|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad. Różności.
może coś za alverde i sylveco?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Hej,
Czy znalazłabyś coś u mnie za: 1. Organique - Balsam Grecki - użyty raz. 2. Lush - Peeling do ciała - początkowo miał formę kostki, kruszył się więc umieściłam go w pojemniku po Aqua Marinie. 5. Sylveco - Krem do stóp - zostało około połowy (lub więcej)? Proszę o odpowiedź w moim wątku, z góry dziękuję i życzę miłego dnia ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Wybierzesz sobie coś u mnie za:
3. Alverde - Preparat minimalizujący pory - użyty kilka razy. ![]() 6. CeCe - Odżywka dodająca objętości - nowa. 8. Fitokosmetik - Tajska Glinka Perłowa do Twarzy i Ciała z Pudrem perłowym i Olejem Jojoba 30ml - nowa. 9. Fitokosmetik - Tajska Glinka Czekoladowa do Twarzy i Ciała z Olejem Kakaowym i z Pestek Winogron 30ml - nowa.
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
1. Organique - Balsam Grecki - użyty raz. 2. Lush - Peeling do ciała - początkowo miał formę kostki, kruszył się więc umieściłam go w pojemniku po Aqua Marinie. 3. Alverde - Preparat minimalizujący pory - użyty kilka razy. 5. Sylveco - Krem do stóp - zostało około połowy (lub więcej). 6. CeCe - Odżywka dodająca objętości - nowa. 7. Orientana - Maska pod oczy - nowa. 8. Fitokosmetik - Tajska Glinka Perłowa do Twarzy i Ciała z Pudrem perłowym i Olejem Jojoba 30ml - nowa. 9. Fitokosmetik - Tajska Glinka Czekoladowa do Twarzy i Ciała z Olejem Kakaowym i z Pestek Winogron 30ml - nowa. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba m i się kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2014-11-10 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za balsam grecki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej mi zależy na 1. Organique - Balsam Grecki - użyty raz.
2. Lush - Peeling do ciała - początkowo miał formę kostki, kruszył się więc umieściłam go w pojemniku po Aqua Marinie. Ale widzę, że sporo osób jest zainteresowanych tymi kosmetykami ![]() na 3 miejscu 5. Sylveco - Krem do stóp - zostało około połowy (lub więcej). Bo Ty u mnie nic więcej nie widzisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za
Organique - Balsam Grecki - użyty raz
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ew. dobrałabyś coś za perłową glinkę tajską? Tutaj mam więcej zdjęć gry https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=722253 - lepiej widać w jakim stanie jest pudełko i reszta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie ma problemu podkład jest dla Ciebie, tylko czy to nie za mało dla Ciebie? Może coś jeszcze sobie dobierzesz? bardzo mi zależy na balsami greckim więc mam nadzieję, że dojdzie do wymiany
![]() Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-11-11 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Co byś powiedziała na:
1. Organique - Balsam Grecki - użyty raz. 2. Lush - Peeling do ciała - początkowo miał formę kostki, kruszył się więc umieściłam go w pojemniku po Aqua Marinie. 5. Sylveco - Krem do stóp - zostało około połowy (lub więcej). 7. Orientana - Maska pod oczy - nowa. 8. Fitokosmetik - Tajska Glinka Perłowa do Twarzy i Ciała z Pudrem perłowym i Olejem Jojoba 30ml - nowa. za grę i beret? Muszę tylko jeszcze znaleźć beret, mam go gdzieś w pudle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bardzo żałuję, ale rozumiem. Może następnym razem nam się uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.