![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad: Clarins, NARS, Lancome, Laura Mercier, Clinique, Estee Lauder..
Witam Kochane
![]() Zasady takie, jak w każdym wątku ![]() ![]() - Clarins Eyeshadow 09 Lavender Tea (użyty 1 raz, przepiękny odcień, nie pomyślałam przy zakupie, ale mam coś już bardzo podobnego w swojej kolekcji.. Chetnie wymienię na jakiś inny pojedynczy cień o podobnej wartości) - Clarins Color Quench Lip Balm w odcieniu 03 (NOWY, NIEOTWIERANY, jest kartonik) - NARS Radiance Enhancing Pro-Prime Primer (użyty parę razy) - NARS paleta And God Created A Woman (użyta niewiele razy, zastanawiam się nad oddaniem, jeśli już, to za jakąś paletę np Naked 2) - Max Factor cień do powiek Savage Rose (1 raz użyty) - Sephora eyelinery odcienie: Dying for Shoes i Sailor Kiss (użyty 1 raz każdy) - Sephora Rozświetlający korektor 03 (użyty 2 razy) - Laura Mercier Lip Glace Bare Pink (użyty 1 raz) - Estee Lauder Pure Color Rock Candy (użyty 2 razy) - Clinique Chubby Stick miniaturka Super Strawberry (użyta raz) niestety nie mój kolor - Lancome Juicy Tubes Fruity Pop (użyty raz) - Lancome Juicy Tubes Sesame (NOWY) - Lancome Juicy Tubes Pamplemousse (użyty 1 raz) - The Body Shop Lip Balm Honey (użyty raz) - Revlon Lip Butter Sugar Frosting (użyty 2 razy) - Art Deco Baza pod cienie (użyta 2 razy) - NYX Round Gloss Mauve (NOWY) - Victoria's Secret Beauty Rush Bubble It Up (NOWY, brak folii, jedynie powąchany) DOKŁADKA - Bourjois róże w kolorach 54 i 16 (54 NOWY, 16 raz użyty) Edytowane przez xPoziomkax Czas edycji: 2014-11-03 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: Clarins, NARS, Lancome, Laura Mercier, Clinique, Estee Lauder..
Ciężko mi proponować, bo nie wiem, co wpadło Ci w oko
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Odpisywałam Ci już dwa razy odnośnie pianki Clarins
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oooo to pojechałam po bandzie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Jeśli miałabyś coś z tego co szukam to bardzo chętnie ![]()
![]() |
#9 |
Wieczne Kutango
|
Po prostu próbuje to jakoś wykalkulować. Widziałam testety 100 ml Lolki za stówkę, a tutaj masz 20 ml więc nie wiem czy chce oddawać za to korektor no i myślę..
![]() |
![]() |
#11 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - Clarins Eyeshadow 09 Lavender Tea - Art Deco Baza pod cienie (użyta 2 razy) - NYX Round Gloss Mauve (NOWY) ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Szkoda, bo ten cień taki ładny. Poza wątkiem dołożyłam mianowicie to: woda perfumowana Parisian Chic Avon, nowa 50ml tusz do rzęs Avon Luxe (Seduction Mascara, ten złoty), czarny, nowy w kartoniku szminka Avon Luxe, kolor High Style Coral (czerwono-pomarańczowy), nowa w kartoniku peeling do ciała Avon Planet Spa - Amazonian Treasures, z brazylijskimi jagodami acai, nowy, 200ml maseczka do twarzy Avon Planet Spa - Amazionan Treasures, 75ml, nowa tusz do rzęs Lancome Hypnose Doll Eyes, kolor 01 So Black, użyty kilka razy, z Douglasa Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-11-02 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
hej, czy znalazłabyś coś w moim wątku za bazę art. deco i Sailor Kiss sephory?
![]() |
#13 |
Czekam na Ragnarok
|
OK, to baza i błyszczyk NYX za tusz i maseczkę. Przechodzimy na PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Clarins Color Quench Lip Balm w odcieniu 03 (NOWY, NIEOTWIERANY, jest kartonik) - NARS Radiance Enhancing Pro-Prime Primer (użyty parę razy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#21 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
piszę w spr. cienia Clarins
ostatnio dołożyłam trochę rzeczy, ale piszesz, że chciałabyś inny cień za niego: mam poza wątkiem taką mini paletkę Estee (10 kolorów) not for sale, nowa, nietestowana nawet, z pędzelkiem... może byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Laura Mercier Lip Glace Bare Pink (użyty 1 raz)
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wieczne Kutango
|
Hej niestety nie
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Paletka kupiona rok temu na lotnisku we Frankfurcie
![]() Ta na 2 zdjeciu - kolory bialy połyskujące, zielenie, zloto, brązy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jasne, podam Ci nazwę, ale moze byc ok piatku? Do tego czasu jestem w moim studenckim mieszkanku, a paletka jest w domu.
Za oryginalność ręczę, bo osobiście ja kupowałam w butiku Bobbi Brown we Frankfurcie na lotnisku, a nie wydaje mi sie, by sprzedawali tam podróbki. Chociaz nie wiem czy potrzebna Ci nazwa paletki, bo gdybys ja chciała to i tak nie widze u Ciebie niczego, co ja bym chciała w zamian. Pozdrawiam Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2014-12-02 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, wiesz co no nie nie wydaje mi sie, bo nie kupuje kosmetyków przez internet itd, większość w D/S albo wlasnie w markowych butikach. Ta konkretna paletka jest sprzed roku, moze 1,5. I wiem, ze u mnie w Katowicach jej nie było. Mam sporo kosmetyków BB i az zapytam zapryjaznionej konsultantki Bobbi, ale nie raz widziała moje kosmetyki i nic nie sugerowała. Paletka jest opisana z gory nazwa firmy (mam inne paletki Bobbi i wyglądają tak samo), od dołu tez ma naklejkę z opisem. A aplikatorem faktycznie... Zazwyczaj sa pędzelki, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja po cienie Nars
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- W czwartek wkleję ci zdjęcia , nie mam próbek baz ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
myślę nad narsem, ale chyba się nie zdecyduję...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.