|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() październik - szukam smartfona w zamian za aparat Sony i ekspres Bosh Tassimo
tak jak w tytule - szukam dobrego smartfona za którego oddam aparat Sony i ekspres Bosh Tassimo
aparat cyfrowy SONY SDC-H50 zdjęcie poglądowe aparatu. przydałoby się wyczyścić obiektyw od środka, nie wiem ile taka usługa może kosztować.. chyba że ktoś sam potrafi robić takie rzeczy, ja się bałam go ruszać.. :P Ekspres Bosch Tassimo TAS 2007 • Ekspres na kapsułki • Pojemność: 1,5 l • Moc: 1300 W • z ciśnieniem poniżej 10 bar kolor taki jak na zdjęciu PONADTO SZUKAM RÓWNIEŻ zapachów (flakonów, odlewek i balsamów): - AoD Le Secret/Le Secret Elixir, Givenchy - Carachel, Forbiden kiss - Chloe - Signorina, Salvatore Ferragamo - Lady Gaga Fame - oraz inne Bump Eraiser (krem, lotion, spray) odżywka multiwitaminowa Biogena (nowa) pianka do mycia twarzy (chętnie jakaś lepsza w wersji mini, np. LPR) SVR Specilift Creme Legere kosmetyki La Roche Posay (mogą być próbki) - pianka do mycia twarzy - krem Hydraphase Legere - krem Redermic C szampon Bioxsine i inne specyfiki do wypadających włosów szampony Klorane, najchętniej z chininą lub piwonią tangle teezer srebrny kuferek YR mata masująca koszula w kratę czerwono-czarna, r. S rurki ZARA r. S - czerwone, khaki, jeans mały/ średni plecaczek duży plecak trekkingowy - wytrzymały, co najmniej 65 L rolki r. 37 nowa pościel nowe prześcieradła (najchętniej zielone, brązowe lub czerwone) nowe ręczniki brązowe lub beżowe buty kowbojki (lub botki), r. 37 tylko nowe lub bardzo mało chodzone, najchętniej skórzane parka granatowa lub zielona r. S treginsy, chętnie marmurkowe (ciemne, granatowe, czarne), r. S bluzy z ciekawymi nadrukami bluza z otworem na kciuk narzutki, kurtki asymetryczne ciepłe, na jesień - oddam dużo!!! nowe biustonosze (ale nie bazarowe ) roz. 65B lub 65 C - usztywniane/modelujące dłuta do rzeźbienia w drewnie model dłoni do rysunku bajki do rzutnika Ania kapsułki Tassimo - np. latte, milka czasem jakieś fabryczne próbki perfum z atomizerami chętnie również przygarnę różne próbki szamponów do włosów z pielęgnacji azjatyckiej: -The Skin House, Wrinkle Snail System Cream (Odżywczy krem ze śluzem ślimaka) -Mizon, All In One Snail Repair Cream (Silnie regenerujący krem z wydzieliną ślimaka) - Dr Jart +, Nourishing BB Black Label Cream (Odżywczy krem BB do twarzy) - Lioele, Dollish Veil Vita BB SPF25 PA++ (Witaminowy krem BB) i azjatyckie kremy BB, mogą być próbki oraz słodycze do oddania to co w wątku ![]() ZAPRASZAM ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: październik - szukam smartfona w zamian za aparat Sony i ekspres Bosh Tassimo
ja mam taki plecaczek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.