|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
krzywa akcja z facetem..
Cześć
Potrzebuje więcej innych opinii na temat tego co się wydarzyło w moim związku, on ma 24 lata a ja 19 , mieszkamy razem .. Pracujemy , jesteśmy razem od pół roku, w weekend wyskoczyliśmy do jego znajomych na imprezę, wszyscy się upili , poznałam tam dziewczynę która ma faceta i dziecko rozmawiałam z nią szczerze , wychodziłyśmy ciągle razem na papierosa , mój facet zapytał czy może z nią zatańczyć zgodziłam się on mi również pozwolił żebym zatańczyła z jego kolegą , zatańczyli oni dwa razy , po jakimś czasie myślałam że mój poszedł zapalić ale intuicja mi kazała iść do kuchni sprawdzić sytuacje .. ![]() i to co tam zobaczyłam sprawiło że byłam w szoku wydawało mi się że mój facet przytulał tą dziewczynę i zwiałam do pokoju nie dowierzając w to co widzę , następnie po sekundzie przyszedł a ja powiedziałam żeby mnie zostawił strasznie się wkurzył powiedział że nic nie zrobił. Ona również twierdziła że nic nie było i żebym nie była taka zazdrosna bo mnie on wokół palca oplącze.. Wróciliśmy do siebie do domu powiedział mi wtedy że to ona się do niego łasiła i przytuliła a że to dziewczyna jego dobrego kumpla to co on miał zrobić , poszedł spać a ja się szwendałam do 4 na mieście z szoku , przez 2 dni patrzyłam na niego z nienawiścią ciągle mówi że jej nie tykał i ze mnie kocha ze chce tylko mnie że go z nią nic nie łączy.. Nie wiem co sądzić ..On się zachowuje normalnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
on tired little feet
|
Dot.: krzywa akcja z facetem..
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja też przejrzałam poprzednie wątki. Facet sprawia Ci problemy cały czas, nie szanuje Cię a Ty nadal chcesz z nim być. W dodatku teraz tuli się z jakąś laską w kuchni -,- serio, wierzysz, że on nic do niej ma ? Skoro to podobno ona się do niego przytulila to on nie mógł jej odepchnąć ?
Nie wierz w głupie tłumaczenie faceta i przejrzyj wreszcie na oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
sissy that walk
|
Za dziewczynami wyżej - to już trzeci wątek, w którym opisujesz beznadziejne zachowanie swojego faceta i nie wyciągasz z opinii i rad żadnych wniosków. A nawet z tego, że musisz o nim zakładać wątki, bo co raz coś odwala. A to Cię olewa, a to obraża, teraz przytula jakąś laskę jak tylko spuścisz go z oczu... Co on musi zrobić, żebyś przejrzała na oczy? Dziwne zachowanie faceta, nie na miejscu zachowanie faceta, krzywda akcja z facetem... Bycie z kolesiem, o którym ciągle tak piszesz, jest dla Ciebie jakąś nobilitacją, czy co innego Tobą kieruje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Desperacja level master.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Coś dużo masz z nim problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
A jakbys go nakryla na seksie to tez by Ci wmowil, ze nic nie zaszlo, bo bezposrednio jeo penisa wchodzacego w jej pochwe nie widzialas? I tak w ogole to ona chciala, a co on biedny mial robic?
![]() Jak po pol roku zwiazku masz takie akcje to najdalej za dwa lata tak Ci sie bedzie tlumaczyl. To od Ciebie zalezy czy te dwa lata stracisz czy zadbasz o siebie juz teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Moja byla już koleżanka też nakryła swojego faceta z jej przyjaciółką jak na imprezie przytulał ją i przyciskał do lodówy
![]() Cóż...nauczona sytuacją z własnego otoczenia nie radziłabym wierzyć we wszystko co mówi facet, skoro pewne sytuacje widziałaś na własne oczy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oj tam gdyby doszło do seksu to by było "pewnie sie potknął" -hit ostatnio xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie czytałam Twoich poprzednich wątków, więc się wypowiem co do tego jednego.
To, że obejmował koleżankę nie znaczy nic. Z tym się absolutnie zgadzam. Jeśli to nie jednorazowa taka akcja - a chyba nie pierwsza - to go kopnij w dupę i nie daj się oszukiwać. Jak Ty się nie szanujesz i dajesz okłamywać to nic dziwnego, że facet to wykorzystuje i nie szanuje Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Heh, faktycznie - poprzednie wątki sugerują jedno - rady, które dostajesz od forumowiczek nie są przez Ciebie stosowane? Po co więc zakładasz kolejny wątek i pytasz?
Ale odpowiem Ci, byś nie czuła się atakowana. Jeśli sama nie wiesz, to co my możemy powiedzieć więcej? Ty tam byłaś, Ty to widziałaś... i Ty po raz kolejny mu uległaś. Olej go, ileż można... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wracaj do rodziców lepiej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Nie czytałam innych wątków, ale dla mnie to normalne, że czasami na jakiejś domówce rozmawia się z ludźmi na różne tematy. Ostatnio sama po alkoholu zrobiłam się miękka i jak zeszła rozmowa na przykry dla mnie temat to się rozkleiłam i kolega mnie przytulił i pocieszał. Dla mnie takie coś jest normalne. Inna rzecz, że chyba się da też rozpoznać przytulanie od "przytulanie, mam na ciebie ochotę".
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Masz 19 lat, za sobą same raczej średnie związki i pakujesz się w kolejny jeszcze z mieszkaniem razem po 6msc? Gdzie Ci się tak spieszy?
Wysłane z tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.