![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
Wrześniowy Misz Masz:D od S do XL:DZAPRASZAM DO BUSZOWANIA
Witajcie wracam do wymiam po rocznej przerwie nie szukam nieczego konkretnego ![]() noszę rozm M/L czasem XL zależy od firmy ![]() przypomnijcie się jeśli nie odzywam się przez kilka dni pracuję w innym mieście niż mieszkam i czasem wracam padnięta nie mając na nic ochoty;/
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-14 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowy Misz Masz:D od S do XL:D
Koszule/bluzki/tuniki *
Szyfonowa asymetria Amisu Asymetryczna koszula z dodatkiem koronki ![]() Kołonierzyk zdobiony srebnymi zakończeniami rozm M moim zdaniem M/L * Szyfonowy kobalt Atmosphere Fajna tunikowa koszula możliwość zawiązania na talii - posiada szfluwki Wada: odpadła część guzika przy kieszeni widać na zdjęciu rozm M moim zdaniem M/L * Plecy z kokardą z allegro fajna koszula odkrywająca plecy ![]() z tyłu widoczna kokarda jest półprzeźroczysta nówka - przymierzona! rozm uniwersalny * BRAK * Koralowa Reserved korolowa koszula ze stójką rozm S * BRAK!
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Koszule/bluzki/tuniki c.d. *
Pudrowa z falą Atmospehere? tunika z falą wycięte metki - z tego co pamiętam to Atmo pod nią należy mieć jakiś top rozm uniwersalny * Kokardka nn słodki topik zdobiony z tyłu kokardką lekko opada na biodra rozm M/L * z koronkowym kołnierzykiem Mohito koszulowa bluzka zdobiona kołnierzykiem ![]() z tylu łezka rozm M * ćwiekowa Bershka bokserka zdobiona ćwiekami rozm L * Koszulowa z podpiętymi rękawkami Reserved biała klasyczna koszula ![]() możliwość podpięcia rękawków ![]() rozm S moim zdaniem S/M * BRAK! * BRAK!
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Koszule/bluzki/tuniki c.d. * Z falą Vila ciekawy koralowy top falbana zdobiona ćwiekami podreśla biust rozm M moim zdaniem M/L * BRAK * Basic Cameui prosta zwykła koszula podpięte rękawki dekolt zapinany na guziczki rozm S moim zdaniem S/M * Asymetryczna Berge Ceglasta/ruda tunika odsłania ramię dodatkowo jest do niej pasek ![]() rozm uniwersalny * Oversize Monnari Sweterkowy oversize z kieszonką z przodu biały, tył żóły ![]() rozm S moim zdaniem S/M * z żabotem Reserved taliowana koszula z ozdobnym żabotem rozm XS moim zdaniem S/M * Koszula Atmosphere taliowana niebieska koszula dłuższa, zakrywa pupę rozm M moim zdaniem M/L * BRAK
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-14 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Koszule/bluzki/tuniki c.d. * Ciemnozielona fala Amisu tunika z dekoltem typu fala rękawki bufki ![]() rozm M moim zdaniem M/L * Tygrys Reserved tunika piaskowa ze złotym tygrysem ![]() rozm XS moim zdaniem uniwersalny * BRAK! * Różana pudrowa nn Wycięte metki tunika z odkrytmi plecami rękawki zdobione różami może też być jako mini sukienka rozm uniwersalny * Ramięczka Next tunika z odbniżoną talią słodka z tyłu mała łezka rozm S moim zdaniem S/M * Koronkowa Atmosphere tunika z dodatkiem koronki z tyłu jest wycięcie fajnie podkreśla figurkę rozm XL moim zdaniem L/XL
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Koszule/bluzki/tuniki c.d. * Morelka Carry Asymetryczna tunika przód lekko dłuższy, asymetryczny krój ala trapez rozm L * Koronkowa morelka Calliope koronkowa tunika krój bokserka bardzo fajna! rozm L * żółty ażur z allegro fajna koszula podobno hit z allegro rozm uniwersalny * Róże Next tunika ze zdobionym dekoltem rozm XL * Kwiatki Amisu mgiełka z łezką rozm M * Z falbaną nn koronkowa tunika na jedno ramię fajnie podkreśla figurkę rozm L moim zdaniem bardziej na M * Biała z krawatką Laura Scott fajna koszula oversize z dodatkiem krawatki, którą można wiązać wg upodobania rozm XS ale wypada na S/M oraz małe L * Asymetryczny Szyfon nn szyfonowa tuniczka odcinana lekka i sexi rozm S/M * Szyfonowe ponczo nn zdobiony dekolt posiada ozdobne guziczki ![]() fajny oversize ![]() rozm S ale moim zdaniem uniwersalny
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sukienki * BRAK! * mała czarna z dekoltem z allegro sexi mała czarna z dekoltem na Mnie za duża ![]() rozm XL * Bordowa z falbaną Rainbow klasyczna elegacka sukienka midi podkreśla talię rozm L * Asymetryczna czerwień Bon Prix luźna na jedno ramię sukienka ramię ala kimono orginalna i niepowtarzalna sukienka tylko przymierzona rozm M * Szyfonowa nn koralowa sukienka z koronkowym dołem odcinana podkreśla biust ![]() rozm M moim zdaniem M/L * koronkowa plecy Amisu jasna sukienka odkryte plecy - krój podobny do asos odcinana, sprawdza się w tańcu ![]() rozm M
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Sukienki c.d. * Koronkowa Ax Paris koronkowa sukienka bez pleców bardzo sexi rozm L moim zdaniem M/L * Gorsetowa top Secret śliczna sukienka bez ramiączek odcinana, kloszowa rozm M * Bordo Amisu ołówkowa mini plecy zdobione koronką rozm M * BRAK!
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Spodnie/Getry zdjęcia na dniach * Regular Reserved jasne rureczki rozm 31 moim zdaniem L/XL * w esy floresy Orsay getrki z dodatekim skóry rozm L * skórkowy pas nn getro spodnie zdobione paskiem z eko skóry rozm M/L/XL * pomaranczki LTB rurki wada: widoczna na zdjęciu pod prawym udem nie przeszkadza w użytkowaniu rozm L
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-14 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Narzutki * BRAK! * BRAK! * Szara dresowa Next fajna dłuższa marynarka zapinana na guzieczek rozm M moim zdaniem M/L * Biała H&M biała lekka narzutka ala waterfall rozm M moim zdaniem uniwersalny * Zielonek ala chanel Top Secret fajna krótsza marynareczka rozm S moim zdaniem S/M małe L
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Swetry * Asymetryczne plecy Zara fajny cytrynowy sweterk rozm M * Pasiak H&M W stylu marynarskim krótszy z rękawkiem 3/4 rozm M * Pasiak Atmosphere dłuższy sweterek w różowo szare paski rozm M/L * Pasiak plecy nn fajna obcisła tunika eksponuje plecy rozm S/M - zdjęcie na dniach
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-08 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Pierdołki * Balerinki Panterkowe bershka rozm 39 nówki - przymierzone * Bralet Tally Weilj Z wzorem azteckim ozdobiony cekinami z tyłu zapinany na zip rozm L * Biały koronkowy gorset real foto na dniach bardzo fajny mam do niego stringi (nie używane!) zapinany na zatrzaski a z tyłu wiązany rozm S/M * BRAK!
Edytowane przez fuboolek Czas edycji: 2014-09-28 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
:)
|
coś w moim nieaktualnym wątku za narzutke szara?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? podoba mi się parę rzeczy
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Hej, chętnie przygarnęłabym od ciebie pół Twojego wątku
![]() Może wpadło Ci coś u mnie w oko. Chętnie ponegocjuję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
co.s u mnie
sukienkę asymetryczną bon prix i bordową/czerwoną podkreślającą talię?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
witaj, coś za baleriny?
![]() |
#24 |
|
zainteresowały mnie jasne rureczki, chciałabym zdjęcie zobaczyć, wtedy ją bym coś mogła dołożyć, więc jak możesz daj zdjęcia i wymuary.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
ok w takim razie czekam
![]() a podasz wogóle wymiary? są eladtyczne czy sztywne? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
O jesli bys sie wymienila to poprosze o wymiary sukienek
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
moją marynarkę mogę wymienić za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1410119226 a spódniczkę za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1410113182 koronkowa spódniczka nie jest zbyt rozciągliwa, może troszeczkę ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za jasno szara narZutke z postu 10?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.