![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W sierpniu Chanel, Smashbox, EL, TBS, Essie i inne za wish!
Po porządkach w kosmetyczce znalazłam na wymianę parę rzeczy, których już nie używam. Ponieważ przechodzę na minimalizm kosmetyczny i to są już jedyne zbędne mi rzeczy, chciałabym wymienić się wyłącznie na rzeczy z wish, czyli:
- jasny podkład bez żółtych tonów (najchętniej Clarins Everlasting, Clinique Superbalanced oraz Pharmaceris w kolorze 01) - apteczny żel do mycia twarzy (najchętniej Avene Cleanance lub Iwostin) - srebrna biżuteria - jasny prasowany puder matujący - NOWE błyszczyki (przejrzyste lub w odcieniach różu) - wkłady do maszynki Gillette Venus Breeze - rzeczy codziennego użytku: zmywacz do paznokci, podpaski, tampony, waciki kosmetyczne - bibułki matujące Inglot - herbatki białe, zielone i czerwone - ładna, chętnie markowa, kosmetyczka do torebki - ogólnie skórzane torebki w różnych rozmiarach ![]() Nie wykluczam przyjęcia rzeczy spoza wish, ale zaznaczam, że interesuje mnie raczej wyłącznie średnia/górna półka oraz produkty naturalne i apteczne. W zamian wymienię: TWARZ: - podkład w kompakcie Chanel Vitalumiere Aqua w kolorze 22 Beige Rose z SPF15 (zostało minimum 70%, kod 4301) - puder Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w kolorze Light (używany ok. 10 miesięcy - opakowanie lekko zmasakrowane od noszenia w kosmetyczce, ale ze szczelnością wszystko OK) - podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% - podkład The Body Shop Oil Free Balancing Foundation (raz użyty) INNA KOLORÓWKA: - masło do ust Korres Wild Rose, delikatnie koloryzujące (kilka razy użyte) - podwójne cienie do powiek Clinique w odcieniu 210 deco-dence (beżowo-brązowe), kod T59, ubytek znikomy - miniatura podwójnych cieni do powiek Lancome Color Focus Duo w odcieniu 302 Round midnight (pastelowy róż i grafit), kilka razy użyte - duża (4 ml) miniatura rozświetlacza Benefit High Beam, nowa - grafitowy eyeliner w żelu Alverde kupiony w Berlinie (nowy, nieotwierany) LAKIERY DO PAZNOKCI: - pastelowo-żółty lakier Rimmel Lasting Finish w odcieniu 058 Lemon Drop, nowy, nieotwierany - delikatny różowy lakier Essie w odcieniu 18 Pink Diamond (ze 2 razy użyty) PIELĘGNACJA: - perfumowany balsam do ciała Yves Rocher So Elixir (nowy) - odświeżający żel pod oczy w kulce Sephora (zostało ok. połowy) - test do mierzenia pH w okolicach intymnych AKCESORIA: - sztuczne rzęsy z limitowanej kolekcji Crazy Horse by Sephora wraz z klejem do ich zamocowania (oczywiście nowe) - zestaw papilotów Oriflame (oczywiście nowy) - duży pędzel do pudru Maestro - skośny pędzel do różu Elite - gąbeczka Beauty Blender, kilka razy użyta (oryginał) Z uwagi na permanentny brak czasu, najchętniej wymienię się osobiście w Poznaniu (pracuję w centrum). Możemy również umówić się na wysyłkę, ale to raczej wyłącznie w przypadku konkretów z wish. Chętnie wymienię nawet cały wątek za kilka potrzebnych rzeczy ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2014-09-03 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W sierpniu Chanel, Smashbox, EL, TBS, Essie i inne za wish!
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
moze conieco za high beam?
Maseczki azjatyckie mam z reguly po dwie sztuki danego rodzaju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- podkład w kompakcie Chanel Vitalumiere Aqua w kolorze 22 Beige Rose z SPF15 (zostało minimum 70%, kod 4301)
- puder Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w kolorze Light (używany ok. 10 miesięcy) coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a możesz zrobić dokładniejsze zdjęcie beautylendera żebym widziała stan i podać mi kod high beam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Myślę że na pewno:
- szampon Glisskur, - maskę do włosów - chodzi ci o tą z celii czy vitaldermu? - Farmona, Fresh&Beauty, rytualne masło do ciała z zieloną herbatą i limonką, 200 ml NOWY - Bielenda, mleczko do ciała jagoda acai i awokado, 250 ml, NOWY - Green Pharmacy, masło do ciała: drzewo herbaciane i zielona glinka, 200 ml, NOWY - antyperspirant Rexona - powiedzmy z 6-8 azjatyckich masek w płatach co do kremow BB musisz uściślić, które kremy cię interesują bądź które próbki. w tej chwili z kramow BB negocjuję tylko Jarta+. Edytowane przez kitschia Czas edycji: 2014-08-22 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jestem baaaardzo zainteresowana sukienkami, także proszę o fotki
![]() o ile są to moje rozmiary tzn. duże s / m / małe l (jestem dość uniwersalna jak widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a oto co mi się podoba:
- podkład w kompakcie Chanel Vitalumiere Aqua w kolorze 22 Beige Rose z SPF15 (zostało minimum 70%, kod 4301) - puder Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w kolorze Light (używany ok. 10 miesięcy) - podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% - duży pędzel do pudru Maestro - skośny pędzel do różu Elite - gąbeczka Beauty Blender, kilka razy użyta (oryginał) ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
szary i granatowy to jak najbardziej moje kolory
![]() bordo mniej... ale wrzuć, może akurat wpadnie mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za - podkład w kompakcie Chanel Vitalumiere Aqua w kolorze 22 Beige Rose z SPF15 (zostało minimum 70%, kod 4301)
- puder Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder w kolorze Light (używany ok. 10 miesięcy)? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za: duża (4 ml) miniatura rozświetlacza Benefit High Beam, nowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za :
Lakier essie Pędzel maestro? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dopiero zauważyłam dopisek. Podkład oczywiście nie przecieka, nie udało sie uciec ani kropli
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Tak, wiem, chciałam po prostu przetestować
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- proponuje praktycznie cały skin79 classic balm, ze 2 maski w placie (tu juz rodzaj musialabys sama sobie wybrac) plus z 5 probek np innych kremow BB? ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- hej, mysle ze sam high beam wystarczy, maseczki oczywiscie dolacze. jakbys tylko podala jeszcze jaki masz odcien skory: bb najczesciej swietnie sprawdzaja sie na skorze dosc jasnej, jedne kremy kicają w kierunku typowego różźu, drugie w żółty. do cery mieszanej w kierunku tlustej (sama kiedys taka mialam) swietnie spisuje sie skin79 (tylko oprocz tej wersji pink i pearl drop). wiec ak podasz mi mnirj wiecej odcien i tonacje to postaram sie cos dobrac. oczywiscie wysle pierwsza, wiec jak juz bedziesz zdecydowana to adres na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc najbardziej zależałoby mi własnie na chanelu i smashboxie... za to co mi oferujesz mogę Ci ewentualnie oddać bourjois, lucy i próbki jelenia i nie wiem czy coś jeszcze
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się Beauty Blender i High Beam
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
akurat z tych dwóch nic nie wybiorę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo nie oddam lampy za sukienki
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
zobaczymy, rób te foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
kurcze, chyba do mnie nie przemawia, sorry
![]() masz coś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Kurcze, niestety nic więcej mi nie wpadło w oko
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety to co mi się podoba masz już zarezerwowane
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
- podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30%
- podkład The Body Shop Oil Free Balancing Foundation (raz użyty) podoba mi sie to i beauty blender ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- - podkład Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 03, kod BA1, zostało minimum 20-30% - podkład The Body Shop Oil Free Balancing Foundation (raz użyty) podoba mi sie to i beauty blender ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hejka, coś u mnie za gąbeczka Beauty Blender, kilka razy użyta (oryginał)?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Jakie dokładnie sa kolory tych podkladow? bo ja szukam ciemniejszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, oglądałam dzisiaj tego chanela i to nie mój kolor, jest zdecydowanie za różowy
![]() a za samego smasha to chyba nie opłaca się wymieniać... także zrezygnuję, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hej nadal byłabym zainteresowana Chanel oraz gąbeczka Beauty Blender, co byś za to u mnie widziała?
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- hej obydwa Diory i maseczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.