche Posay Effaclar K - Odnawiający krem do skóry tłustej z niedoskonałościami Próbka w tubce. Pojemność 5ml. Nowa. 9) Avene Antirougeurs Fort - Koncentrat na utrwalone zaczerwienienia Próbki w tubce. Pojemność 5ml. Nowe [2 sztuki]. - Hydraphase Intense Nawilżająco-kojąca maseczka do twarzy. Saszetka 6ml. 3) Transparentny puder sypki Myio Chętnie wymienię całe oryginalne opakowanie. Puder zakupiony w kwietniu 2014. Pojemność 12g minus odsypka, którą sobie zrobiłam [widoczne na zdjęciu] za moje: Real Techniques by Samantha Chapman, mały pędzel do podkładu - nieużywany i drugi do korektora/pomadki, który sobie wybierzesz ![]() Jeśli Tobie też pasuje taka wymiana, to czekam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Cos za puder bambusowy oraz avene dwie sztuki na zaczerwienienia ?
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
1) Puder ryżowy Paese - Tester 5ml [2 sztuki] Próbki oryginalnie zapakowane przez producenta. Jedna otwarta - przetestowana dwukrotnie, ubytek znikomy. 2) Puder bambusowy Biochemia Urody Odsypka świeżutkiego pudru, który dotarł do mnie wczoraj. Jest tak duży, że chyba nie sposób, abym go sama zużyła . Wielkość odsypki: plastikowe opakowanie o gramaturze 5 lub 10ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie chętnie wypróbowałabym ten bambusowy puder. Jak nie szkoda Ci zachodu to mogłybyśmy sie wymienic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki,
odpisałam w Waszych wątkach. Jeśli kogoś/coś pominęłam, proszę o info.
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
True Match kupiony w SuperPharm jakoś pod koniec kwietnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.