|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ Planeta Organica, Woda termalna, BU,Mineraly i inne
Nieaktualne.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-01-06 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Planeta Organica, Woda termalna, BU,Mineraly i inne
Hej
![]() 3.Podklad Anabelle Minerals - ok. 1 g matujacy - Golden Light 4.Podklad Anabelle MInerals - ok. 1 g. kryjacy - Golden Light 1.Puder diamentowy - zostala polowa opakowania, ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- To ja od razu zapytam, czy te testery są nowe? ![]() Jeżeli chodzi o puder, to postaram się wiernie przedstawić sytuację ![]() Rozpisałam się ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1.Planeta Organica - odmladzajace serum do twarzy - cera sucha i wrazliwa - kilka razy uzyty. Zostalo wiecej jak 3/4 opakowania. 3.Podklad Anabelle Minerals - ok. 1 g matujacy - Golden Light 4.Podklad Anabelle MInerals - ok. 1 g. kryjacy - Golden Light ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Podklad Anabelle Minerals - ok. 1 g matujacy - Golden Light
Podklad Anabelle MInerals - ok. 1 g. kryjacy - Golden Light Alfaparf hydratexture heat protector- spray termoocohrony, chroniacy wlosy przed cieplem prostownicy - UZyty doslownie dwa razy, ubytek znikomy. 6.equilibra - szampon aloesowy do wlosow bez SLSu coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To co powiesz na
3.Podklad Anabelle Minerals - ok. 1 g matujacy - Golden Light 4.Podklad Anabelle MInerals - ok. 1 g. kryjacy - Golden Light 1.Puder diamentowy - zostala polowa opakowania, za szampon + olej +puder? ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej coś u mnie za BB Cream Tony Moly Dear Me Petite Cotton?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Jantar wcierka - zostalo 3/4 opakowania. Posiadam kartonowe opakowanie.
2.Labiotica Wax - nowa saszetka maski do wlosow blond 20 ml. 3.Isana - woda brzozowa - odlewka do 250 ml. 4.Alfaparf hydratexture heat protector- spray termoocohrony, chroniacy wlosy przed cieplem prostownicy - UZyty doslownie dwa razy, ubytek znikomy. 6.equilibra - szampon aloesowy do wlosow bez SLSu przeciwko wypadaniu - cale nowe opakowanie 250 ml. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
.Rozswetlacz EDM - Wet Sand - sloiczek z sitkiem Puder diamentowy - zostala polowa opakowania, BB Cream Tony Moly Dear Me Petite Cotton
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Olej jest do marca 2015, szampon został kupiony w zeszłym miesiącu. Puder dostałam 2 lub 3 lata temu, ale nie zmienił konsystencji, barwy czy zapachu (właściwie jak nie miał, tak nie ma zapachu
![]() Rozumiem, ze w tych testerach ubytek jest minimalny? ![]() Jeśli chodzi o wysyłkę, to u mnie list polecony nie przejdzie, szampon waży 0,5kg. Będę musiała wysłać paczką Mini. Wolę, jeżeli z obu stron wysyłka jest w jednakowej formie, czy odpowiadałoby Ci wysłanie również paczką Mini? ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Żeby było sprawiedliwie i koszta były mniej więcej równe ![]() Wprowadzić kilka danych do komputera to nie jest przecież duży wysiłek ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- A w sumie... to ja wyślę Mini, a Ty poleconym, niech tak będzie. Jeżeli wszystko dla Ciebie ok, to zapraszam na pw ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
wodę termalną 1.Planeta Organica - odmladzajace serum do twarzy - cera sucha i wrazliwa - kilka razy uzyty. Zostalo wiecej jak 3/4 opakowania. V. Włosy: 1.Jantar wcierka - zostalo 3/4 opakowania. Posiadam kartonowe opakowanie. 2.Labiotica Wax - nowa saszetka maski do wlosow blond 20 ml. 4.Alfaparf hydratexture heat protector- spray termoocohrony, chroniacy wlosy przed cieplem prostownicy - UZyty doslownie dwa razy, ubytek znikomy. 6.equilibra - szampon aloesowy do wlosow bez SLSu przeciwko wypadaniu - cale nowe opakowanie 250 ml.
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Kochana! Bardzo Cię przepraszam za brak odpowiedzi dzisiaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Hej, przyszłam z wymiarami i zdjęciami sukienki
![]() Wymiary: Długość 76cm szerokość pod pachami 40 cm długość od ramienia do pachy: 23,5 cm szerokość w pasie (nienaciągnięta gumka): 26 cm szerokość na dole: 55 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz u mnie coś za serum Planeta Organica i szampon Equilibra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy, znajdziesz cos u mnie? mam w watku waciki, i mogłabym Ci zrobic odlewke lactacydu ze swojej butli
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.