![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Majowa wymiana - Orientana, Biovax, Meow i inne
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Na początek kilka zasad: ![]() ![]() ![]() ![]() A oto lista rzeczy, które mam na wymianę: Pielęgnacja: 1) Orientana szampon neem i zielona herbata - kilka razy użyty, ubytek ok. 1/10 2) Maska bananowa Scandic Line - zostało ok. 2/3 z 250ml 3) Maska Chantal z olejkiem arganowym - zrobię odlewkę, wielkość do ustalenia 4) Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa, jeszcze zafoliowana 5) Maska L'Biotica Biovax Keratyna + Jedwab - została ponad połowa z 250ml 6) Regenerująca maska ożywiająca kolor do włosów farbowanych w odcieniu blond Marion 120ml - nowa, nieużywana 7) Szampon Cece Med przeciw wypadaniu - zostało ok. 400ml z butli 1000ml, oddam przelany do mniejszego opakowania 8) Lady Spa Cashmere mask - zostało ok. 1/2 z opakowania 250ml 9) Szampon Biovax Med Dermostymulujący na odrastanie włosów - zużyta ok 1/3 10) Palmers Lip Balm Dark Chocolate & Cherry - użyty kilka razy 11)Chłodząco-kojący żel do nóg i stóp Paloma foot spa - zostało ok. 2/3 12) Mleczan sodu z ZSK - opakowanie 60ml, zużyte może z 5ml, data ważności do 12.2014 13) D-pantenol 75% z ZSK - opakowanie 30ml, ubytek może 1/10 14) Odlewka Oil Miracle Schwarzkopf - ok. 10ml w buteleczce po jedwabiu Biovax 15) Za coś co mi się szczególnie spodoba mogę oddać odlewkę 50ml maski Omia z olejkiem arganowym 16) Bania Agafii masło do ciała regeneracyjne skóra sucha i zmęczona -trochę ponad połowa opakowania Akcesoria: 1) Szczotka Macadamia Tuft Detangle (wzór w żółte kwiatki) - niedawno kupiona, użyta kilka razy, żadnych śladów użytkowania, mam jeszcze nawet plastikowe pudełko, w które była zapakowana 2) Wypełniacz do koka - twister - czarny, nieużywany, zafoliowany Inne: 1) Odlewka L de Lolita Lempicka - zostało ok. 8ml z 12, mam z wymianki Minerały: 1) Cień do powiek Meow Cat Psss - zostało ok. 4/5 2) Cień Meow Rainforest Queen Alexandria - zostało ok. 4/5 3) Cień Meow Sex object - zostało ok. 1/2 4) Feliner Meow Spaz - zostało ok. 3/4 5) Sampel Meow WinterSpirits Chianti (kolor przetestowany na ręce) 6) Sampel Meow Glacial Verdure 7) Sampel Meow Ideal Eyes Muddy Paws (kolor przetestowany na ręce) Zapraszam do wymiany ![]()
Wymieniam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49197860 Edytowane przez FanaticaDelDembow Czas edycji: 2014-06-18 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Majowa wymiana - Orientana, Biovax, Meow i inne
Witaj! Cos za:
Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa, jeszcze zafoliowana 5) Maska L'Biotica Biovax Keratyna + Jedwab - została ponad połowa z 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś za
2) Maska bananowa Scandic Line - zostało ok. 2/3 z 250ml 3) Maska Chantal z olejkiem arganowym opakowanie 1000ml - zużycie ok.1/10, oddam całą lub zrobię odlewkę 4) Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa, jeszcze zafoliowana 5) Maska L'Biotica Biovax Keratyna + Jedwab - została ponad połowa z 250ml ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Niestety nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za:
) Maska bananowa Scandic Line - zostało ok. 2/3 z 250ml 3) Maska Chantal z olejkiem arganowym opakowanie 1000ml - zużycie ok.1/10, oddam całą lub zrobię odlewkę 4) Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa, jeszcze zafoliowana 5) Maska L'Biotica Biovax Keratyna + Jedwab - została ponad połowa z 250ml 6) Regenerująca maska ożywiająca kolor do włosów farbowanych w odcieniu blond Marion 120ml - nowa, nieużywana
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej coś u mnie za szampon Orientana, któryś cień mineralny, ewentualnie jakąs odżywkę do włosów?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A co bys oddala z wymienionych przeze mnie rzeczy?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
2) Maska bananowa Scandic Line -zostało ok. 2/3 z 250ml 3) Maska Chantal z olejkiem arganowym opakowanie 1000ml -zużycie ok.1/10, oddam całą lub zrobię odlewkę 4) Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa,
cis u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Czy wszystkie kosmetyki maja daty ważności na przynajmniej 3 m-ce do przodu?
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- A odlałabys 250ml maski Chantal? ![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
2) Maska bananowa Scandic Line - zostało ok. 2/3 z 250ml
3) Maska Chantal z olejkiem arganowym opakowanie 1000ml - zużycie ok.1/10, oddam całą lub zrobię odlewkę 4) Maska nawilżająca do włosów suchych Semi di Lino Nutritive Mask Alfaparf Milano - 50ml, nowa, jeszcze zafoliowana 5) Maska L'Biotica Biovax Keratyna + Jedwab - została ponad połowa z 250ml 6) Regenerująca maska ożywiająca kolor do włosów farbowanych w odcieniu blond Marion 120ml - nowa, nieużywana 7) Szampon Cece Med przeciw wypadaniu - zostało ok. 1/2 z butli 1000ml, oddam całość lub zrobię odlewkę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok, to:
Laura Biagotti Rose 1,5ml Emanuel Ungaro Ungaro 1,6 ml Jimmy Choo EDT 2ml L Lolia Lempicka (chyba 10/12 ml) Paul Smith Rose EDP 5 ml za Twoje maski do włosów? ![]() Maska bananowa Scandic Line 2/3 z 250 Maska Chantal - odlewka 250ml Semi di Lino - 50 ml Biovax - połowa Marion - 120ml
Książki&SH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=840827 kosmetyki ![]() Moje blogowe wypociny ![]() BodyUnderConstruction ![]() Edytowane przez katja_24 Czas edycji: 2014-05-01 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wypatrzę dla siebie... może jak bedziesz miała dokładki to daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, niestety nic
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, chyba że masz jeszcze jakieś półprodukty poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie oddam kremik za:
1) Orientana szampon neem i zielona herbata - kilka razy użyty, ubytek ok. 1/10 Jeśli Ci pasuje zapraszam na priv ![]() Podaj proszę adres i jeśli możesz to także nr tel./e-mail- wtedy będę mogła wysłać mini paczką, która wychodzi taniej. Jeśli podasz sam adres wyślę zwykłą paczką pocztową ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
witaj, coś u mnie za produkty ZSK?
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- kurcze.. mimo najszczerszych chęci nic zupełnie nie jestem w stanie dobrać. Zajrzyj proszę na moją wish, tam jest masa pierdółek może coś Ci zbywa? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Szczotka Macadamia Tuft Detangle (wzór w żółte kwiatki)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety, oprócz szczotki nic mi się nie przyda. Chyba, że masz coś poza wątkiem z mojej wish.
Ale za szczotkę chętnie którąż odżywkę oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
to co byś chciała za szczotke i lokówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
nooooo, mało nie chcesz
![]() ale OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się:
Szampon Cece Med przeciw wypadaniu Szampon Biovax Med Dermostymulujący na odrastanie włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Alep z glinką idzie dalej. Te które wymieniłaś wczesnej, są dostępne. Generalnie wolałabym dwa szampony, więc fajnie, jakbyś znalazła coś jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mi pasuje
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ok, niech będzie. Napisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś za cienie meow u mnie?
![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
A mleczan sodu byłabyś skłonna oddać? Mi taka wymianka by odpowiadała jak najbardziej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.