|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
PRADA,CHANEL,YSL I WIELE INNYCH -sierpniowe wymiankinieaktualne Witam serdecznie w sierpniowym wątasku ZA ODLEWKI I PRÓBKI SZUKAM ODLEWEK TOP WISH; Chanel -CHANCE KLASYK LUB TENDRE Givenchy-Eaudemoiselle Dior-J'Adore EDP POZA TYM; DIOR- MISS DIOR, PURE POISON ,EAU SENSUELLE, Inne zapachy również oczywiście mnie interesują ale w ciemno brać nie będę jeśli nie znam zapachu. Zapachy które mam, miałam pod poniższym linkiem; http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/5060/ rzeczy od postu 4-go wymieniam również na książki; *w szczególności dalszych części Darów Anioła OD 5-tej *książek Zafona oprócz Cienia wiatru *trylogii,sag w stylu tych które już przeczytałam a mam za sobą; Gra o tron,Oko jelenia,Igrzyska śmierci czy Medicus zapraszam ![]()
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-09-04 o 12:39 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PRADA,CHANEL,YSL I WIELE INNYCH -sierpniowe wymianki
DOKŁADKA 25,08
FURBY- ''jego osobowość''-wymienię TYLKO zapachowo, szczególnie zapach z wish stan idealny ,bez pudełka bo córka jakiś czas temu zrobiła mu z niego domek ![]() Zabawkę można łatwo zresetować i od nowa kształtować jego charakter według siebie.
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-08-25 o 18:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 26,08-OSTATNIE 2 ZDJĘCIA
ZESTAW 10 PRÓBEK- NOWY FOLIA-ZAPACHY WIDAĆ NA FOTO LUZEM NOWE PRÓBKI; INSTINCT FORBIDDEN -SPRAY PARISIAN CHIC-SPRAY FAR AWAY GOLD UNIQUE ROSE DLA NIEJ FLEUR foto1. miniatura DIOR DOLCE VITA 5ML -tylko testowana odlewka Calvin Klein -BEAUTY poj pocz.15 ml Maurer Wirtz MUSTANG-WOMAN-50 ml -ubytek widoczny na foto-ciężko mi określić zapach-takie kościelne kadzidło-bardzo trwały i mocny zapach.Na frag piszą że to kwiatowo-owocowe perfumy ale mój nos odczuwa je zupełnie inaczej. http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ma...oman-1753.html-IRYSKA Adrienne Vittadini-AV- poj.pocz. 100 ml, świeżuch z pudrową nutą http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ad...i/AV-4898.html foto.2 próbki fabryczne poj.początkowa 1ml TOM TAILOR-NEW EXPERIENCE GUERLAIN-LA PETITE ROBE NOIR EDP -BĘDZIE OK POŁOWA DARIUSZ MICHALCZEWSKI- TIGER EMOTION FOR WOMEN SISLEY-EAU DU SOIR foto.3 próbki fabryczne poj.początkowa 1,5 ml ELISABETH ARDEN-UNTOLD TRUSSARDI-INSIDE AVON-FLEUR BOND NO.9 CACHAREL-AMOR AMOR HERRERA-212 VIP AGENT PROVOCATEUR-MAITRESSE DOLCE & GABBANA THE ONE DESIRE foto 4 próbki fabryczne poj.początkowa 2 ml LANVIN-MERRY ME HUGO BOSS- HUGO BOSS EAU FOR WOMEN CHRISTIAN LACROIX C'EST LA FITE LOEWE-AURA BEYONCE-HEAT REPETTO D&G POUR FEMME ELIE SAAB LE PARFUM THE BODY SHOP CASSIS ROSE GUCCI BY GUCCI foto 5 inne pojemności próbek COAL DIAMOND- SYLVIE VAN DER VAART -DAY FIRE Z LEWEJ NIGHT FIRE Z PRAWEJ -obie poj.pocz. 2,3 ml DESIGUAL-DESIGUAL FOR FUN pocz 1,7 ml EMANUEL UNGARO -UNGARO pocz 1,6ml YVES ROCHER -husteczka z zapachem SO ELIXIR GUCCI ENVY ME 1,7 ml NOWA foto 6 odlewki od lewej 1.GUCCI ENVY ME pocz 5ml 2.J.D.POZO.-HALLOWEEN pocz 5 ml 3.CACHAREL AMOR AMOR pocz 10 ml 4.GUCCI RUSH pocz 10 ml 5.GUCCI RUSH pocz 10 ml 6.MOSCHINO I LOVE LOVE pocz 10 ml 7.BANANA REPUBLIC ALABASTER pocz 10 ml 8,SPIRO SPIRO 10 ml foto 7 od lewej 9.GRES MARLENA DIETRICH MY DREAM pocz 10 ml 10,MICHAEL KORS -MICHAEL KORS pocz 10 ml 11,GUERLAIN- IDYLLE pocz 10 ml 12.SHALIMAR-PARFUM INITIAL pocz 10 ml 13,LALIQUE PERLES DE LALIQUE pocz 15 ml 14,YSL ELLE pocz 15 ml 15.YSL PARIS POUNT DES AMOURS pocz 15 ml miniatury Chanel -COCO IRYSKA Cartier- Panthere De Cartier 1,1 ml IRYSKA Versace - Gianni IRYSKA Caesars -Woman Extravagant Perfume 4 ml IRYSKA Trussardi Donna-pusty flakonik IRYSKA Azzaro - Oh Lala Magdama1 Ogólnie odnośnie tych miniatur -mam z wymiany,kompletnie nie znam tych zapachów gdyż to nie moja bajka jeśli chodzi o nuty więc nie wiem czy powinny pachnieć tak czy inaczej.Oddam wszystkie razem za jakąś fajną odlewkę czy zapach we flakonie który mnie zainteresuje.
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-09-02 o 12:15 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
YSL- PARISIENNE EXTREME EDP 30 ML - UBYTEK WIDOCZNY NA FOTO
oraz próbki: GUERLAIN-LA PETITE ROBE NOIR EDP -BĘDZIE OK POŁOWA AGENT PROVOCATEUR-MAITRESSE DOLCE & GABBANA THE ONE DESIRE LANVIN-MERRY ME HUGO BOSS- HUGO BOSS EAU FOR WOMEN CHRISTIAN LACROIX C'EST LA FITE LOEWE-AURA REPETTO ELIE SAAB LE PARFUM GUCCI BY GUCCI GUCCI ENVY ME 1,7 ml NOWA znajdziesz coś u mnie?
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cos za PRADA- CANDY FLORALE EDT 80 ML, TESTER , MINIMALNY UBYTEK-flakonik to prawdziwy rarytasik,przepiękny.Nies tety żadna Candy nie przypadła mi do gustu -KOD 40412- luty 2014 ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
:)
|
herve leger- intrigue 50 ml
coś u mnie? |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za
SISLEY-EAU DU SOIR ELISABETH ARDEN-UNTOLD HUGO BOSS- HUGO BOSS EAU FOR WOMEN LOEWE-AURA 6.MOSCHINO I LOVE LOVE pocz 10 ml 10,MICHAEL KORS -MICHAEL KORS pocz 10 ml 12.SHALIMAR-PARFUM INITIAL pocz 10 ml |
|
|
|
|
#9 |
|
:)
|
Bogusiu czy potrzebujesz wymiary?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() może znajdziesz coś u mnie za chanel, pradę lub ysl? |
|
|
|
|
#11 |
|
Wieczne Kutango
|
Hej coś za coco?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się szminka: Matte crimson
nawilżająco-kojący balsam do ciała z aloesem i wit c-jakiej firmy? i balsam do ust -on jest nowy? pozdrawiam
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
serum antycellulitowe o podwójnym działaniu
-nawilżająca odżywka do włosów z olejkiem arganowym -gruboziarnisty peeling do twarzy głęboko oczyszczający -eyeliner superextend black -ultralśniący błyszczyk w tubie-dreamy peach -róż do policzków the body shop pink quartz -TUSZ DO RZĘS aero volume -NAWILŻAJĄCY BALSAM DO UST ARBUZ znajdziesz coś u mnie?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam Cię bardzo, codziennie mam tyle na głowie, że nigdy nie zdążam zaczepić o jakieś CH, jutro będę w Arkadii, więc mam nadzieję, że będą mieli to Coco, bo inaczej...
. Jakby Ci się oczywiście trafiła wymarzona flaszka to nie patrz na mnie, ale myślę, że już jutro uda mi się je finalnie przetestować .
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Candy??
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie oddam J'adore za Paryżanke
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
jakiej pojemności masz little black dress i celebre?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
za mgiełkę podziękuję, ale little black dress 50ml i celebre 50ml chętnie przygarnę
![]() czy pasowałoby Ci za te zapachy - woda termalna la roche-posay 150ml - micel caudalie ? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
a czy podoba Ci się u mnie coś jeszcze? może zrobimy większą wymianę, bo mam chrapkę na Twoje zapachy
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Bogusiu,podoba mi sie u Ciebie kilka odlewek.CZy w ogole cos Ci u mnie w oko wpadnie? Zobacz...
![]() Poza watkiem mam miniaturke unikatu Noa Perle edp 7 ml z malym ubytkiem |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
czyli rozumiem, że flakony tylko na inne flakony...
a próbki? jak wyceniasz kilka próbek i co za nie byś chciała? DOLCE & GABBANA THE ONE DESIRE 1,5ml GUCCI BY GUCCI 2ml GUCCI ENVY ME 1,7 ml 14,YSL ELLE pocz 15 ml (ok.1/2)
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
14. YSL ELLE pocz 15 ml 5.GUCCI RUSH pocz 10 ml GUCCI ENVY ME 1,7 ml NOWA DOLCE & GABBANA THE ONE DESIRE TRUSSARDI-INSIDE GUERLAIN-LA PETITE ROBE NOIR EDP SISLEY-EAU DU SOIR ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
czy za te 4 próbki pasowałby Ci micel Eucerin nowy 125ml?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Ale minki stroisz
Perełek tez ok. 10 ml i Rush ok. 8 ml? Dobrze widzę,czy popitolilam cos? Mojego Bvlgari jest ok.10 ml + 6,5 ml odlewek,to ja wiem ze jest mniej Ale mialabys flaszke i Givenchy jest drogie,bo to ta pierwsza wersja.Chyba 500 zł kosztuje setka teraz,albo i lepiej...Moze cos bys jeszcze dobrala....,bo ja bym chciala CK.Perelki i Gucci Rush jedno ![]() Ale,jak Ci to Bogusiu nie odpowida,to przezyje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

. Jakby Ci się oczywiście trafiła wymarzona flaszka to nie patrz na mnie, ale myślę, że już jutro uda mi się je finalnie przetestować
Ale życzę owocnej wymiany