Przylapani na "gorącym uczynku" - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-31, 08:40   #1
tisza
Raczkowanie

Red face

Przylapani na "gorącym uczynku"

Witajcie drogie Wizażanki Chcialabym Wam opisac sytuacje, która spotkała mnie wczoraj... Nic, tylko zapaść się pod ziemię ze wstydu... Otóz wczoraj byłam u mojego chlopaka. W domu byla mama, ciocia, siostry cioteczne, wiec troche osob bylo. Siedzielismy u niego w pokoju, zrobilo sie bardzo nastrojowo i zaczelismy sie kochac. Niespodziewanie do pokoju weszła jego mama !! JEZU myslałam, ze umre. Taka lipa, a przede wszystkim taka glupia sytuacja ! Myslalam ze sie spale ze wstydu. Ona tez byla niemniej zaskoczona, wykrztusila cos, a potem zapytala o costam o co miala zapytac. Niewiem kompletnie co mam robic, tak mi glupio bylo :P Dodam moze ze jestesmy ze soba prawie 1,5 roczku i jestesmy w tym roczku pelnoletni. Poradzcie cos, was spotkalo kiedys cos takiego ? Spalam sie...
tisza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 08:48   #2
Bridget
Zakorzenienie

Dot.: Przylapani na "gorącym uczynku"

No nie jest to ciekawa sytuacja, niemniej nigdy się w takiej nie znalazłam. Nie dało się drzwi zamknąć? Albo chociaż czymś zastawić? Poza tym odwagę macie,żeby sie kochać w pokoju bez zamknięcia w domu pełnym ludzi hhe Nie ma się co jednak stresować, przecież mama chyba się domysla, co robicie jak jesteście sami. W koncu tez kiedyś byla młoda i robiła to samo. Jesteście jak piszesz ze soba 1,5 roku, więc nie powinno jej to az tak bardzo zdziwić. Na drugi raz uważajcie

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 08:53   #3
Mirianka
Zakorzenienie

no właśnie-ostrożność teraz parówki po obiedzie ale myślę że juz nie powinno być problemu,może tylko chłopakowi się upomnienie dostanie z czymś takim to ostrożnie

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:09   #4
cattt
Mrs Mrau

no coż stało się Mamie też na peno było głupio.Ostrożniej następnym razem jeśłi nie chcecie zafundować mamie karnetu na takie widowiska

ps.u mnie od drzwi jeszcze do pokanania są schody,więc zawsze słyszę jak ktoś po nich wchodzi i jest w razie czego czas na ogarnięcie się
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:20   #5
Nadin
Zakorzenienie

Skromnym pocieszeniem, może być fakt, że mama Twojego chłopaka jest przecież mamą więc takie sytuacje nie są jej obce

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:25   #6
Bridget
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadin
Skromnym pocieszeniem, może być fakt, że mama Twojego chłopaka jest przecież mamą więc takie sytuacje nie są jej obce
Otóż to Poza tym pewnie i tak teraz będzie pukać długo, zanim wejdzie

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:27   #7
Meariel
调解人

Zdarzyła mi się podobna sytuacja i na pocieszenie dodam, że czas (tak jak w wielu innych przypadkach) działa cuda Przez pierwszy tydzień byłam czerwona jak burak ilekroć widziałam się z ówczesną "teściową" jednak w miare upływu czasu wzystko wracało do normy. Teraz mam tylko usmiech na twarzy na mysl o tej sytuacji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-31, 09:45   #8
malena18
Rozeznanie

ups to ja tez zostalam tak przylapana z moim bylym, o 3 rano w klubie, \jak juz prawie nie bylo ludzi-kelner wszedl by nam powiedziec ze juz zamykaja-a ja bez stanika....luuuudzie myslalam ze umre
malena18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:50   #9
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez malena18
ups to ja tez zostalam tak przylapana z moim bylym, o 3 rano w klubie, \jak juz prawie nie bylo ludzi-kelner wszedl by nam powiedziec ze juz zamykaja-a ja bez stanika....luuuudzie myslalam ze umre
w klubie ???????
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 09:58   #10
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

ja tez zostałam przyłapana choc wtedy to do śmiechu mi nie było. już z 5 miesiecy chodziliśmy , ja mamy TŻ unikałam jak ognia bo chcialam zrobić jak najlepsze wrażenie tylko zawsze to "jeszcze nie ta pora"
było po 14. byliśmy sami w domku u niego mama kończyła po 16 wiec czasu dużo i tak sie jakoś sprawy potoczyły że poznawaliśmy swe ciałka a tu ***!! ktoś zamknął drzwi od naszego pokoju my w popłochu zaczelismy sie poprawiać, TŻ wyskoczył z pokoju a tu mama buty ściaga w przedpokoju ja szybko sie zmyłam z domu a TŻ nie dostał żadnego kazania.. tylko mama do niego z tekstem.. "a to właśnie była ta Monika?" aaaaaaaaaaa jaki to był wstyd teraz jak tylko sobie przypomnimy to zawsze przypomina mi sie ten dreszczyk emocji od tej pory mama TŻ woła już z daleka i kilkadziesiąt razu puknie do drzwi zanim wejdzie

PS. nie ma co sie martwić predzej czy poźniej i tak by wyszło
Stary 2005-10-31, 09:59   #11
malena18
Rozeznanie

hmm 3 rano..klub pusty..my na gorze w w chilloutowym pokoiku..emocje hormony i bęc..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-31, 10:53   #12
Little_Shee
Zadomowienie

ooops... no w takiej sytuacji się nigdy nie znalazłam, mimo iż czasem było blisko.. tj.. mieszkam domku i u mnie słychać jak ktoś podjerzdża pod dom no i my bijemy rekordy w szybkości ubierania się i składania łóżka, czasem zajmuje nam to mniej niz minute ale szczerze to nie lubię takich akcji za bardzo stresujące, chociaż teraz to juz się wydaje śmieszne

moj emigrancki blog

my world
Little_Shee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 10:55   #13
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena18
hmm 3 rano..klub pusty..my na gorze w w chilloutowym pokoiku..emocje hormony i bęc..
Malena jakie"bęc"?
a,już wiem

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 11:02   #14
justyskaa
BAN stały

i tu nasuwa sie wątek, który juz kiedyś gdzieś sie pojawił a dotyczył prywatności i tego, że chcąc wejsć do syna/córki do pokoju należy jednak pukać. Mi osobiście taka sytuacja się nie przytrafiła, ale rodzice zawsze pukali, no a poza tym tak jak cattt i u mnie do pokoju trzeba było pokonać schody, więc było słychać jak ktoś idzie. Tylko, że co to za przyjemność z bycia z drugą osobą, kiedy cały czas się nasłuchuje czyichś kroków.
justyskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 11:16   #15
nimfa_nr1
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

heh mi z Mithrandir'em też zdarzyło się kilka razy coś takiego , ale to co się stało to zostawimy tylko dla siebie
nimfa_nr1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 11:37   #16
Ania_P
Rozeznanie

.....................

Edytowane przez Ania_P
Czas edycji: 2009-07-03 o 18:17
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 11:40   #17
czekoladka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tisza
Witajcie drogie Wizażanki Chcialabym Wam opisac sytuacje, która spotkała mnie wczoraj... Nic, tylko zapaść się pod ziemię ze wstydu... Otóz wczoraj byłam u mojego chlopaka. W domu byla mama, ciocia, siostry cioteczne, wiec troche osob bylo. Siedzielismy u niego w pokoju, zrobilo sie bardzo nastrojowo i zaczelismy sie kochac. Niespodziewanie do pokoju weszła jego mama !! JEZU myslałam, ze umre. Taka lipa, a przede wszystkim taka glupia sytuacja ! Myslalam ze sie spale ze wstydu. Ona tez byla niemniej zaskoczona, wykrztusila cos, a potem zapytala o costam o co miala zapytac. Niewiem kompletnie co mam robic, tak mi glupio bylo :P Dodam moze ze jestesmy ze soba prawie 1,5 roczku i jestesmy w tym roczku pelnoletni. Poradzcie cos, was spotkalo kiedys cos takiego ? Spalam sie...
Oł maj gaaaad...No faktycznie nieceikawa sytuacja... Swoja drogą, dlaczego jego mama nie zapukała do drzwi? Mi się takie cos nie przytrafiło, moi rodzice wołają mnie z daleka, jesli cos chcą i ja przychodzę. U niego w domu też wołają z daleka Nie wiem, co Ci poradzić, bo ja bym chyba się zapadła pod ziemię ... Jednak sądzę, że jego mama nie powinna byc zdziwiona ani też zgorszona - i pewnie nie była, kiedy sprawe przemyślala. Wiesz, wydaje mi sie, że byloby gorzej, gdyby to Twoja mama WAS przyłapała... - ja już bym wolala byc złapana przez mamę mojego TŻ - zawsze to jakos inaczej... Pociesz się, ze to nie byla Twoja mama, serio, a poza tym zapomnij o tym, potraktuj to jako przestrogę, ze lepiej nic nie kombinować, gdy nie jestescie sami w domku Myślę, że targedia się nie stała - jestes dorosłą kobietą, Twoj facet jest dorosły... , łączy was miłość i sprawa jest jasna. Ale naprawde mnie dziwi, że jego mama nie zapukała I ona pewnie też teraz bedzie wiedziala, ze lepiej pukać do pokoju, jesli chce sie wejść
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
czekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 11:44   #18
mosticchio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez malena18
To jest mocne ale kazdemu moze sie zdarzyc
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 12:22   #19
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Mi sie też zdarzają takie sytuacje... Mieszkam w mieszkaniu ale na szczęście nie dziele z nikim pokoju. Problem w tym że nie moge też zamknąć go na klucz czy jakkoś inaczej i zawsze jest to zagrożenie. To zawsze psuje nastrój ale nie mamy wyjścia, ponieważ mój TŻ nie ma osobnego pokoju. Już nieraz spalałam buraka w podobnych sytuacjach. Chociaż członkowie mojej rodziny pukają do drzwi i widać ich nadchodzący cień to na przykrycie sie jest niewiel czasu i najczęściej jest to dość chaotyczne i ...hałaśliwe zajęcie W tym tygodniu przez 3 dni odstresujemy sie troche bo wyjeżdżamy na weekend z okazji nasze 2 rocznicy Co za ulga...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-31, 12:42   #20
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

ja też z moim TŻ mamy mało komfortowo, rodzice i u mnie i u niego za ścianą, brak zamka na klucz i częste wchodzenie bez pukania, albo podchodzenie pod drzwi i wołanie "Marta..."i wtedy sprinterskie ubieranie i " chwila moment już ide!..."
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 12:57   #21
Kincia
Raczkowanie

GG do Kincia Wyślij wiadomość przez MSN do Kincia Send a message via Skype™ to Kincia

mama mamą, a co powiecie jak ja mieszkam z babcia, jej jest trudno zrozumuiec, chociaz łatwiej kit wcisnac, ale plus taki jej kroki słychac zawsze i wszczedzie...jest czas,tak było kiedys a teraz...."znowu sie miętolicie na tej kanapie, zdejmijcie chociaz skarpetrki bo ja pobrudzicie" i w tył zwrot...babci nie ma...lajtowo
Pozdrawiam
Kincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 12:59   #22
baska201
Zadomowienie

GG do baska201

ja na szczescie tez nie bylamw takiej sytuacji... ale kiedys mama przylapala mnie bez bluzki jak lezalam na moim TŻ od tego czasu puka i stoi pod drzwiami dopoki nie poiwem prosze jej chyba bylo jeszcze bardziej glupio niz nam a i czesto tez zamiast pukania to jest wolanie z drugiego pokoju

nie przejmuj sie tak moze teraz beda pukac
baska201 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 13:02   #23
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Kincia
...."znowu sie miętolicie na tej kanapie, zdejmijcie chociaz skarpetrki bo ja pobrudzicie" i w tył zwrot...babci nie ma...lajtowo
Pozdrawiam
buhaha a wiec znowu sie mietolicie?! dobre słowo tez juz je słyszałam choć to było naprawde tylko zwykłe przytulanie . naprawde
Stary 2005-10-31, 13:11   #24
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

ojciec mojego TŻ widzać nas w początkowej fazie akcji, uchyliwszy drzwi powiedział takim niezłym głosem jakby sie w rozwoju zatrzymał w pierwszej klasie podstawówki "a co to...?"
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 13:23   #25
tootsie
Zakorzenienie

mnie też spotkałataka sytuacja,,bawiliśmy,, się w najlepsze kiedy to usłyszelismy że ktos otwiera dzwi wejściowe,których oczywiście zapomnieliśmy zamknąć tak jak drzwi od pokoju TŻ ubraliśmy sie prędziutko robiąć przy tym sporo hałasuTeściowa oczywiście wiedziała co jest grane i była chyba bardziej zestresowana tą sytuacją niż jaale teraz tak na wwszelki wypadek TŻ dzwoni do mamy i pyta się o której wróci z pracy

a tak z innej beczki-jak ten wątek co ich pociechy wyrabiają za zamkniętymi drzwiami przeczytaja nasi kochani rodzice to chyba przestaną mojego TŻ do domu wpuszczać

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 14:47   #26
Kavala
Rozeznanie

Jeeezu, ja chyba nie mogłaby się kochać gdyby za ścianą łazili rodzice. Zepsułoby mi to całą atmosferę.
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 14:49   #27
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez Kavala
Jeeezu, ja chyba nie mogłaby się kochać gdyby za ścianą łazili rodzice. Zepsułoby mi to całą atmosferę.
przecie to cały w tym smaczek
Stary 2005-10-31, 14:50   #28
Kavala
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek
przecie to cały w tym smaczek
A, to co inszego! Chyba za stara juz jestem na takie smaczki.
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-31, 15:01   #29
malena18
Rozeznanie

ach ta adrenalina, ta swiadomosc, ze ktos w kazdej chwili moze wejsc...np kelner
Stary 2005-10-31, 15:16   #30
tygrysiatko18
Zadomowienie

no coz sytuacja nie do pozazdroszczenia ale najlepiej nie wracaj do niej w zadnej rozmowie, a nastepnym razem krzeslo pod drzwi i blokowac

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości