|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię: Kenneth Cole, Yves Rocher, Gloria Vanderbilt CZERWIEC
Witajcie!
Na wstępie przyznaję się, że jestem tu nowa, nigdy jeszcze nic nie wystawiałam i dopiero co przeczytałam regulamin, więc jakbym coś robiła nie tak, to proszę mnie upomnieć ![]() Jestem z Poznania i interesowałaby mnie najbardziej wymiana z osobami z tego miasta, ponieważ wolałabym się spotkać i wymienić, a nie przesyłać paczki, o ile nie jest to wbrew regulaminowi ![]() Do wymiany mam 3 zapachy, nowe, oryginalne (zakupione w perfumy-perfumeria, w stacjonarnym sklepie yves rocher oraz w rossmannie; dysponuję opakowaniami do wszystkich z wyjątkiem zapachu z yves rocher; na życzenie mogę wrzucić zdjęcia): - Kenneth Cole Black for Women (30 ml, ubytek kilku testowych psików) - Yves Rocher Voile d'ambre (50 ml, ubytek ok. 5 ml) - Gloria Vanderbilt (100 ml, ubytek kilku psików testowych) (Powyższe zapachy stanowią wynik niepohamowanej ciekawości i upodobania do zakupów w ciemno ![]() Poszukuję: Halloween del Pozo (w wersji klasycznej), lub jakiegoś świeżego, czystego zapachu, odpowiedniego na cieplejsze dni, ponieważ moja szafka z perfumami pęka w szwach od ciężkich, słodkich perfum ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez fleur_deLys Czas edycji: 2014-07-07 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię: Kenneth Cole, Yves Rocher, Gloria Vanderbilt
W kwestii formalnej
![]() ![]() I wymiany osobiste są dozwolone ![]() No i powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Wprawdze nie jestem z Poznania, ale moze cos u mnie za ktores?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Misianka, dziękuję bardzo za sugestię i wsparcie moralne
![]() Katja, dziękuję bardzo, ale nie widzę nic dla siebie ![]() Iryska, również dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
- Kenneth Cole Black for Women (30 ml, ubytek kilku testowych psików)
- Yves Rocher Voile d'ambre (50 ml, ubytek ok. 5 ml) - Gloria Vanderbilt (100 ml, ubytek kilku psików testowych) - Pinio Silvestrone (100 ml, jw.) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienię: Kenneth Cole, Yves Rocher, Gloria Vanderbilt CZERWIEC
Do powyższych zapachów dokładam z innej beczki
![]() krem BB Mizon Watermax, spf 25, 50 ml (ubytek znikomy, dosłownie dwie krople do testów, niestety dla mnie zbyt ciemny, choć generalnie jasny dla kogoś o normalnym kolorycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Może coś u mnie za yr?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, ja po Kennetha,Glorię i co to jest ten Pinio ? Żadnych informacji nie znalazłam. Oprócz wątku mam Lolitę Si, Oriflame Mirage, Gres Cabotine Gold,Diesel fuel life, Lopez Deseo to nie są słodziaki, napewno jeszcze coś znajdę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Poszperam jeszcze za świeżakami. Różany mam tylko Ungaro,ale to nie ten typ róży. Moment Bonheur pewnie też się nie nada. Rose absolue ale dezodorant ma ragutka, a perfumy sprawdź czy nie ma Wooden pints,bo ma kilka wycofanych z Yves perfum. Tylko,że wooden nie wymienia się na perfumy. A Pinio to taki dziwaczek ,ja lubię dziwaczki i flaszeczka jest śliczna, pozdrawiam
Jeszcze a propo Halloween sprawdź Elvie Oriflame, ja wyczuwam w nim podobne nuty,nie od razu ale potem,jak już osiądzie na skórze, no i można go upolować za grosze ,wiem,że to nie to samo,ale klimaty bardzo zbliżone, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Hej! Posiadam halloween oraz Rose Absolue ale tak jak napisała Iryska, nie szukam perfum ;-) (aktualnie pozbywam się całej kolekcji). Ale zapraszam, może akurat masz coś z mojej wish listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Jeśli masz taki duży kufer na biżuterię, to bardzo prosiłabym o zdjęcie. Nie szukam małych czy nawet średnich kuferków czy szkatułek ponieważ takie mam i nie sprawdzają się u mnie. Wolałabym mieć wszystko w jednym miejscu by nie szukać gdy czegoś potrzebuję.
Chętnie zobaczę te wisiorki, szukam czegoś co mi się oczywiście spodoba. A najczęściej podobają mi się duże, masywne rzeczy, w ogólnie rozumianym stylu retro. Poszukuję takich dużych pierścieni ze srebra, z kamieniami, masywnych kopuł, bogato zdobionych ![]() Kocham też bursztyn (w srebrze). Także jakbyś coś miała takiego, to chętnie obejrzę, no i oczywiście ciekawa jestem tych wisiorków ![]() .... I tak sobie jeszcze pomyślałam, nie chciałabym Cię fatygować kilka razy, także jak możesz to zrób proszę jeszcze zdjęcie tych kolczyków i w ogóle wszystkiego z biżuterii co mogłabyś przeznaczyć na ewentualną wymianę, może akurat znajdę coś dla siebie ![]() ................. Kuferek naprawdę śliczny jednak jeszcze za mały ![]() Czekam w takim razie na zdjęcia ![]() Pozdrawiam! ![]() ............. 666 post ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-07-10 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no, szkoda, że za mały
![]() Przyznaję przy tym, że nie mam pojęcia czy ten duży wisior z czarnym oczkiem to na pewno srebro.. a i jutro dorzucę też resztę zdjęć biżuterii ![]() Edytowane przez fleur_deLys Czas edycji: 2014-07-10 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Hej!
Dzięki za fotki ![]() ![]() Kuferek naprawdę uroczy, chociaż wolałabym ciut większy ale właśnie zależy mi na tych przegródkach. No nie wiem, pomyślę jeszcze jeśli pozwolisz ![]() Podoba mi się ten naszyjnik z bursztynkiem ![]() A Wilczy Młot już posiadam, a jakże... ![]() ... lubię też, rzecz jasna motywy celtyckie/wikińskie/słowiańskie ![]() ![]() ![]() ![]() Może coś jeszcze wpadnie mi w oko ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-07-10 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Hej! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, byliśmy całą sobotę na wycieczce, nie miałam dostępu do internetu.
Chcialabym jednak ten kufer z Apartu (wizualnie podoba mi się ten drugi) ale zależy mi na szufladach i przegrodkach. Podoba mi się też ten naszyjnik z bursztynem. Co byś chciała w zamian? ... Acha, no i nie jestem niestety z Poznania więc ewentualna wymiana musiałaby się odbyć za pośrednictwem Poczty Polskiej ![]() Edytowane przez 201608171256 Czas edycji: 2014-07-12 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Spoko, nie ma problemu.
Gdybyś w swoim wątku miała napisane, że wymieniasz się wyłącznie osobiście, zupełnie wykluczając wysyłkę, oszczędziłabym Ci czasu i na pewno bym nie napisała do Ciebie. Myślę, że tu większość bywalczyń wolałaby się spotykać i wymieniać osobiście (żeby zaoszczędzić pieniądze na wysyłce) ale i tak większość wymian jest realizowana wysyłkowo. Wysyłane przedmioty starannie się zabezpiecza, a cenniejsze paczki można ubezpieczyć (ubezpieczenie do 500 zł kosztuje tylko kilka zł więcej niż zwykła paczka). Ale spoko, rozumiem że masz złe doświadczenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.