![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ubranka i biżuteria :-) Dokładka 10.11.05r.
Witam wszystkich!
![]() ![]() ![]() 1)Bluza biała z różowym paskiem na rekawie, stan bdb, noszona ok 3-4 razy, roz.34/36 2)bluzeczka czarna krótka z kwiatuszkami na ramiaczkach(z cyrkoni lub czegos podobnego), stan bdb, ubrana 1 raz- (nieaktualne) RÓŻOWIUTKA 3)bluzka biała z rekawem 3/4, noszona dosc czesto, stan db- (nieaktualne) TALA 4)bluzka bordowa z rekawem 3/4, noszona kilka razy, stan bdb- (nieaktualne) TALA 5)bluzeczka bordowa z różowym wzorkiem, stan bdb, ubrana 1 raz- (nieaktualne) paulisia_elk 6)bluzeczka czarno-szara (błyszcząca), stan bdb, ubrana 1 raz(na sylwestra) 7)sweter biało-różowy (melanż), ciepły,stan dobry,noszony kilka razy - (nieaktualne) bassienkaw 8)spodnie granatowe z czerwonymi sztruksowymi wstawkami, roz.36, noszone dość często,ale nie zniszczone 9)torebka brązowa (cieniowana od jasnego do ciemnego brązu),stan bdb,noszona kilka razy- (nieaktualne) SELINKA 10)torebka duża czarna (A4), noszona przez ok3 miesiące, ale nie zniszczona 11)spódniczka szara z lekkim wzorkiem kwiatowym,z rozcieciem na prawej nodze, na metce roz.M,ale chyba mniejszy w rzeczywistości,stan db, noszona kilka razy 12)kurtka z kapturem (jeans),kolor taki brudny niebieski, roz.M, stan bdb,noszona kilka razy 13)bluzeczka biala krótka, stan bdb, noszona 4-5 razy 14)bluzeczka biała krótka na ramiączkach cieńkich, ze sznurków na plecach, noszona kilka razy, roz.34/36 15)spódniczka biała krótka, plisowana, noszona kilkanascie razy - (nieaktualne) aga1616 16)okulary przeciwsłoneczne brązowe- (nieaktualne) aga1616 17)kolczyki długie srebrne 18)kolczyki srebrne wkrętki, z oczkiem(jakiś kamyczek) 19) srebrny pierścionek - (nieaktualne) bassienkaw 20)biale kolczyki plastikowe +2 biale bransoletki 21)kolczyki czarne (klipsy) 22)bransoletka z perełek 23)paski wąskie, nie noszone, kolor kremowy,czerwony i niebieski- (kremowy nieaktualny) bassienkaw 24)pasek z jeansu,noszony 2 razy 25)pasek rózowy i szary, nie noszone DOKŁADKA!!! 10.11.2005r. FOTKI na str.3 !!! 26)Golf cieplutki, kolor bardzo jaśniutki beż-prawie biały,z efektownym zameczkiem(można rozpiąć),stan idealny,ubrany 2 razy 27)sweterek kremowy, roz.S, noszony kilkanaście razy ale stan bdb 28)kozaczki(kowbojki), roz.39, cieplutkie i wygodne, nosilam je kilkanascie razy,ale niestety sa za duze ![]() 29)torebka biała, stan db,bo ma 3 kreski niewielkie od długopisu, ale chyba da sie czyms zmyc dlugopis,ale nie wiem czym- (nieaktualne) aga1616 30)bluzka czarna z rekawkiem 3/4 i kokardka do zawiazania z przodu, stan db- (nieaktualne) iwona200 31)bluzeczka fioletowa na ramiączkach,na metce roz. XL, ale to malutka bluzeczka na S lub XS,kolor typowy fiolet,ale nie wyszedł na zdjęciu 32)spódniczka bordowa w czarne kwiaty,za kolano, stan bdb,na metce roz.L,kolor mocny bordo,ale nie wyszedl na zdjęciu 33)spódniczka kremowa w różyczki, letnia,za kolano, roz.36,dopasowuje sie do ciała,stan db, noszona dość często 34)białe majteczki koronkowe, na metce roz. 34/M 35)strinki granatowe, na metce roz.M, ale wyglądaja na malutkie tzn. na jakies S(byly jako dodatek do gazety wiec nie maja metki) 36)pasek w kolorze srebrnym, dl.80cm- (nieaktualne) iwona200 37)pierscionek w kolorzez srebrnym, cos jak kwadratowa obrączka 38)wisiorek serduszko w kolorzez srebrnym 39)kolczyki gwiazdki wkrętki, pozłacane 40)torebka czarno-czerwona, noszona dość często, stan db- (nieaktualne) aga1616 41)torebka kremowa, noszona bardzo czesto, ale rozlecialy mi sie butki w takim kolorze wiec do niczego mi nie pasuje Zaraz sprobuje wkleic zdjecia .pa ![]()
![]() Edytowane przez Marti_ Czas edycji: 2005-11-29 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ubranka i biżuteria :-)
cd.....
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Selinko wymiary:
wys.17cm dl.29-31cm(szersza na dole) szer.6cm ale można duzo do nie włożyć. W środku ma 2 kieszonki na zamek. A czego szukam??Objetnie-musi mi cos wpasc w oko.Pa
![]() Edytowane przez Marti_ Czas edycji: 2005-10-20 o 18:36 Powód: pomyłka przy mierzeniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kodeinko rozmiarku nie ma podanego.Moim zdaniem zmiesci sie osoba miedzy 34,36,38 tylko dosc szczupła w pasie. Tzn w wakacje mialam ok 68cm w pasie i bylo na styk, ale jakbym miala mniej to nawet lepiej.Chociaz gdyby sie komus chcialo to wystarczy ze przeszyje 2 guziki(jest na 2 guziki) i bedzie szersza.Jest z raczej nierozciagajacego sie materialu.Pa
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oj to się nie zmieszcze
![]() a pierscionek to jaki to rozmiar? i czego szukasz na wymiane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej Marti!!
Interesują mnie u Ciebie bluzeczka biała i bordowa z rękawem 3/4 i ewentualnie torebka czarna i te cienkie paski. Jaką długośc ma pasek u torebki i jakiej długości są paski? Mój wątek na wymianę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
rezerwuje bluzeczke biala z rekawem 3/4 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=196189
i borodowa z rekawem 3/4.. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kodeinko moge ci podac średnice wew. pierscionka 17mm, wg rozmiarow to chyba 14(tak wynika z tabeli).Ja go nosilam na srodkowym palcu.
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Tala paseczki mają dl.100cm(1m), natomiast pasek od czarnej torebki jest długi ,ale regulowany (65cm+21cm),ale ja nosilam na jak najkrotszym pasku.
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Szerokosc bluzki z jednej strony 34cm.Bez problemu sie naciagnie.Material mily w dotyku, 95%viskon 5%elastan.
Tylko NasteCzka pytala pierwsza o ta bluzeczke...Czekam na jej odpowiedz.
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
NasteCzko podoba mi sie torebka czarno-biala i bluzeczka Angel
Tala mozesz mi podac wymiary tej brazowj bluzki z dlugim rekawem?? Gabi79 czy sweterek wrzosowy jest aktualny??Mozesz mi podac jego wymiary oraz bezrekawnika polgolfa z terranovy?? Pa!
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Selinko nie zapomnialam,tylko sporo tych kosmetykow i gdybys sie zdecydowala to musialabym sie bardzo dokladnie wczytac w twoj watek zeby wybrac,a teraz nie bardzo mam czas.Musze zwolnic komputer.Ale wroce po poludniu lub pod wieczor.Pa
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Marti.. sweterek H&M poki co jest zarezerwowany. a bezrekawnik ma takie wymiarki:
Biust 40, pas, 29, dlugosc 45. daj znac czy decydujesz sie ( ja bym wolala za biala bluzeczke) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.