![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWIECIEŃ Ciuchy M-XL, buty 39 Massimo Dutti H&M Zara GAP AtmoJackpotMam na wymianę efekty nieudanych zakupów â głównie nietrafione rozmiary i kolory. Załączam zdjęcia ogólne, na życzenie zrobię bardziej szczegółowe, opiszę interesujące Cię wymiary, skład itd. Postaram się nie być wybredna, chętnie wymienię więcej za mniej, generalnie za to co mi się przyda. W zamian przyjmę ubrania w rozmiarze 40/L (lub 42/XL) i buty w rozmiarze 39 lub 40:
Dodatki:
Chętnie wymienię też ubrania na kosmetyki:
Z innych rzeczy:
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-25 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Ciuchy M-XL, buty 39 Massimo Dutti H&M Zara GAP AtmoJackpot
13.Beżowy żakiet H&M z serii The Garden Collection, rozmiar 40. Świetny materiał (lyocell i bawełna). Fason boyfriend, rękawy można podwijać, jeden guzik. Niestety kolor nie mój. - LucyJordan
14. Żakiet Maison Martin Margiela dla H&M, rozmiar 42. Szary, wełniany, bardzo oryginalnie skrojony. Idealny stan, świetna jakość, więc będę bardzo wybredna ![]() 15. Czarna, elegancka sukienka, nie jestem pewna marki, ale chyba Mark's & Spencer, rozmiar 42. Grubsza satyna, piękny dekolt, fason korzystny dla figury, podkreśla i tuszuje co trzeba. Niestety w czarnym mi nie do twarzy... 16. Spódnica zielona sztruksowa Zara, rozmiar 42. Milutki materiał, rozkloszowana, z przodu i z tyłu kontrafałda, materiał mięsisty, bardzo dobry skład. Szkoda, że rozmiar nie mój ![]() 17. Spodnie garniturowe Massimo Dutti. Rozmiar 40, nowe z metką, doskonały materiał 100% wełna - bardzo cienka, gładka, jak w męskich garniturach. Na mnie niestety przyciasne. Kupiłam dość drogo, więc oddam tylko za coś naprawdę fajnego. 18. Spodnie czarne H&M, nowe, z metką, rozszerzane nogawki, bawełna z poliamidem i elastanem. Rozmiar 40. 19. Spodnie beżowe Jackpot, rozmiar 40, przemiły w dotyku bawełniany materiał, ładny piaskowy kolor. Na tylnej kieszeni maleńka plamka i jakby odbarwienie od naszywki. Nie jest to bardzo widoczne, może jest to coś do sprania. 20. Jasne szaro-beżowe rurki Denim Co, rozmiar z metki 10 (38) i na taki go szacuję. Stan niższy, ale nie bardzo niskie biodrówki, elastyczny materiał, dobry stan. 21. Beżowa lekka bawełniana koszula Divided, z metki 40, marszczona na ramionach, luźny krój. - dla Redroses 22. Pudroworóżowa Lindex, rozmiar z metki 44, ale będzie dobra i na 40 i 42 jako oversize. Na przodzie naszyte kieszenie, cienki, bardzo miły materiał (wiskoza), dłuższa. - dla Redroses
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-04 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
23. Pasiak Camaieu, brak metki ze składem i rozmiarem, ale szacuję że to 38/40 (jest raczej krótsza), a skład to pewno bawełna z czymś elastycznym. Tło chłodny beż/szary, paski kobaltowe.
24. Biustonosz Elle Macpherson w rozmiarze 80A. Śliczny, w doskonałym stanie, ciemnoszary/grafitowy, delikatny. Miseczki naprawdę małe ![]() 25. Kopertówka/kosmetyczka Lancome w śliwkowym kolorze. Trudno mi stwierdzić czy jest z naturalnej czy sztucznej skóry, ale jest ona ![]() 26. Biały shirt GAP, nowy z metką, rozmiar XL. Sprzedaż outletowa dlatego jest przybrudzona (nic chciałam prać ze względu na metkę). Łódkowy dekolt, mięciutka, śnieżnobiała bawełna, dłuższa. 27. Kremowy (jasnożółty?) top Gatta, rozmiar M, w ogóle nieużywany, tylko przymierzyłam, kolor nie mój. Bardzo uniwersalna rzecz - od kilku lat noszę takie w różnych kolorach latem i zimą, doskonałe również jako odzież sportowa. 28. Tenisówki Keds, rozmiar 39, ale jest to raczej 38/39. Nosiłam ledwo kilka razy, bo są "na styk". - Chellaria 29. Vagabond, baleriny na niedużym koturnie, 39, typowe. Bardzo wygodne buty, ale mają specyficzny kolor, który mi prawie do niczego nie pasuje. Na 90% skórzane, bardzo wygodne, w stanie dobrym, kilka rysek na wierzchu butów i drobne zadarcia na koturnach. 30. Koszula jeans Only rozmiar z metki L, ale jest dość spora, ja noszę góry bardziej 42 i jeszcze jest luźna, do tego dłuższa. Materiał jest świetny, ale krój dla mnie trochę zbyt oversize. Nie jestem pewna czy chcę ją wymienić ![]() 31. Budrysówka w kolorze musztardowym New Look, rozmiar 40, typowy. Bardzo przyjemny i praktyczny krótki płaszczyk, jednak kolor nie do końca mi odpowiada. Z kapturem, na wiosnę/jesień, materiał to grubszy sztruks. Trzeba troszkę odświeżyć, bo na rękawach widać przybrudzenie, poza tym nadal bardzo dobry stan. 32. Narzuta biała IKEA Indira 250x250 cm, 100 % bawełna. Stan idealny, jest świetna, ale jakoś przy małym dziecku i kocie mam obawy, żeby ją rozkładać ![]() ![]() 33. Kolczyki-koła Lefties. - Chellaria 34. Prostownica Eldom, żaden cud techniki, ale robi swoje. Używana sporadycznie. 35. Wypełnienie do koka brązowe duże, użyte raz. - Chellaria 36. Kadzidełka L'occitanne cynamonowo-pomarańczowe, 22 sztuki w metalowej puszce. - LucyJordan 37. Lakier do stempli czarny Essence, gumowy stempel i płytka z wzorkami. 38. Lakier Avon Gel Finish P805 Sheer Love, świeży, małe zużycie. 39. Pomadka MUFE Rouge Artist Natural N6 - ruda ze złotym shimmerem, jest po terminie, dorzucę jako gratis chętnemu, może ktoś chce wypróbować ten kolor. Zapraszam!
![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-20 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
:)
|
Hej,
Znajdziesz cos u mnie za tenisówki?. Z twojej wish poza wątkiem, dodatkowo moge przeszukać gazety i ewentualnie apaszki ![]() One sa w rozmiarze 39? Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-04-23 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1429787957 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1429787041
![]() |
#6 |
Welcome to Jamrock
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. bordowy sweter:
42%bawełna, 44%akryl, 14% włókno metalizowane `(to ta srebra nitka) pachy - 50 cm dl. z przodu 54 cm 2. zielone rurki House: pas 41 cm długość 100 cm tak, materiał jest rozciągliwy 3. kurtka beżowa vila 44 - pachy 40-pas 68 długosc tak, można prać normalnie w pralce, 98% bawełna, 2&spandex nie szkodzi, że sukienka gap jest duża, mam sporo do zatuszowania ![]() to bawełna?
![]() |
#8 |
Welcome to Jamrock
|
A powiedz mi ile cm ma wkładka bucików?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1429788126 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1429787041 ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
Błękitny sweterek Atmosphere, rozmiar 38
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. fioletowa sukienka:
pachy - 43 cm pas -44cm długość od ramienia - 93 cm 75% wiskoza 21% polyester 4% spandex sukienka jest naciągliwa 2. Beżowa: pachy - 48 cm pas - 40 cm dł. od ramienia - 91 cm 97% bawełna 3% elastan mierzyłaś swoją sukienkę od ramienia? ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- to co wybierasz?
![]() |
#12 |
Welcome to Jamrock
|
No to jeszcze raz:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1429788338 wkładka 25cm ![]() i dobrałabym: 35. Wypełnienie do koka brązowe duże, użyte raz. 33. Kolczyki-koła Lefties. z czego one są? i jaka średnica? ![]() ponad pół butelki wcierki Jantar i prawie pół słoja Isany kakaowej i ew zaryzykowałabym stanik ![]() mogłaby oddać wszystko czym byłaś zainteresowana, bez pomadki ![]() a mogłabym dorzucić jakiś drobiazd np. słoiczki revitacel ![]() Edytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-04-24 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za sukienkę GAP i beżową marynarkę H&M?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za:
28. Tenisówki Keds, rozmiar 39, ale jest to raczej 38/39. Nosiłam ledwo kilka razy, bo są "na styk". ?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Powiem szczerze, że zależy mi bardzo na tym sweterku. Jak się sprawa wyjaśni, to daj mi znać
![]() ![]() Byłabym też zainteresowana wypełnieniem do koka. W sumie 4 rzeczy ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2015-04-24 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak, jak najbardziej!
mogę coś jeszcze dorzucić za Twoje kadzidła ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1429788414 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1429788126 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1429788001
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ok, to co -priv?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Welcome to Jamrock
|
mi też pasuje, przechodzę na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cos za 21 i 22 ?
Zerknij tez do starego watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o kurtkę jeansową i żakiet mam zainteresowane kupnem na vinted. I nie ukrywam, ze jeżeli wpłacą pieniądze to bardziej zależy mi na sprzedaży, szczególnie, że mam taki okres, że kasa pilnie potrzebna
![]() Jeżeli chodzi o wymiary ciemnooliwkowej kurtki, jasne jutro podam ![]() Jeżeli znajdziesz coś jeszcze w tym starszym wątku to proszę o wiadomość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
pachy: 50 cm
długość: 51 cm rękaw: 56 cm Ja noszę rozmiar i wygląda na mnie tak jak na załączonych zdjęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Plaszcz jest gruby, ciezki i raczej nadaje sie na jesien i zime
![]() I ie wien czy oplacaloby mi sie go wymieniac za dwie bluzki ![]() Jezeli chodzi o marynarki z 7 i 8 postu starego watku, to jednej juz nie mam zaznaczylam tam przed chwilka, tej czarnej z kobaltowa podszewka. Jeszeli chodzi o material to powiem tak, nie znam sie bardzo. Napewno zaden z nich nie jest sama bawelna. Ale sztuczne i nieprzepuszczajace powietrza to one nie sa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Poprosze o linki, byc moze wiem o ktore chodzi, ale przeszlam juz kilka takich niedomowien i wole miec pewnosc o ktore dokladnie chodzi ![]() Podaj linki a ja dokladnie opisze material i stan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Kurtka jeansowa - pod pachami przy zapietej kurtce: 47cm
Spódnica została uszyta z elastycznego materiału. Zakończona nie linią prostą tylko lekkim falowaniem. Pas: 2 x 34cm (przy rozciągnięciu gumy: 2 x 39cm). Długość: 52cm. W pasie guma + ozdobny troczek/sznurek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Biała h&m, taki luzny i lekki materiał, chociaz do najcienszych nie nalezy.
Byla noszona, i po niej jako jedybnej mozna sie tego dopatrzec, widocznych wad nie posiada, ale pozostale sa idealne ![]() Rozowa co do materialu to samo, bo to ten sam model. Nie noszona duzo, stan bdb. Szara to samo co rozowa, tylko jeszcze mniej noszona bo najpoznoej kupiona. Dieki kolorowi pasuje na sportowo, luzno i do koszuli ![]() Czarna z nitka, to vero moda, rowniez malo noszona, ma wyciete poduszki bo bardzo odstawaly. Material chyba najbardziej przypomina cos takiego ala bawelne, ma podszewke, i jest najbardziej taliowana, i najbardziej kobieca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kochana przepraszam ze tak pozno.
nie jestem wstanie podac wymiarow gdyz nie ma mnie na miejscu ![]() moge podac jedynie rozm z metek
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
48 cm - szerokość na plecach (mierzone pod pachami bez rozciągania - kurtka się rozciąga (2% elastanu)
mierzone na górze i na dole pleców ok. 45-46cm bez naciągania wszycie rękawów 2 x 23 cm Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2015-05-02 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
Przykro mi, ale kurtkę dopiero co podarowałam osobie, której się ona bardzo spodobała. Ciut za późno... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
narzutę Indira bym drapnęła
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.