krzywa akcja z facetem.. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-11, 22:19   #1
ElectricLove
Raczkowanie

krzywa akcja z facetem..

Cześć
Potrzebuje więcej innych opinii na temat tego co się wydarzyło w moim związku,
on ma 24 lata a ja 19 , mieszkamy razem .. Pracujemy , jesteśmy razem od pół roku, w weekend wyskoczyliśmy do jego
znajomych na imprezę, wszyscy się upili , poznałam tam dziewczynę która ma faceta i dziecko
rozmawiałam z nią szczerze , wychodziłyśmy ciągle razem na papierosa , mój facet zapytał czy może z nią zatańczyć zgodziłam się on mi również pozwolił żebym zatańczyła z jego kolegą , zatańczyli oni dwa razy , po jakimś czasie myślałam że mój poszedł zapalić ale intuicja mi kazała iść do kuchni sprawdzić sytuacje ..
i to co tam zobaczyłam sprawiło że byłam w szoku wydawało mi się że mój facet przytulał tą dziewczynę i zwiałam do pokoju nie dowierzając w to co widzę , następnie po sekundzie przyszedł a ja powiedziałam żeby mnie zostawił strasznie się wkurzył powiedział że nic nie zrobił.
Ona również twierdziła że nic nie było i żebym nie była taka zazdrosna bo mnie on wokół palca oplącze..
Wróciliśmy do siebie do domu powiedział mi wtedy że to ona się do niego łasiła i przytuliła a że to dziewczyna jego dobrego kumpla to co on miał zrobić , poszedł spać a ja się szwendałam do 4 na mieście z szoku , przez 2 dni patrzyłam na niego z nienawiścią ciągle mówi że jej nie tykał i ze mnie kocha ze chce tylko mnie że go z nią nic nie łączy.. Nie wiem co sądzić ..On się zachowuje normalnie.
ElectricLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 22:25   #2
thirky
on tired little feet

Dot.: krzywa akcja z facetem..

Cytat:
Napisane przez ElectricLove Pokaż wiadomość
Cześć
Potrzebuje więcej innych opinii na temat tego co się wydarzyło w moim związku,
on ma 24 lata a ja 19 , mieszkamy razem .. Pracujemy , jesteśmy razem od pół roku, w weekend wyskoczyliśmy do jego
znajomych na imprezę, wszyscy się upili , poznałam tam dziewczynę która ma faceta i dziecko
rozmawiałam z nią szczerze , wychodziłyśmy ciągle razem na papierosa , mój facet zapytał czy może z nią zatańczyć zgodziłam się on mi również pozwolił żebym zatańczyła z jego kolegą , zatańczyli oni dwa razy , po jakimś czasie myślałam że mój poszedł zapalić ale intuicja mi kazała iść do kuchni sprawdzić sytuacje ..
i to co tam zobaczyłam sprawiło że byłam w szoku wydawało mi się że mój facet przytulał tą dziewczynę i zwiałam do pokoju nie dowierzając w to co widzę , następnie po sekundzie przyszedł a ja powiedziałam żeby mnie zostawił strasznie się wkurzył powiedział że nic nie zrobił.
Ona również twierdziła że nic nie było i żebym nie była taka zazdrosna bo mnie on wokół palca oplącze..
Wróciliśmy do siebie do domu powiedział mi wtedy że to ona się do niego łasiła i przytuliła a że to dziewczyna jego dobrego kumpla to co on miał zrobić , poszedł spać a ja się szwendałam do 4 na mieście z szoku , przez 2 dni patrzyłam na niego z nienawiścią ciągle mówi że jej nie tykał i ze mnie kocha ze chce tylko mnie że go z nią nic nie łączy.. Nie wiem co sądzić ..On się zachowuje normalnie.
przeczytałam inne Twoje wątki, chyba jesteś niereformowalna

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 22:36   #3
morbidesse
Rozeznanie

Ja też przejrzałam poprzednie wątki. Facet sprawia Ci problemy cały czas, nie szanuje Cię a Ty nadal chcesz z nim być. W dodatku teraz tuli się z jakąś laską w kuchni -,- serio, wierzysz, że on nic do niej ma ? Skoro to podobno ona się do niego przytulila to on nie mógł jej odepchnąć ?
Nie wierz w głupie tłumaczenie faceta i przejrzyj wreszcie na oczy.

„Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się.”
Winston Churchill

morbidesse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 22:45   #4
mary_poppins
sissy that walk

Za dziewczynami wyżej - to już trzeci wątek, w którym opisujesz beznadziejne zachowanie swojego faceta i nie wyciągasz z opinii i rad żadnych wniosków. A nawet z tego, że musisz o nim zakładać wątki, bo co raz coś odwala. A to Cię olewa, a to obraża, teraz przytula jakąś laskę jak tylko spuścisz go z oczu... Co on musi zrobić, żebyś przejrzała na oczy? Dziwne zachowanie faceta, nie na miejscu zachowanie faceta, krzywda akcja z facetem... Bycie z kolesiem, o którym ciągle tak piszesz, jest dla Ciebie jakąś nobilitacją, czy co innego Tobą kieruje?
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 22:46   #5
201803290936
Konto usunięte

Desperacja level master.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 22:46   #6
morbidesse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Za dziewczynami wyżej - to już trzeci wątek, w którym opisujesz beznadziejne zachowanie swojego faceta i nie wyciągasz z opinii i rad żadnych wniosków. A nawet z tego, że musisz o nim zakładać wątki, bo co raz coś odwala. A to Cię olewa, a to obraża, teraz przytula jakąś laskę jak tylko spuścisz go z oczu... Co on musi zrobić, żebyś przejrzała na oczy? Dziwne zachowanie faceta, nie na miejscu zachowanie faceta, krzywda akcja z facetem... Bycie z kolesiem, o którym ciągle tak piszesz, jest dla Ciebie jakąś nobilitacją, czy co innego Tobą kieruje?
Chyba musiałaby go nakryć w łóżku z jakąś laską chociaż podejrzewam, że i wtedy założyłaby wątek prosząc o rady

Winston Churchill

Stary 2016-01-11, 22:50   #7
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morbidesse Pokaż wiadomość
Chyba musiałaby go nakryć w łóżku z jakąś laską chociaż podejrzewam, że i wtedy założyłaby wątek prosząc o rady
Pewnie byłoby coś w stylu "jak to zobaczyłam, to uciekłam szybko z sypialni, potknęłam się, uderzyłam w głowę i może mi się to jednak wszystko przywidziało". Lub "uciekłam szybko i nie jestem pewna co widziałam. Poza tym może nie włożył".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-11, 22:57   #8
morbidesse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Pewnie byłoby coś w stylu "jak to zobaczyłam, to uciekłam szybko z sypialni, potknęłam się, uderzyłam w głowę i może mi się to jednak wszystko przywidziało". Lub "uciekłam szybko i nie jestem pewna co widziałam. Poza tym może nie włożył".
Hahahah tak albo "Tż powiedział, że to ona się do niego łasiła i się na niego rzuciła" albo "Obydwoje twierdzą, że między nimi do niczego nie doszło. Może mi się tylko wydawało, że byli nadzy"

Winston Churchill

Stary 2016-01-12, 02:38   #9
niebieskosc4
Raczkowanie

Coś dużo masz z nim problemów Chcesz odkupić jakieś winy będąc z nim, czy uważasz, że już nie znajdziesz innego?
niebieskosc4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 06:23   #10
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usunięte

A jakbys go nakryla na seksie to tez by Ci wmowil, ze nic nie zaszlo, bo bezposrednio jeo penisa wchodzacego w jej pochwe nie widzialas? I tak w ogole to ona chciala, a co on biedny mial robic?
Jak po pol roku zwiazku masz takie akcje to najdalej za dwa lata tak Ci sie bedzie tlumaczyl. To od Ciebie zalezy czy te dwa lata stracisz czy zadbasz o siebie juz teraz.
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 11:00   #11
MaryJaneKS
Raczkowanie

Moja byla już koleżanka też nakryła swojego faceta z jej przyjaciółką jak na imprezie przytulał ją i przyciskał do lodówy on też jej wmawiał, że to nic takiego, ona uwierzyła i teraz wmawia sobie że taka sytuacja nie miała miejsca. Wmawia też sobie, że wcale nie sypia z jej najlepszą przyjaciółką za jej plecami, mimo że wiedzą o tym wszyscy, łącznie z rodziną tego faceta.
Cóż...nauczona sytuacją z własnego otoczenia nie radziłabym wierzyć we wszystko co mówi facet, skoro pewne sytuacje widziałaś na własne oczy.
MaryJaneKS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-12, 11:43   #12
aleks_90
Zadomowienie

Oj tam gdyby doszło do seksu to by było "pewnie sie potknął" -hit ostatnio xD
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 15:32   #13
Bllanca
Raczkowanie

Nie czytałam Twoich poprzednich wątków, więc się wypowiem co do tego jednego.
To, że obejmował koleżankę nie znaczy nic. Z tym się absolutnie zgadzam.
Jeśli to nie jednorazowa taka akcja - a chyba nie pierwsza - to go kopnij w dupę i nie daj się oszukiwać. Jak Ty się nie szanujesz i dajesz okłamywać to nic dziwnego, że facet to wykorzystuje i nie szanuje Ciebie.
Bllanca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 15:37   #14
monia9595
Przyczajenie

Heh, faktycznie - poprzednie wątki sugerują jedno - rady, które dostajesz od forumowiczek nie są przez Ciebie stosowane? Po co więc zakładasz kolejny wątek i pytasz?

Ale odpowiem Ci, byś nie czuła się atakowana. Jeśli sama nie wiesz, to co my możemy powiedzieć więcej? Ty tam byłaś, Ty to widziałaś... i Ty po raz kolejny mu uległaś. Olej go, ileż można...
monia9595 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-12, 17:01   #15
GdyKochamy
Zadomowienie

Wracaj do rodziców lepiej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-12, 17:59   #16
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bllanca Pokaż wiadomość
Nie czytałam Twoich poprzednich wątków, więc się wypowiem co do tego jednego.
To, że obejmował koleżankę nie znaczy nic. Z tym się absolutnie zgadzam.
Jeśli to nie jednorazowa taka akcja - a chyba nie pierwsza - to go kopnij w dupę i nie daj się oszukiwać. Jak Ty się nie szanujesz i dajesz okłamywać to nic dziwnego, że facet to wykorzystuje i nie szanuje Ciebie.

Zgadzam się.

Nie czytałam innych wątków, ale dla mnie to normalne, że czasami na jakiejś domówce rozmawia się z ludźmi na różne tematy. Ostatnio sama po alkoholu zrobiłam się miękka i jak zeszła rozmowa na przykry dla mnie temat to się rozkleiłam i kolega mnie przytulił i pocieszał. Dla mnie takie coś jest normalne. Inna rzecz, że chyba się da też rozpoznać przytulanie od "przytulanie, mam na ciebie ochotę".
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-13, 00:19   #17
solll01
Raczkowanie

Masz 19 lat, za sobą same raczej średnie związki i pakujesz się w kolejny jeszcze z mieszkaniem razem po 6msc? Gdzie Ci się tak spieszy?

Wysłane z tapatalk
solll01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości