|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lipiec
Nieaktualne
Ze względu na moje obecne zamiłowanie do kosmetycznego minimalizmu przyszedł czas pozbyć się tego co zalega mi w kosmetyczce. Zasady takie jak zawsze. Zaznaczam także, że raczej szukam czegoś z wish. Wish:
Szare - już nie ma Niebieskie - dokładka Do wymiany mam: 1. Podkład Lirene City Matt Kolor: 204 naturalny Zużycie: Bardzo niewielkie, około 5% Data Ważności: 05.2016 2. Podkład Rimmel Match Perfection Kolor: 200 Soft Beige Zużycie: około 10% Otworzony około marca 2014, czyli ważny jeszcze do września 2015 3. Podkład Bobbi Brown Moisture Rich Foundation SPF 15 Kolor: 2 Sand Zużycie: Do górnej krawędzi napisu Bobbi Brown na buteleczce Kupiony i otworzony w listopadzie tego roku (data ważności to 24 miesiące od otworzenia produktu). Mam do niego oryginalny kartonik jeśli ktoś bardzo by go potrzebował, jednak wtedy wymiana możliwa jest dopiero po 15 lipca. Jednak się polubiliśmy, więc będę wybredna i oddam tylko za wish. 4. Podkład Amilie Minerals Kolor: Summer Sand Zużycie: Cieżko mi to ocenić, ale myślę, że zostało około 3g z początkowych 5. (mogę wstawić zdjęcie po zdjęciu sitka) Data ważności: Przyznaję, że nie wiem ile już go mam, ale obstawiam, że został mu jeszcze rok ważności. 5. Odsypka różu mineralnego Amilie Minerals (w woreczku strunowym) Kolor: Charisse Wielkość odsypki: połowa obecnego stanu, czyli około 2g (może trochę mniej), mogę wstawić dodatkowe zdjęcie (w przypadku produktów Amilie nie chcę niepotrzebnie otwierać wieczek, dlatego zdjęcia są 'na zamówienie'). 6. Maybelline Color Tattoo 24h Kolor: 40 Permament Taupe Zużycie: minimalne, raz swatchowany + jeden makijaż. Kupiony tydzień temu. 7. Odsypka meteorów Guerline z kolekcji Pucci (z wymianki, 99% pewności, że oryginał, jednak w takich sytuacjach nic nie jest pewne). 8. Odsypka cienia mineralnego Everyday Minerals Kolor: In The Garden Z wymianki. Nie znam daty ważności. Dla tych,którzy nie mają awersji do używanych (pędzelkiem!) mazideł: 9. Rimmel Apocalips Kolor: 600 Nude Ecplise Zużycie: Nie większe niż 10-15% Data ważności: jezcze około roku 10. Lumene Smile Booster Kolor:6 Satin Rose Zużycie: Niewielkie Data ważności: 2016 (napis niestety trochę się starł, bo błyszczyk leżał w szufladzie pełnej mazideł). Kupowany stacjonarnie. W zamian za coś z wish mogę rozważyć także oddanie: 1. Pomadki MAC Fun Fare (niewielkie zużycie. zdjęcie na życzenie) 2. Paletki Sleek Sunset (zużycie znikome, zdjęcie na życzenie) 3. Korektora MAC Pro Longwear NC20 (minimalne zużycie) Dokładka: (zdjęcia wkrótce): 1. BareFaced Beauty podkład mineralny w słoiczku Odcień: Promise Pojemność wyjściowa 1,5g zużycie na moje oko nie większe niż 15% (zdjęcie po wyjęciu sitka na życzenie) Ważny jeszcze jakieś pół roku 2. Próbki mineralne (w woreczkach strunowych): Blushe: - Carmel Coretto (podkład Full Matte) rezerwacja - Brazilian (podkład Orginal Matte) Amilie: - Sunrise (color corrector) - Medium (consealer) - Light (consealer) - Latte (coverage foundation) - Carmel (coverage foundation) - Dusty Pink (blush) - Lollipop (blush) - Golden Peach (blush) - Chocolate Cake (blush) - Little Smile (blush) 3. Olej Bhringraj rezerwacja Zostało trochę więcej niż połowa ze 100ml 4. Olay Essentials Complete, SPF15, krem na dzień skóra normalna/sucha Zużycie minimalne, mniej niż 5% Otworzony niecały miesiąc temu, więc ma jeszcze 11 miesięcy ważności 5. Olay Essentials Complete, krem na noc skóra sucha/normalna/mieszana Zużycie minimalne, mniej niż 5% Otworzony niecały miesiąc temu, więc ma jeszcze 11 miesięcy ważności 6. Żel do stylizacji brwi Wibo Ubytek około 20% Starła się data ważności, ale ma jeszcze kilka miesięcy 7. Baza pod cienie Lumene Ubytek około 5-10% Kupiona tydzień temu Będę grymasić, bo zostanę bez bazy ![]() 8. Lovely Nude Make Up Kit Zużycie znikoma Ważna do 02.2016 9. Gabriela Sabatini, Gabriela Sabatini edt Pojemność wyjściowa: 60ml Ubytek: testowy, widoczny na zdjęciu 10. Zara Rose edt Pojemność wyjściowa: 50ml Ubytek: Widoczny na zdjęciu 11. Catrice Prime and Fine, sypki puder transparentny Zużycie: testowe, nałożyłam dwa razy Ważny jeszcze 17 miesięcy Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2014-08-27 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec
hej, coś za amilie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze cos za meteroki
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
4. Podkład Amilie Minerals Kolor: Summer Sand? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 4 i 7?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za Maybelline Color Tattoo 24h?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A pasuje Ci ten pędzel za Podkład Amilie +
Maybelline Color Tattoo 24h Kolor: 40 Permament Taupe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic więcej nie widzę dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cos za Apocalips i ewentualnie Lirene?
![]()
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2014-07-11 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej poodba mi sie
Maybelline color tatto 24h permamet taupe duża świeca YC madarin cranberry tylko musialabym zobaczyc ubytek
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
bu to chyba nic z tego , trochę mi szkoda oddac boya za swiece , mialam kiedys jedna swiece z YC i zdecydowanie pod wzgledem zapachu wolę woski, jakos tak bardzo pachną.
generalnie szukam tego co wish..
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() 2. Próbki mineralne (w woreczkach strunowych): Blushe: - Carmel Coretto (podkład Full Matte) - Brazilian (podkład Orginal Matte) Amilie: - Latte (coverage foundation) - Carmel (coverage foundation) - Dusty Pink (blush) - Lollipop (blush) - Golden Peach (blush) - Chocolate Cake (blush) - Little Smile (blush) 3. Olej Bhringraj Zostało trochę więcej niż połowa ze 100ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic dla siebie nie znalazłam, ale może masz jakieś zapachy z mojej wish lub inne jeszcze na wymianę?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ale nic dla siebie nie znalazłam na ten moment :-(
Serdecznie pozdrawiam ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś za lirene city mat?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.