|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
w sierpniu ubrania ,buty,kosmetyki
Zapraszam
witam mam kilka rzeczy na wymianę, wymienie za coś z mojej listy , preferuję wysyłkę równoczesna i polecony ekonomiczny, ale wszystko jest do uzodnienia, preferuje wieksze wymiany, albo za konkretniejsze rzeczy, nie wymieniam sie za drobiazgi wish gumaki kalosze rozmiar 35/36 wkladka 22,5-23cm legginsy lub spodnie aztec xxs/xs zależne od wymiarów kurtka na wiosne jesień z kapturem najlepiej pikowana xs rajstopy w kropki, serduszka rozmiar 2 albo 3 torebka na długim i krótkim pasku, mieszcząca a4 porządna poza ubraniami przygarnę : nowsze gazety burda, wszystkie rezczy niezbędne w szyciu, materiały , dodatki typu ćwieki itp,igły , radełko, sprzet do prucia itp. na wymianę mam : kurtka pikowana z futerkiem atmosphere, rozmiar 8 xs/s kupiona w primarku, mało chodzona, bo mi jednak okazała się być trochę przyluźna, na podszewce ma niewielkie rozprucie zostalo one zszyte i nie jest widoczne przy noszeniu taką już ją kupiłam wymienie tylko na inna kurtke na wiosne jesień najlepiej pikowaną ale z kapturem w rozmiarze xs, ewentualnie jakiś płaszczyk jak mi wpadnie w oko, ale też z kapturem
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: w sierpniu ubrania ,buty,kosmetyki
kurtka zimowa bardzo ciepła na futrze, rozmiar s
na małe m też myslę że będzie ok, była mało chodzona, gdyż zime spędziłam w Anglii a nie było tam srogiej zimy ,żeby ją nosić, jedyna wada jest zepsuty zamek w jednej kieszeni wymienie na coś o podobnej wartości, najchętniej fajną torebkę
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
[COLOR="Silver"]trampki converse
wkładka po zmierzeniu przeze mnie 22cm, choć na metce jest 20,5 , ja mam rozmiar 36 i były na mnie ciut ciasne, więc mysle że na 35 bedą ok wymienię na inne conversy krótkie rozmiar 36 albo wkładka 22,5-23cm[/COLOR wymienione na vinted
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
czarna torba a4
mam z wymiany, sama mało ją nosiłam, ma nieco otarc i peknięć, jedna strona jest lakierowana , druga matowa, nosząc na tej lakierowanej to nie widac tego przy noszeniu, rączki są niezniszczone nie ma poszla na vinted pakowna torba na długim pasku torba na troche otarć niezbyt się rzucających w oczy przy noszeniu, pasek jest zniszczony, raczej do wymiany oie torby oceniam na stan dobry , na pewno jeszcze posłużą
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2014-08-25 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
szampon balea nowy
żel pod prysznic balea nowy spray chroniacy wlosy przed wysoka temperaturą zużucie widoczne na zdjęciu marion 7 efektów kuracja olejkiem arganowym zużycie widoczne na zdjęciu
![]() Edytowane przez aga12174 Czas edycji: 2014-08-12 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za wszystkie kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
szampon balea nowy żel pod prysznic balea nowy spray chroniacy wlosy przed wysoka temperaturą zużucie widoczne na zdjęciu marion 7 efektów kuracja olejkiem arganowym zużycie widoczne na zdjęciu
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Chimay
|
coś za
szampon balea nowy żel pod prysznic balea nowy spray chroniacy wlosy przed wysoka temperaturą zużucie widoczne na zdjęciu marion 7 efektów kuracja olejkiem arganowym zużycie widoczne na zdjęciu?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
os u mnie za:
czarna torba a4 szampon balea nowy żel pod prysznic balea nowy
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.