![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() A gdzie na Sylwestra ? HiH
Wyjeżdżacie gdzieś na Sylwestra? W jakieś szczególne miejsca? Ja się właśnie zastanawiam gdzie w tym roku go spędzimy i nie mam zielonego pojęcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: A gdzie na Sylwestra ? HiH
A ja wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja pewnie tak jak w zeszłym roku, pojadę ze znajomymi w góry. Jesteśmy na razie w fazie poszukiwań miejsca. Musimy się spieszyć, bo to już późno
![]()
![]() |
#4 |
Podróżniczka
|
A ja pewnie spedze sylwestra w miescie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w Rzymie.
![]() ![]() Zawsze w Sylwestra zostawałam na lodzie i spędzałam go sama (czasem z jedną koleżanką), więc teraz doszłam do wniosku, że jak mam spędzić ten dzień sama, to lepiej z dala od ludzi, którzy nazywają siebie moimi przyjaciółmi, ale tak naprawdę 31 grudnia o mnie nie pamiętają... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Niewiem czy październik to już odpowiednia pora na plany związane z sylwestrem, w każdym badź razie razem z narzeczonym mamy tyle spraw na głowie, że na razie nie mamy czasu o tym mysleć.pewnie bedziemy świetowac razem ze znajomymi na domówce, ale znając życie wszystko sie okaze na kilka dni przed samym Sylwkiem.
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
a ja jeszcze nic niewiem
![]() ale moze pojade z mezulkiem do znajomych do Barcelony jak rok temu ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
LONDYN
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sheffield
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Oboje z TZ nie przepadamy za Sylwestrem. Mam wrazenie, ze nalezy sie bawic "na sile"- bo to poczatek Nowego Roku, szczegolna noc. Szczerze mowiac moglabym nawet siedziec w domu pod koldra z TZ przed TV. Poza tym wszystko jest drozsze.
Ja w tym roku wroce z domu od rodzicow przed samym Sylwkiem i ten wieczor spedzimy jak inne dni imprezowe- kolacja ze znajomymi i dyskoteka. Za to 2go stycznia jedziemy do Budapesztu na kilka dni i tego nie moge sie juz doczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Tak jak rok temu pojedziemy z moim TŻ do Jastarni nad morze ... Wiem, że to dość niecodzienny pomysł, ale jeśli ktoś chce odpocząć kilka dni od codziennej bieganiny to gorąco polecam. Morze zimą jest boskie. A Jastarnia przypomina wymarłe miasto, tak jakby zima zatrzymała tam czas. Rok temu znaleźliśmy tylko dwa miejsca gdzie można było coś zjeść
![]() Można się wyciszyć z dala od zgiełku, zastanowić nad sensem życia i bardziej zbliżyć do ukochanej osoby. I chyba nie ma niczego piękniejszego jak otworzyć szampana nad morzem w blasku księżyca słysząc szum fal i powiedzieć "Wszystkiego Najlepszego Kochanie w Nowym Roku" Pozdrawiam cieplutko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A ja chciałabym w tę noc pojeździć na nartach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a ja jade tzn lece do Szwecji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nie mam planów, chciałabym pojechać w góry, wynająć domek ze znajomymi na kilka dni,poszaleć i oczywiście pojeździć na nartach (albo nauczyć się na desce
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Są czynne, przynajmniej tam gdzie ja byłam rok temu i dwa to są czynne, wbrew pozorom dużo ludzi tak chce spędzić Sylwka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A gdzie byłaś w zeszłym roku jeśli można wiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() My bylismy przy jednym stoku- była tam impreza bo ją widzieliśmy na własne oczy, ludzie jeździli całą noc i pili szmpana, muzyczka nawet była. Kilka osób od nas, miłośnicy nart, pojechało już gdzieś bliżej Zakopca i było podobnie- Sylwestra spędzili właśnie jeżdżąc na nartach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dzięki Novinexa za informację
![]() Może się kiedyś spotkamy na stoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
dorissmono,rzeczywiscie są mniejsca gdzie w te noc wyciągi są czynne.dokladnie nie wiem gdzie to bylo,ale moja kumpela rok temu wlasnie na nartach spędziala sylwestra i opowiadala,ze było bosko.
nawet w tych najciemniejszych chwilach... Jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło." Edytowane przez iza_ Czas edycji: 2006-10-26 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Poroninie we wrześniu i właśnie się zastanawialiśmy czynie pojechać tam też na sylwestra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie wiem gdzie spedze z TZ Sylwestra... Eh... brak planow narazie
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
My poczatkowo mielismy jechac na Sylwestra do Zakopanego, poszukiwania noclegu zaczęliśmy miesiąc temu i co sie okazało?? Ze nie ma juz miejsc
![]() ![]() ![]() Plany zmienilismy i szukamy teraz czegos w słowackich gorach, też jest pieknie i cenowo taniej.Okarze się gdzie wyladujemy ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
Edytowane przez natali86 Czas edycji: 2006-10-26 o 15:22 Powód: ortograf :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
hm... zaglądlam do watku i zaczelam sie zastanaiwac... nie mam pojęcia, spodobal mi sie pomysl z Jastarnią
![]() ![]() ![]() P.S. Zauwazyłam ze jestem uzalezniona od wielokropek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
My jak zwykle spedzimy Sylwestra w gorach w Zakopcu. Uwielbiamy narty i dlatego tez juz w drugi dzien swiat wyjezdzamy do Zakopanego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
a ja nie mam jeszcze planow, pozyjemy zobaczymy, zakopane odpada, po pierwsze pewnie nie ma juz wolnych kwater, a nawet jakby byly to itak nie chcialabym echac bo bylam w sierpniu wraz z moim TZ i tam nie da sie odpoczac, byl taki niesamowity tlok ze szkoda gadac, wiec mysle ze w sylwka bezie to samo albo gorzej, bardziej skusilabym sie na morze, jeszcze nie bylam zima nad morzem a tam napewno bym odpoczela wraz z moim TZ.
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala do w gory gdzies....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ja nie raz spedzalam swieta i sylwaka w Zakopanem i faktycznie jest mnostwo ludzi ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, przymrozenia oka na wszystko bo nie ma jaki widok spod Wielkiej Krokwii w Sylwestra na niebo pelne kolorow od fajerowerkow. Widac stamtad cale Zakopane...sniegu zawsze po pas...aniolki na sniegu wychodza superasne... Wiem ze pierwszy raz w Zakopcu moze odstraszyc a mnie od 6-7 lat tam sie podoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.