|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Marzec -YR, minerały, oleje 100%, NYX, Loreal, Mary Kay, Artego
WĄTEK NIEAKTUALNY!!
Ja odpisuję u Ciebie, Ty odpisujesz u mnie. Osoby bez przekupek lub z mniejszą ilością wysyłają pierwsze. Preferuję większe wymianki! Najchętniej pozbędę się wszystkiego na raz. WYSYŁKA TYLKO NA TERENIE PL DOKŁADKA post #3 !!!!! Interesują mnie: Trwałe podkłady w jasnych kolorach, Tusz MF 2000 Calorie (podkręcający), woda termalna uriage ! Szminki w kolorze wiśni, czereśni; Kosmetyki LRP do cery tłustej oraz seria hydraphase Płyn micelarny bioderma, Garnier Kosmetyki bez SLS. Odżywki do włosów Elizabeth Arden - 5th avenue mexx - woman (klasyczny, żółty) Szminki i róże MAC, puste opakowania MAC Mydło allepo Sylveco tonik hibiskusowy Na czerwono zaznaczam rezerwacja/gotowe do wysyłki Na szaro - produkt poleciał w świat. Pewnie pojawią się dokładki! Mogę negocjować 1 produkt z kilkoma osobami - kto pierwszy, ten lepszy. Przesyłki wysyłam listem/paczką poleconym ekonomicznym/paczkomat.
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2015-03-21 o 07:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec -YR, minerały, oleje 100%, NYX, Loreal, Mary Kay, Artego
PIELĘGNACJA
1. Olejek odbudowujący YR - ilość na zdjęciu Olej arganowy ze świeżych orzechów - 90% z 30ml 3. Olej arganowy z prażonych orzechó -95% z 30ml Olej z nasion brokułu - 90% z 30ml 5. Olej jojoba zimnotłoczony- NOWY -- najlepiej za coś z wish 6. Kwas kojowy - nowy 7. Ekstrakt do włosów - nowy, tylko odkręcony, żeby powąchać. ]Masło shea - 90% ze 100g 10. Glinka ghassoul 90% ze 100g - - najlepiej za coś z wish[/COLOR] 11. Pharmaceris na rozstępy 7ml - nowe 12. Physiogel łagodzący 10ml nowy 13. ArtegoDream mask - nowa - bez kartonika i zabezpieczającej folii - najlepiej za coś z wish
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2015-03-16 o 14:14 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
KOLORÓWKA
Szminki puszczę w świat bez żalu 14. Rimmel Kate nr 14 - użyta z 6 razy 15. Rimmel Airy Fairy użyta ok 5 razy 16. Catrice 110 - ilość na zdjęciu 17. Avon color trend - flirt - użyta 3 razy 18. Avon color trend passion- użyta 2 razy 19. Golden Rose matte nr 22 - użyta raz 20. Pomadki ochronne zero calorie - 3 szt (chyba nowe/ ewentualnie raz użyte) 21. Carmex jaśminowy - 3 razy użyty - zapach mi przeszkadza. 22. Mary Kay błyszczyk NOWY 23. Virtual błyszczyk NOWY 24. Loreal - podkład do napisu ''the'' - N2 - - najlepiej za coś z wish Era minerals - surreal foundation - golden light - użyty około 10 razy.- duże opak 7g 26. Kryolan puder TL 11- opakowanie po przejściach- około 20-25% z 60g. 27. NYX rozświetlacz- użyty 6 razy- - najlepiej za coś z wish 28. Tusz NYX- otwarty do zdjęć 20.02.15 i użyty 4 razy - bez kartonika - - najlepiej za coś z wish
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2015-03-13 o 15:30 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka :
29. Kream laura conti - użyty max 3 razy 30. Kosmed serum p/grzybiczne - nowe - sfatygowany kartonik 31. Perfumy bi-es 32. Perfumy Avon 33. Cosmetics Zone - baza i top - użyte kilka razy. Na pewno jest 75%. 34.Lakier hybrydowy nr 26 - użyty na 2 paznokciach. Okazało się, że mam mam identyczny z innej firmy 35. Olejki eteryczne etja - nowe - różany i melisowy 36. Pokruszone woski YC 37. Ozdoby na paznokcie - najlepiej puszczę je wszystkie na raz 38. Pędzelki lancrone - skośny, płaski do załamania, do eyelinera - włosie identyczne jak od nowości, trzonki trochę poobijane - niestety każdy pędzel tej firmy poobijał mi się w kubeczku 39. Pędzelek elf
cosmetologist make up artist lash stylist kociara kosmetyko&świecoholiczka insta Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś.. Edytowane przez mycha9393 Czas edycji: 2015-03-16 o 14:13 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
1. Olejek odbudowujący YR - ilość na zdjęciu 5. Olej jojoba zimnotłoczony- NOWY 9. Masło shea - 90% ze 100g ? Szukasz czegoś konkretnego? Chętnie poszukam poza wątkiem. Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2015-03-04 o 12:58 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
24. Loreal - podkład do napisu ''the''
1. Olejek odbudowujący YR - ilość na zdjęciu 2. Olej arganowy ze świeżych orzechów - 90% z 30ml 3. Olej arganowy z prażonych orzechó -95% z 30ml 4. Olej z nasion brokułu - 90% z 30ml 5. Olej jojoba zimnotłoczony- NOWY coś u mnie? jaki to odcień podkładu? |
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziękuję, bo podkład będzie za ciemny a za same olejki nie opłaca się wymieniać
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
24. Loreal - podkład do napisu ''the'' - N2 25. Era minerals - surreal foundation - golden light - użyty około 10 razy.- duże opak 7g 28. Tusz NYX- otwarty do zdjęć 20.02.15 i użyty 4 razy - bez kartonika
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za olejek Yr i masło shea?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za oleje?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czy Twoja maska artego to ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...pair-mask.html tylko ze zmienioną obudową ?
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie oddam Ci wszystkie te rzeczy za podkład
A czy dorzuciłabyś mi jeszcze te dwie ochronne pomadki-wazelinki ?U mnie to idzie jak woda... ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Kurczę, zapomniałam cicalfate usunąć :x Wróciłam do niego niedawno po tym jak Sylveco zrobił mi z buzi pobojowisko i szczerze mówiąc nie chcę go już oddawać
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
13. ArtegoDream mask - nowa - bez kartonika i zabezpieczającej folii - najlepiej za coś z wish 12. Physiogel łagodzący 10ml nowy
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za olej jojoba- na nim mi głównie zależy i ewentualnie inny olej/oleje
?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chciałabyś tylko samą bransoletkę to chętnie przygarnę jakieś odlewki naturalnych kosmetyków. Za komplet nic nie widzę u Ciebie.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

?