|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudzień Givenchy,MUA, Dermedic, Nina Ricci
Zapraszam do wymiany
![]() Moja wish lista: -Mexx Woman edt lub edp - Knot edp - Eau Des Merveilles - Mac well dressed - Singorina edp - kosmetyki marki Algenist -olejek Orientana do twarzy Do wymiany mam: Pielęgnacja - Dermedic Hydrain 2 -krem intensywnie nawilżający, nowy, 50 ml. - Dermedic Hydrain 3- krem, pozostało ok 20 ml z 50, data wazności 03/2016 Makijaż twarz -YR róż- odcień teint clair rose - pozostało ok 3/4 opakowania - MUA SHimmer kisses Bronzer - nowy, maźnięty palcem Makijaż oczy - Lovely Terra Cotta Compact- paletka 5 cieni, użyta 3 razy -YR cień 33 rose camelia- nowy, maźnięty palcem - YR paletka 3 cieni- ułamane opakowanie, zużycie ciemnych cieni minimalne, jasnego około połowa -YR pojedynczy cien w odcieniu stalowy błękit- zużycie minimalne - Loreal super liner- w kolorze czarnym- użyty kilka razy, świeży - NYX kredka czarna - użyta kilka razy, raz temperowana Makijaż usta - Golden Rose Velvet matte odcień 11- mocny róż - użyta 2 razy - Golden Rose Ultra Rich color lipstick kolor 49 mocna czerwien - uzyta raz, lekko ułamana - Golden rose- kredka w odcieniu 205 czerwona, idealna do pomadki powyżej, użyta 2 razy Makijaż Paznokcie - Lakier Bell Air Flow w kolorze turkusowym- uzyty 2 razy - YR biała kredka do paznokci- użyta kilka razy Zapachy Nina Ricci Nina- tester z korkiem, kwiatek ruchomy, pozostało ok 35 ml z 80 Inne -Kompaktowy pędzelek Clinique ( z pudru sypkiego Clinique)- nowy Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2015-01-17 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Grudzień Givenchy,MUA, Dermedic, Nina Ricci
sporo oddam za
Nina Ricci Nina- tester z korkiem, kwiatek ruchomy, pozostało ok 35 ml z 80 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Chyba jestem za młoda na to serum
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Ninę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za Ninę?
![]() Pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post49585832 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nic nie znlazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.